X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    I kurde ni mo fotki tylko link...
    TEN ostatni wklejasz??

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    TEN ostatni wklejasz??
    No ten gdzie info ze do wklejenia link

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3935529a34d9.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f31de90ec29d.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/274cb6246f58.jpg

Kochana tu dałam po kolejki jak wstawić zdj przez Zapodaj wkleję to tez na 1str :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 17:08

magdaa lubi tę wiadomość

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb94b48b731f.jpg
    A to moja kruszynka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 17:21

magdaa, Andziula_1988, po_prostu_ja, Agniechaaaa, M@ziii, Lena21, Paulina.G, PixiDixi, gapa25 lubią tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3935529a34d9.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f31de90ec29d.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/274cb6246f58.jpg

Kochana tu dałam po kolejki jak wstawić zdj przez Zapodaj wkleję to tez na 1str :)
    Dzięki to inaczej robiłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7777880b9d0.jpg

Tydzień temu mój groch

Andziula_1988, Agniechaaaa, M@ziii, Lena21, Paulina.G, PixiDixi, gapa25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jakie cudne maluszki :)

Magda cieszę sie ze sie udało dodać teraz będziemy mogły na okrągło oglądać groszka :)

magdaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    No jakie cudne maluszki :)

Magda cieszę sie ze sie udało dodać teraz będziemy mogły na okrągło oglądać groszka :)
    Dzięki kochana za pomoc:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Dzięki kochana za pomoc:-)
    Polecam sie na przyszłość :)

magdaa, PixiDixi lubią tę wiadomość

• M@ziii Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia gratulacje, piękny groszek :)
    Andziula, bardzo rozczarowało mnie zachowanie szefa tym bardziej że wiedział że staramy się o dziecko od dłuższego czasu. A tu takie coś. Gdybym wiedziała że tak się zachowa to przyniosłabym mu zwolnienie z dnia na dzień i nie oglądała się. Ale szkoda mi było koleżanki bo zaplanowała sobie urlop, opłaciła a tu takie coś. I jeszcze szef powiedział że nie ma urlopów w grudniu, sierpniu i lipcu. No tym to nas rozwalił na łopatki, jak jacyś niewolnicy, pod dyktando. Dobrze że odchodzę na zwolnienie, w innym wypadku po takiej sytuacji i tak bym się zwolniła.

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urlop jest urlopem i musi pracownik na niego iść, tak jak to powiedział już były niestety mój szef..
    wiec z Twijego szefa to naprawdę musi być menda... :/

M@ziii lubi tę wiadomość

3i499vvjq8tpbt16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:
    Karolcia gratulacje, piękny groszek :)
    Andziula, bardzo rozczarowało mnie zachowanie szefa tym bardziej że wiedział że staramy się o dziecko od dłuższego czasu. A tu takie coś. Gdybym wiedziała że tak się zachowa to przyniosłabym mu zwolnienie z dnia na dzień i nie oglądała się. Ale szkoda mi było koleżanki bo zaplanowała sobie urlop, opłaciła a tu takie coś. I jeszcze szef powiedział że nie ma urlopów w grudniu, sierpniu i lipcu. No tym to nas rozwalił na łopatki, jak jacyś niewolnicy, pod dyktando. Dobrze że odchodzę na zwolnienie, w innym wypadku po takiej sytuacji i tak bym się zwolniła.
    Widzę ze masz niedoczynność..Hashimoto?

• M@ziii Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Urlop jest urlopem i musi pracownik na niego iść, tak jak to powiedział już były niestety mój szef..
    wiec z Twijego szefa to naprawdę musi być menda... :/
    A żebyś wiedziała że menda, nie spodziewałam się tego po nim. Bo sprawiał wrażenie całkiem spoko, zwłaszcza że jak mu powiedziałam że staram się o dziecko to dał mi umowę od razu na 2 lata. Ale pozory mylą, raczej nie będę chciała wrócić później do tej pracy.
    magdaa wrote:
    Widzę ze masz niedoczynność..Hashimoto?
    Chyba nie ;) nie wiem tak do końca bo jedna endo mówiła że hashimoto a druga że niedoczynność subkliniczna. Poza tsh wszystko inne w normie, także chyba nie hashimoto.

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:
    Chyba nie ;) nie wiem tak do końca bo jedna endo mówiła że hashimoto a druga że niedoczynność subkliniczna. Poza tsh wszystko inne w normie, także chyba nie hashimoto.
    To jak w normie to nie:) przy Hashimoto wyniki pozostają bez złudzeń. Mam to wiem:)

• M@ziii Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    To jak w normie to nie:) przy Hashimoto wyniki pozostają bez złudzeń. Mam to wiem:)
    Takich lekarzy mamy, sami nie wiedzą co i jak :)

Właśnie zjadłam miche frytek :D od razu uśmiech na buzi :)

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:
    Takich lekarzy mamy, sami nie wiedzą co i jak :)

Właśnie zjadłam miche frytek :D od razu uśmiech na buzi :)
    Nie no mój mnie fachowo prowadzi zwłaszcza ze mam endo i gin 2w1:-)

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja wrócę do tematu pracy... Niedawno z niej wrocilam... na poczatku zmiany bylo wszystko ok, ale z czasem coraz częściej i coraz bardziej zaczal mnie bolec i kluc brzuch... byly takie momenty ze musialam przystanac i postac chwile :/
    W pracy mam non stop pozycje stojącą i mnóstwo schylania... W środę mam kolejną zmianę i jak sytuacja się powtorzy to ide do lekarza. Z tego wszystkiego i ze strachu o malenstwo poplakalam sie :( W pracy o ciąży wie tylko jedna kolezanka ktorej ufam w 100% i ona powiedziala mi ze jak nie bedzie poprawy to mam nie patrzec na prace tylko leciec po zwolnienie

3i499vvjspjyuavk.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:
    Dziewczyny ja wrócę do tematu pracy... Niedawno z niej wrocilam... na poczatku zmiany bylo wszystko ok, ale z czasem coraz częściej i coraz bardziej zaczal mnie bolec i kluc brzuch... byly takie momenty ze musialam przystanac i postac chwile :/
    W pracy mam non stop pozycje stojącą i mnóstwo schylania... W środę mam kolejną zmianę i jak sytuacja się powtorzy to ide do lekarza. Z tego wszystkiego i ze strachu o malenstwo poplakalam sie :( W pracy o ciąży wie tylko jedna kolezanka ktorej ufam w 100% i ona powiedziala mi ze jak nie bedzie poprawy to mam nie patrzec na prace tylko leciec po zwolnienie

W pełni Cię rozumiem, Wasze bezpieczeństwo i spokój jest najważniejsze. To zawsze tylko praca

Paulina.G lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie z innej beczki, mam psinkę, chciałam z nią pójść do weterynarza i zastanawiam się czy powinnam, bo tam jest pełno kotów ? Myślicie, że to faktycznie jest jakiekolwiek zagrożenie toksoplazmoza? Nie chce wpadać w paranoje, ale tez nie mam kogo zapytać :)

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracuje tam prawie rok i wiem że troche ciężko z pracownikami bo co rusz ktos choruje. Ale dla mnie dobro i zdrowie dziecka jest priorytetem. Prace zawsze mozna znalezc nowa

3i499vvjspjyuavk.png
‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ