X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ciekawa czy szefowie mężczyźni patrzą gorzej na kobiety w ciąży i l4 czy szefowe kobiety maja gorsze podejście? :D

3i499vvjq8tpbt16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Jestem ciekawa czy szefowie mężczyźni patrzą gorzej na kobiety w ciąży i l4 czy szefowe kobiety maja gorsze podejście? :D
    U mnie to byli merzczyzni ale wiem ze i kobity potrafią być wredne

• M@ziii Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój szef powiedział że jutro wrócimy do tematu bo z żoną musi porozmawiać :) sam nie umie podjąć decyzji :D

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś pantoflarz :D

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sadze, ze kobiety powinny być bardziej wyrozumiałe, w końcu one tez albo już są, albo bedą kiedyś w ciąży... :/

3i499vvjq8tpbt16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    Sadze, ze kobiety powinny być bardziej wyrozumiałe, w końcu one tez albo już są, albo bedą kiedyś w ciąży... :/
    Najgorzej chyba opcja jak były i ciaza przebiegała ksiazkowo i zaszły w nią od strzała :/ i wydaje im sie ze zawsze tak jest :/

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie, masz racje :) ale niestety jak to się mówi są ludzie i parapety, jeden będzie wyrozumiały, inny nie ;)

Jak tam dziewczyny humorki dopisują z poniedziałku? U mnie pogoda nie rozpieszcza, ale i tak do 20 w pracy, wiec chociaż spokój mam, bo mało ludzików się kręci :D

3i499vvjq8tpbt16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Krakowie leje i raczej nie przestanie za szybko :p ja leze i oglądam filmy i seriale :) i sprawdzam co chwile co tam na dole słuchać :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pogoda do.bani nawet na spacer nie poszlam z mała. A teraz Leni cycoli i idzie spać a.ja sobie girki wyłoże.

• Sońkaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaliczyłam pierwszą ciążową drzemkę w dzień, ojj jak dobrze :), a za oknem szaro buro i deszczowo...

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie :) wszytko w porządku, ciąża młodsza wg USG o 3 dni czyli tak jak myślałam bo owu była 16/17 dzień. No i <3 słyszałam :)

Agniechaaaa, magdaa, Andziula_1988, po_prostu_ja, Tinnera, Zielona1911, gapa25 lubią tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    Ja po wizycie :) wszytko w porządku, ciąża młodsza wg USG o 3 dni czyli tak jak myślałam bo owu była 16/17 dzień. No i <3 słyszałam :)
    Cieszę sie bardzo super :) a gdzie zdj?? Dla ciotek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    Bomba:))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Cieszę sie bardzo super :) a gdzie zdj?? Dla ciotek :)
    Ja chyba nigdy nie dodam bo nie umim :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Ja chyba nigdy nie dodam bo nie umim :D
    Ja moge Ci jedyne podpowiedzieć przez Zapodaj net wybierasz z galeri potem klikasz Zapodaj wyskakują linki i ostatni link to miniaturka na forum :)

• Andziula_1988 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    Karolcia super! Niech pięknie rośnie;)
    Ja jutro idę na wizytę po zaświadczenie, widziałam Kryszynkę, ale jeszcze nie słyszałam. I cieszę się i boję. Oby jutro dzień minął szybko.
    Co do tych szefów to zależy od tego jakimi są ludźmi. Mój poprzedni szef sam starał się o dziecko kilka lat, kilka prób in vitro, w końcu się udało. Ale już zapomniał jak to było i co przeżył i w pracy kest dalej chamem w tej kwestii.
    Z kolei inny szef z tej samej firmy podobna sytuacja u niego i jak tylko koleżanka źle się poczuła to od razu na l4 wysłał. Zależy kto ma w życiu jakie priorytety.

dqpri09kh0x52aib.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ja moge Ci jedyne podpowiedzieć przez Zapodaj net wybierasz z galeri potem klikasz Zapodaj wyskakują linki i ostatni link to miniaturka na forum :)
    Robie test...
    <a href=https://zapodaj.net/c111440fe554f.jpg.html>20171028_171516.jpg</a>

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kurde ni mo fotki tylko link...

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:

Super wiadomości!!!!:) :)

3i499vvjq8tpbt16.png
  • Andziula_1988 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:
    Mój szef powiedział że jutro wrócimy do tematu bo z żoną musi porozmawiać :) sam nie umie podjąć decyzji :D
    M@ziii Twój szef to jakiś kretyn. Wrócimy do tematu? A co to jest szkoła podstawowa i rozmowa z rodzicami na temat wyjścia na imprezę?! Co za tupet. Twoje zdrowie i Ty decydujesz, a nie jakiś pantoflarz. I co żona mu mądrego może powiedzieć? Przecież taki Twoje prawo do l4. A on nie ma na to żadnego wpływu. Ja żebym wiedziała, że wszystko będzie Ok to pewnie już dałabym zwolke. Ale boję się i chciałabym poczekać do końca 1 trymestru. No chyba, że będę się fatalnie czuć. A zdarza się. Tak jak dziś. Brak sił rano na szykowanie do pracy. Ale chwile poleżałam i jakoś moc wróciła.

dqpri09kh0x52aib.png
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ