LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melbusia88 wrote:a ja dziś moją kruszynkę pooglądałam , a jak mąż wszedł, to się odwróciła pupką i pleckami
śmialiśmy się, że się obraziła, że tatuś już się z synka cieszył
melbusia88 wrote:Ale to super uczucie jak maluszek macha rączką jakby się witał, prawda? super, że uchylił rąbka tajemnicy i że rośnie zdrowo
normalnie jakby chciał się przywitać i powiedzieć, halo, tu jestem i mam się dobrze
-
Jeśli chodzi o gratisy i promocje to ja będąc dziś w Auchan Kraków wynalazlam ogromne stoisko z batonami po 1 zł
cała siata kupiona
Wizyte mam dopiero 22.01. Poprzednia miałam 22.12 dokładnie miesiąc odstępu i trochę się martwię że to może za długo. -
anecz_kaa wrote:Chyba tak bo też znam takie przypadki. To moim zdaniem jest straszne. Nastawiasz się etc a tu inna płeć... najgorzej jak masz cc w pełnej narkozie to musi być szokAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Hihi ja tak miałam przy pierwszej ciąży. Całą ciążę była dziewczynka A potem gdy obudziłam się po narkozie po cc to przyszedł lekarz i mówi że ma Pani syna A ja do niego że on się myli bo ja mam córkę. Więc było wesoło
Ty mnie nie strasz nawet bo ja męskie ciuszki mam powybierane
-
Biedronka
Ja w pierwszej ciąży smarowałam brzuszek oliwką babydream z rosmanna, skład ok więc tym nie zaszkodzisz sobie ani dziecku. A to swędzenie jest przez rozciągającą skórę więc lepiej smarować żeby nie mieć później rozstępów. U mnie oliwka super się sprawdziła i żaden rozstęp się nie pojawił. W tej ciąży też smaruję brzuszek tą samą oliwką.
Panan
Ja synkowi kupowałam mleko babydrem z rossmanna, skład ok, cena też ok w porównaniu z innymi mlekami a że synkowi to mleko smakowało więc nie zmieniałam na inne. Ale tak naprawdę zależy od dziecka które mm mu najbardziej zasmakuje. Możesz zacząć od jakiegoś tańszego a jak nie będzie pasować to zmienisz na droższe.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:Ty mnie nie strasz nawet bo ja męskie ciuszki mam powybierane
Dzisiaj też kupiłam coś dla dziewczynki bo na ostatniej wizycie powiedział gin że na 70% dziewczynka, hihi A tu będzie zonk i znów chłopak, ale nie mogłam się powstrzymać i kupiłam
url=https://naforum.zapodaj.net/e13da4b84d51.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e13da4b84d51.jpg[/url]Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Kinga hmm ja to bym zmienila gina gdyby on przez cala ciaze nie potrafilby powiedziec jaka jest plec. Bez urazy,ale skoro dziewczyny np. Madzia bez problemu potrafi czy inne dziewczyny zinterpretowac plec to brak mi slow na lekarza po specjalizacji.
-
PixiDixi wrote:Kinga hmm ja to bym zmienila gina gdyby on przez cala ciaze nie potrafilby powiedziec jaka jest plec. Bez urazy,ale skoro dziewczyny np. Madzia bez problemu potrafi czy inne dziewczyny zinterpretowac plec to brak mi slow na lekarza po specjalizacji.
PixiDixi lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Kinga40 wrote:Kochana to było 18 lat temu więc ja teraz nie chodzę do tamtego lekarza.
Aaaa to oki ....ja tez raz poszlam zamiennie do innego lekarza bo moja lekarka pochorowala sie i takie bzdury gadal,ze nie zdzierzylam i mu wygarnelam. Zdarzaja sie lekarze ,ktorzy traktuja pacjentow jak glupkow a tego nie toleruje. -
PixiDixi wrote:Aaaa to oki ....ja tez raz poszlam zamiennie do innego lekarza bo moja lekarka pochorowala sie i takie bzdury gadal,ze nie zdzierzylam i mu wygarnelam. Zdarzaja sie lekarze ,ktorzy traktuja pacjentow jak glupkow a tego nie toleruje.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Ja jak skończyłam karmić to dawałam dziewczynom hippa mleko hipp biocombiotic. Tanie nie jest ale uważam że warto.
A płeć... moim zdaniem jak nie widać dobrze a np dziecko tak się ustawia to nie mówić nic. Znam dziewczynę która prowadziła ciążę na NFZ i pryw i 2 lekarze widzieli różną płeć :p do końca. Ostatecznie ma syna.magdaaq, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Tez słyszałam że Hipp jest extra bo najmniej alergenow. Ale nie znam się. Lenie nie podam mm bo po 12mcu juz.go pic nie musi a byla do tej pory na cycu. A zjada mleczne przetwory wiec ma zbilansowana diete.
Oskar byl na Babilon pepti na receptę także zupełnie inna bajka.
Co do ciuszkow mnie zupelnie nie ciagnie do kupowania nawet mnie to.nie rozczula chyba dlatego ze nadal mam.je w domui mam mała pyrke ktora codziennie moge przebierać heheheh.
-
Paulina.G wrote:A ja zaraz do pracy... jak mi się nie chce... Życzę Wam Kochane miłego dnia ♥️