X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    I kurde ni mo fotki tylko link...
    TEN ostatni wklejasz??

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    TEN ostatni wklejasz??
    No ten gdzie info ze do wklejenia link

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3935529a34d9.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f31de90ec29d.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/274cb6246f58.jpg

Kochana tu dałam po kolejki jak wstawić zdj przez Zapodaj wkleję to tez na 1str :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 17:08

magdaa lubi tę wiadomość

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb94b48b731f.jpg
    A to moja kruszynka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 17:21

magdaa, Andziula_1988, po_prostu_ja, Agniechaaaa, M@ziii, Lena21, Paulina.G, PixiDixi, gapa25 lubią tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3935529a34d9.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f31de90ec29d.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/274cb6246f58.jpg

Kochana tu dałam po kolejki jak wstawić zdj przez Zapodaj wkleję to tez na 1str :)
    Dzięki to inaczej robiłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7777880b9d0.jpg

Tydzień temu mój groch

Andziula_1988, Agniechaaaa, M@ziii, Lena21, Paulina.G, PixiDixi, gapa25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jakie cudne maluszki :)

Magda cieszę sie ze sie udało dodać teraz będziemy mogły na okrągło oglądać groszka :)

magdaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    No jakie cudne maluszki :)

Magda cieszę sie ze sie udało dodać teraz będziemy mogły na okrągło oglądać groszka :)
    Dzięki kochana za pomoc:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Dzięki kochana za pomoc:-)
    Polecam sie na przyszłość :)

magdaa, PixiDixi lubią tę wiadomość

• M@ziii Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia gratulacje, piękny groszek :)
    Andziula, bardzo rozczarowało mnie zachowanie szefa tym bardziej że wiedział że staramy się o dziecko od dłuższego czasu. A tu takie coś. Gdybym wiedziała że tak się zachowa to przyniosłabym mu zwolnienie z dnia na dzień i nie oglądała się. Ale szkoda mi było koleżanki bo zaplanowała sobie urlop, opłaciła a tu takie coś. I jeszcze szef powiedział że nie ma urlopów w grudniu, sierpniu i lipcu. No tym to nas rozwalił na łopatki, jak jacyś niewolnicy, pod dyktando. Dobrze że odchodzę na zwolnienie, w innym wypadku po takiej sytuacji i tak bym się zwolniła.

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urlop jest urlopem i musi pracownik na niego iść, tak jak to powiedział już były niestety mój szef..
    wiec z Twijego szefa to naprawdę musi być menda... :/

M@ziii lubi tę wiadomość

3i499vvjq8tpbt16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:
    Karolcia gratulacje, piękny groszek :)
    Andziula, bardzo rozczarowało mnie zachowanie szefa tym bardziej że wiedział że staramy się o dziecko od dłuższego czasu. A tu takie coś. Gdybym wiedziała że tak się zachowa to przyniosłabym mu zwolnienie z dnia na dzień i nie oglądała się. Ale szkoda mi było koleżanki bo zaplanowała sobie urlop, opłaciła a tu takie coś. I jeszcze szef powiedział że nie ma urlopów w grudniu, sierpniu i lipcu. No tym to nas rozwalił na łopatki, jak jacyś niewolnicy, pod dyktando. Dobrze że odchodzę na zwolnienie, w innym wypadku po takiej sytuacji i tak bym się zwolniła.
    Widzę ze masz niedoczynność..Hashimoto?

• M@ziii Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Urlop jest urlopem i musi pracownik na niego iść, tak jak to powiedział już były niestety mój szef..
    wiec z Twijego szefa to naprawdę musi być menda... :/
    A żebyś wiedziała że menda, nie spodziewałam się tego po nim. Bo sprawiał wrażenie całkiem spoko, zwłaszcza że jak mu powiedziałam że staram się o dziecko to dał mi umowę od razu na 2 lata. Ale pozory mylą, raczej nie będę chciała wrócić później do tej pracy.
    magdaa wrote:
    Widzę ze masz niedoczynność..Hashimoto?
    Chyba nie ;) nie wiem tak do końca bo jedna endo mówiła że hashimoto a druga że niedoczynność subkliniczna. Poza tsh wszystko inne w normie, także chyba nie hashimoto.

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:
    Chyba nie ;) nie wiem tak do końca bo jedna endo mówiła że hashimoto a druga że niedoczynność subkliniczna. Poza tsh wszystko inne w normie, także chyba nie hashimoto.
    To jak w normie to nie:) przy Hashimoto wyniki pozostają bez złudzeń. Mam to wiem:)

• M@ziii Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    To jak w normie to nie:) przy Hashimoto wyniki pozostają bez złudzeń. Mam to wiem:)
    Takich lekarzy mamy, sami nie wiedzą co i jak :)

Właśnie zjadłam miche frytek :D od razu uśmiech na buzi :)

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:
    Takich lekarzy mamy, sami nie wiedzą co i jak :)

Właśnie zjadłam miche frytek :D od razu uśmiech na buzi :)
    Nie no mój mnie fachowo prowadzi zwłaszcza ze mam endo i gin 2w1:-)

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja wrócę do tematu pracy... Niedawno z niej wrocilam... na poczatku zmiany bylo wszystko ok, ale z czasem coraz częściej i coraz bardziej zaczal mnie bolec i kluc brzuch... byly takie momenty ze musialam przystanac i postac chwile :/
    W pracy mam non stop pozycje stojącą i mnóstwo schylania... W środę mam kolejną zmianę i jak sytuacja się powtorzy to ide do lekarza. Z tego wszystkiego i ze strachu o malenstwo poplakalam sie :( W pracy o ciąży wie tylko jedna kolezanka ktorej ufam w 100% i ona powiedziala mi ze jak nie bedzie poprawy to mam nie patrzec na prace tylko leciec po zwolnienie

3i499vvjspjyuavk.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:
    Dziewczyny ja wrócę do tematu pracy... Niedawno z niej wrocilam... na poczatku zmiany bylo wszystko ok, ale z czasem coraz częściej i coraz bardziej zaczal mnie bolec i kluc brzuch... byly takie momenty ze musialam przystanac i postac chwile :/
    W pracy mam non stop pozycje stojącą i mnóstwo schylania... W środę mam kolejną zmianę i jak sytuacja się powtorzy to ide do lekarza. Z tego wszystkiego i ze strachu o malenstwo poplakalam sie :( W pracy o ciąży wie tylko jedna kolezanka ktorej ufam w 100% i ona powiedziala mi ze jak nie bedzie poprawy to mam nie patrzec na prace tylko leciec po zwolnienie

W pełni Cię rozumiem, Wasze bezpieczeństwo i spokój jest najważniejsze. To zawsze tylko praca

Paulina.G lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie z innej beczki, mam psinkę, chciałam z nią pójść do weterynarza i zastanawiam się czy powinnam, bo tam jest pełno kotów ? Myślicie, że to faktycznie jest jakiekolwiek zagrożenie toksoplazmoza? Nie chce wpadać w paranoje, ale tez nie mam kogo zapytać :)

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracuje tam prawie rok i wiem że troche ciężko z pracownikami bo co rusz ktos choruje. Ale dla mnie dobro i zdrowie dziecka jest priorytetem. Prace zawsze mozna znalezc nowa

3i499vvjspjyuavk.png
‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ