LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina.G wrote:ja ogolnie mam rozmiar 36... ale patrzac na rozmiarowke tam podana powinnam zamowic 34... niestety nie byly dostepne więc zamowilam 36 i nie zaluje... z czasem przeciez,rozszerze sie jeszcze w paru miejscach
Tak tez myslalam, ze ta rozmiarowka tam jest jeszcze dodatkowo jakas dziwnaza chwile podjade jeszcze do jednej galerii i zobacze jakie tam sa rozmiary, a jak nie bedzie niebieskich jeansow, to kupie czarne
Paulina.G lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Każdy ból dyskomfort zawsze sieje panike w głowie. Nawet godzinna drzemke mialam bo mnie głowa bolala okrutnie.
Staram przynajmniej nie myśleć o badaniach genetycznych. Choć wiek mój to podobnie jak u Ciebie już pierwsza bariera z góry ustalona. Teraz jedynie trzymam się myśli że musi być dobrze. Ściskam ciepło.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Chodze do neomedici na świetlanej do Emilii Połczyńskiej Kaniak
Myślałam, ze może chodzimy w to samo miejsce ja chodzę do Kampioni
magdaaq lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
kasiuleks wrote:Dobrze to przeczytać, bo już zaczęłam się martwić, że tylko ja mam odstawić odrazu.
A mojego gina nie ma a na dziś ostatnia luteina i zalecam lekko panikowac co robić.
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrzeGdyby kazała ci odstawić w 8 tyg tak nagle to lepiej to jeszcze skonsultować,ale u Ciebie nie powinno być problemu to już 12 tyg:)
kasiuleks lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
anecz_kaa wrote:pixi ja miałam przed korektą z usg
21: 1:672
18: 1:1610
13: 1:5058
wiec tez sporo, a jestem od Ciebie młodsza trochewięc nie myśl o tym już, bo to bez sensu.
Co to za oznaczenia? Na zdjęciach z usg genetycznego nic takiego opisanego nie mam? -
muminka83 wrote:Wierzę Ci choć mnie nie boli brzuch. Też ciągle myślę bo niestety taka natura człowieka. Krwiak chyba Ci się zmniejszył więc to naprawdę w tej trudnej sytuacji jest światełkiem w tunelu.
Staram przynajmniej nie myśleć o badaniach genetycznych. Choć wiek mój to podobnie jak u Ciebie już pierwsza bariera z góry ustalona. Teraz jedynie trzymam się myśli że musi być dobrze. Ściskam ciepło.Magic lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Byle do wizyty. Jeszcze tydzień. Zleci od wtorku będzie moja mama a ona jak tajfun i ja nie wiem kiedy mi czas z nia ucieka. Choc teraz jak M w domu tez fajnie ale chlop mi traci cierpliwosc juz do malej bo chodzi za nim caly czas i ciagle chce cos od niego jak mały lep. Zazdroszczę bo zawsze za mna chodzila i sie wyglupialysmy. Aby wytrwac. Potem 1 co zrobie to ide z córką sama na lody!
Annesa kurcze zaskakujace jest to co piszesz bo sens genetycznego to oszacowanie ryzyka statystycznie oraz analiza narzadow i ich funkcjonowania. Moze dostaniesz po wynikach Z krwi?