LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
karolcia87 wrote:Ja mam urodziny za niecałe dwa tygodnie i cały czas się zastanawiam czy wziąć znajomych do knajpki na pizzę i posiedzieć na luzie czy do domu zaprosić i coś przygotować. Ale tak jakby hmm też mam problemy z podejmowaniem decyzji i pewnie będę się zastanawiać co przygotować i nic nie wymyślę satysfakcjonującego
Ja bym chyba wybrała fajna knajpke. Nie trzeba sprzątaćpozniej, przygotowywać i tak dalej. Lubię domowki, ale w tym stanie to chwilę coś porobię i plecy mi siadają. -
Agniechaaaa wrote:A ja jak to mówią bede musiała rozpieszczac meza ustami
juz pół internetu doczytałam z najlepszymi sposobami i w weekend bede próbować na M
powiem Wam, ze niby wszystko proste a można sporo nowości na necie znalesc
-
Decadence wrote:Coś w tym jest... mój to po jednym dniu już zaczyna marudzić, że "nie czuje się kochany", " żona się do niego nie dobiera" i "czuje się nieszczęśliwy". Mówi to z uśmiechem, ale już ja go znam... jak nie zareaguję odpowiednio, to potem robi się dramatycznie.
I jeszcze potrafi zażartować, że powinnam się cieszyć, że mnie z tym brzuchem chce do seksów! Rozumiecie, mam być wdzięczna panu, że mnie bzyka, mimo że bebzonem straszę.
Zabić go, to za mało. Kiedyś nieopatrznie mu powiedziałam, że niektóre dziewczyny czują się w ciąży niekochane, bo faceci już nie mają na nie ochoty, albo się podświadomie boją... no i proszę, teraz mi udowadnia, jaki z niego dobry mąż, bzyka mnie nawet w stadium hipopotama.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:O kurde Aga...a ja chyba zbyt prosto podchodzilam do tematu skoro powiadasz,ze tyle nowego mozna wprowadzic
ja tez zawsze prosto podchodziłam do tematu w sobotę to zmienię o zobacze co mój ba to
a zaraz bede zlosilwa żona i mu wysle jakoes zaczepialskie teksty
zeby soboty sienie mógł doczekać
anecz_kaa, PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:To kochana musisz poczytać na internecie
ja tez zawsze prosto podchodziłam do tematu w sobotę to zmienię o zobacze co mój ba to
a zaraz bede zlosilwa żona i mu wysle jakoes zaczepialskie teksty
zeby soboty sienie mógł doczekać
Pozaczepiaj pozaczepiaj ,buduj napieciehaha
-
PixiDixi wrote:Tak Decadence rozwalila system
Dodam tylko, że nie, mąż nie jest lekarzem, jest inżynierem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 22:01
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Decadence wrote:To nie ja, to ten mój krzyż, który codziennie noszę, czyt. mój MĄŻ. Jest obezwładniający. Ostatnio jak mu powiedziałam, że w piątek mi płeć lekarz zdradzi, to on z takim autentycznym zdziwieniem: "No serio, chcesz po to aż na USG iść?" A ja, że no tak, jak inaczej... A on, że przecież mówi mi, że siusiak tam jest i jak mój Kazik (doktor) tego jeszcze nie wie i musi do piątku czekać, to cienias jest. Bo mój mąż już od testu ciążowego wie (nie "domyśla się", nie "podejrzewa, tylko "wie"). I kolejne usg to strata czasu i kasy, po co mam iść, jak mam speca w domu.
To wie,ze zmajstrowal chlopa hihi -
Decadence wrote:To nie ja, to ten mój krzyż, który codziennie noszę, czyt. mój MĄŻ. Jest obezwładniający. Ostatnio jak mu powiedziałam, że w piątek mi płeć lekarz zdradzi, to on z takim autentycznym zdziwieniem: "No serio, chcesz po to aż na USG iść?" A ja, że no tak, jak inaczej... A on, że przecież mówi mi, że siusiak tam jest i jak mój Kazik (doktor) tego jeszcze nie wie i musi do piątku czekać, to cienias jest. Bo mój mąż już od testu ciążowego wie (nie "domyśla się", nie "podejrzewa, tylko "wie"). I kolejne usg to strata czasu i kasy, po co mam iść, jak mam speca w domu.
-
Agniechaaaa wrote:Ja bym miała sama problem bo lubie dogadzać ustami (zaraz ktoś pomysł, ze jestem zboczona
)
E tam zaraz zboczona...
Tez lubie i to bardzo ,ale kurde zbyt dobrze o sobie myslalam,do czasu Twojego posta o tym co w necieanecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Kochane chciałam Wam przedstawić moja Asieńkę i jednocześnie prosić Was o pomoc i udostepnianie.
Córka cierpi na bardzo rzadki zespół CdLs.
Mam nadzieję że zdjęcie z info o 1% się dobrze wkleiło. Będę bardzo wdzięczna za pomoc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d07e5ac51be4.jpganecz_kaa, Urszulka89, PixiDixi, Glass, Kinga40, magdis, kashanti, magdaaq, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny