X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redme tak spodziewam sie bliźniaków :) <3

Aneczka niestety jestem mamą 2aniolkow :( dzieci nie mamy :( liczymy, ze tym razem doczekamy cudu do końca <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 11:04

• Sońkaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RedMe wrote:
    Agniechaaaa to spodziewasz się bliźniaków? :) Super! :)

Vani trzymam kciuki!

Ja się na wizytę dopiero umówiłam na koniec listopada, to będzie 9 tydzień, i się zastanawiam czy nie za późno :/
    To chyba idziemy równo :)
    Z tym, że u mnie to pierwsza ciąża, a usg mam już w czwartek :D

Poszłam dziś na takie większe zakupy, trochę się tego nazbierało i trochę czuję teraz ciągnięcie w dole brzucha, więc idę poleżeć, a co :) ;)

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sońkaa wrote:
    To chyba idziemy równo :)
    Z tym, że u mnie to pierwsza ciąża, a usg mam już w czwartek :D

Poszłam dziś na takie większe zakupy, trochę się tego nazbierało i trochę czuję teraz ciągnięcie w dole brzucha, więc idę poleżeć, a co :) ;)
    Leż leż <3 nie ma co sie przemęczać
    P.s zdj z Teojego avatarku to było zdj z którego robiono mi fryzurę ślubną :D

Sońkaa lubi tę wiadomość

• RedMe Nowa

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa to trzymam za Ciebie kciuki :) Mam brata bliźniaka, więc miałam przyjaciela od samego początku :) Do tej pory lepszego nie mam ;)

Agniechaaaa, anecz_kaa, Sońkaa, Andziula_1988 lubią tę wiadomość

uwo93e3kcs070e8n.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Redme tak spodziewam sie bliźniaków :) <3

Aneczka niestety jestem mamą 2aniolkow :( dzieci nie mamy :( liczymy, ze tym razem doczekamy cudu do końca <3
    doczekasz, doczekasz :P jeszcze będziesz chodzić jak zoombie :D i może parka skoro są 2 pecherzyki? :) koleżanka była z moimi dziecmi i swoimi jakos latem nie miałam co z nimi zrobić, mówiła ze patrzyli na nią jak na patologie 500+ bo: roczniak, "bliżnieta" 3 letnie (moja cora i jej syn) i moja 5 latka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redme ale to cudowne co napisałaś <3 :D

Aneczka kocham teraz te babcie które na każda kobitke z dzieckiem lub w ciazy patrzy jak na patologie 500+ ja nie patrzę na jazda babcie jak na pijawkę która zyje z moich podatków ;D

anecz_kaa, po_prostu_ja lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a jeszcze Ci powiem, ze u mojego meza w rodzinie była taka sytuacja: starali się o dziecko jakoś 8-10 lat, nie wiem czy po drodze był poronienia czy nie, ale teraz w lipcu urodziła bliznieta corkę i syna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Aga a jeszcze Ci powiem, ze u mojego meza w rodzinie była taka sytuacja: starali się o dziecko jakoś 8-10 lat, nie wiem czy po drodze był poronienia czy nie, ale teraz w lipcu urodziła bliznieta corkę i syna :)
    Kocham takie historie <3 <3

• Alfa_Centauri Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha, będzie dobrze. Mój mąż ma siostrę bliźniaczkę. Są niesamowicie ze sobą związani. Podziwiam moją teściową ze dała radę z taką dwójką w stanie wojennym, jak niczego nie było w sklepach a telefony milczały :) A ja mam dzisiaj wizytę z usg o 19, już przebieram nogami co tam zobaczymy

Agniechaaaa, anecz_kaa, Andziula_1988 lubią tę wiadomość

3jgxflw1q814yhy7.png
    f2wl2n0a13n499gf.png
    [*] luty 2017 - 6 tc ; [*] grudzień 2017 - 12 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfa_Centauri wrote:
    Agniecha, będzie dobrze. Mój mąż ma siostrę bliźniaczkę. Są niesamowicie ze sobą związani. Podziwiam moją teściową ze dała radę z taką dwójką w stanie wojennym, jak niczego nie było w sklepach a telefony milczały :) A ja mam dzisiaj wizytę z usg o 19, już przebieram nogami co tam zobaczymy
    Kciukaski no zobaczysz fasola i Serducho wyjscia nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfa_Centauri wrote:
    Piękna historia :)

Zobaczysz maluszka i piękne serduszko <3

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfa_Centauri wrote:
    Alfa ja też dzisiaj wizytuje. Na 14 mam więc zaraz urywam się z pracy i lecę zobaczyć kropka :)

Agniechaaaa, magdaa, Alfa_Centauri, Andziula_1988 lubią tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się umówiłam na badanie prenatalne na 18.12. :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    Alfa ja też dzisiaj wizytuje. Na 14 mam więc zaraz urywam się z pracy i lecę zobaczyć kropka :)
    Kciuki!

• M@ziii Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vani będzie dobrze, trzymam kciuki :)
    A ja dziś powiedziałam w pracy, dziewczyny się ucieszyły za to szef nie bardzo. Powiedziałam ze względu na kolezanke która zaplanowała sobie urlop pod koniec roku, nie chciałam zostawić jej tak w ostatniej chwili żeby nie było problemu z urlopem. Bo chcę już odejść na zwolnienie, brzuch co raz bardziej mnie boli po pracy. Powiedziałam żeby szef już szukał kogoś na moje miejsce żeby nowa zdarzyła załapać przed koncem roku, to powiedział że jak odejdę to żadnego urlopu nie będzie. I że w ogóle w grudniu nie ma urlopów i czy bym nie została do końca roku bo wtedy największy ruch jest. Obie jesteśmy takie źle, mnie aż brzuch jeszcze mocniej rozbolał i w głowie zaczęło mi sier kręcić. Chciałam żeby było dobrze, specjalnie powiedziałam wcześniej żeby nie było problemu a tu i tak burza.

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:
    Vani będzie dobrze, trzymam kciuki :)
    A ja dziś powiedziałam w pracy, dziewczyny się ucieszyły za to szef nie bardzo. Powiedziałam ze względu na kolezanke która zaplanowała sobie urlop pod koniec roku, nie chciałam zostawić jej tak w ostatniej chwili żeby nie było problemu z urlopem. Bo chcę już odejść na zwolnienie, brzuch co raz bardziej mnie boli po pracy. Powiedziałam żeby szef już szukał kogoś na moje miejsce żeby nowa zdarzyła załapać przed koncem roku, to powiedział że jak odejdę to żadnego urlopu nie będzie. I że w ogóle w grudniu nie ma urlopów i czy bym nie została do końca roku bo wtedy największy ruch jest. Obie jesteśmy takie źle, mnie aż brzuch jeszcze mocniej rozbolał i w głowie zaczęło mi sier kręcić. Chciałam żeby było dobrze, specjalnie powiedziałam wcześniej żeby nie było problemu a tu i tak burza.
    Kochana bie denerwuj sie maluszkowi sie ti nie podoba a to on jest najważniejszy! Praca to miejsce gdzie nigdy nie dogodzisz i zawsze bedzie źle wiec luz

anecz_kaa lubi tę wiadomość

• M@ziii Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana bie denerwuj sie maluszkowi sie ti nie podoba a to on jest najważniejszy! Praca to miejsce gdzie nigdy nie dogodzisz i zawsze bedzie źle wiec luz
    Równie dobrze mogłam przyjść ze zwolnieniem i od razu odejść i mieć wszystko w dupie. Nie ma co być lojalnym dla pracodawcy, oni zawsze myślą tylko o sobie.

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:
    Równie dobrze mogłam przyjść ze zwolnieniem i od razu odejść i mieć wszystko w dupie. Nie ma co być lojalnym dla pracodawcy, oni zawsze myślą tylko o sobie.
    Żebyś wiedziała! Trafiłaś w punkt! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 12:54

• Sońkaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii święta prawda, nigdy nie dochodzisz pracodawcy, także bez skrupułów jak potrzebujesz idź na L4. Twoje maleństwo i Ty jesteście najważniejsi, zamkniesz za sobą drzwi i wreszcie będzie spokój ;)

Agniecha, ja też miałam taką, tylko upiecie było niżej :) :)

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Alfa_Centauri Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    Trzymam kciuki, pochwal nam się koniecznie :)

3jgxflw1q814yhy7.png
    f2wl2n0a13n499gf.png
    [*] luty 2017 - 6 tc ; [*] grudzień 2017 - 12 tc
‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ