LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypo_prostu_ja wrote:Sadze, ze kobiety powinny być bardziej wyrozumiałe, w końcu one tez albo już są, albo bedą kiedyś w ciąży...
-
No dokładnie, masz racje ale niestety jak to się mówi są ludzie i parapety, jeden będzie wyrozumiały, inny nie
Jak tam dziewczyny humorki dopisują z poniedziałku? U mnie pogoda nie rozpieszcza, ale i tak do 20 w pracy, wiec chociaż spokój mam, bo mało ludzików się kręci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie wszytko w porządku, ciąża młodsza wg USG o 3 dni czyli tak jak myślałam bo owu była 16/17 dzień. No i słyszałam
Agniechaaaa, magdaa, Andziula_1988, po_prostu_ja, Tinnera, Zielona1911, gapa25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karolcia87 wrote:Ja po wizycie wszytko w porządku, ciąża młodsza wg USG o 3 dni czyli tak jak myślałam bo owu była 16/17 dzień. No i słyszałam
Ja jutro idę na wizytę po zaświadczenie, widziałam Kryszynkę, ale jeszcze nie słyszałam. I cieszę się i boję. Oby jutro dzień minął szybko.
Co do tych szefów to zależy od tego jakimi są ludźmi. Mój poprzedni szef sam starał się o dziecko kilka lat, kilka prób in vitro, w końcu się udało. Ale już zapomniał jak to było i co przeżył i w pracy kest dalej chamem w tej kwestii.
Z kolei inny szef z tej samej firmy podobna sytuacja u niego i jak tylko koleżanka źle się poczuła to od razu na l4 wysłał. Zależy kto ma w życiu jakie priorytety. -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Ja moge Ci jedyne podpowiedzieć przez Zapodaj net wybierasz z galeri potem klikasz Zapodaj wyskakują linki i ostatni link to miniaturka na forum
<a href=https://zapodaj.net/c111440fe554f.jpg.html>20171028_171516.jpg</a>
-
nick nieaktualny
-
M@ziii wrote:Mój szef powiedział że jutro wrócimy do tematu bo z żoną musi porozmawiać sam nie umie podjąć decyzji