X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Osnowa Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    Ja mam urodziny za niecałe dwa tygodnie i cały czas się zastanawiam czy wziąć znajomych do knajpki na pizzę i posiedzieć na luzie czy do domu zaprosić i coś przygotować. Ale tak jakby hmm też mam problemy z podejmowaniem decyzji i pewnie będę się zastanawiać co przygotować i nic nie wymyślę satysfakcjonującego ;)

Ja bym chyba wybrała fajna knajpke. Nie trzeba sprzątaćpozniej, przygotowywać i tak dalej. Lubię domowki, ale w tym stanie to chwilę coś porobię i plecy mi siadają. :D

ckaiskjo3c7906hm.png
  • PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    gorzej, ze ja teraz jestem szybki bill :P

Hehehehehe :) :)

• Glass Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja jak to mówią bede musiała rozpieszczac meza ustami :D juz pół internetu doczytałam z najlepszymi sposobami i w weekend bede próbować na M :D powiem Wam, ze niby wszystko proste a można sporo nowości na necie znalesc ;D
    Mój nie lubi, chyba dlatego że obrzezany. Wiem, że żle robimy, że mimo zakazu trochę się seksimy, ale staramy się delikanie i nie codziennie.

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    Coś w tym jest... mój to po jednym dniu już zaczyna marudzić, że "nie czuje się kochany", " żona się do niego nie dobiera" i "czuje się nieszczęśliwy". Mówi to z uśmiechem, ale już ja go znam... jak nie zareaguję odpowiednio, to potem robi się dramatycznie.:) I jeszcze potrafi zażartować, że powinnam się cieszyć, że mnie z tym brzuchem chce do seksów! Rozumiecie, mam być wdzięczna panu, że mnie bzyka, mimo że bebzonem straszę.:) Zabić go, to za mało. Kiedyś nieopatrznie mu powiedziałam, że niektóre dziewczyny czują się w ciąży niekochane, bo faceci już nie mają na nie ochoty, albo się podświadomie boją... no i proszę, teraz mi udowadnia, jaki z niego dobry mąż, bzyka mnie nawet w stadium hipopotama.:)
    rozwaliłaś mi system!

PixiDixi lubi tę wiadomość

• Osnowa Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    To Ty rocznik 1975? Ja 1977 z listopada jestem :)

I prosze mi nie mowic,ze sporo...sporo to bedziemy mialy za 40 lat :)

Hihi. Moja mama jest rocznik 1975. Niesamowite :) i wcale nie uważam, że jest stara. To piękna i młoda kobieta :D

ckaiskjo3c7906hm.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Decadence rozwalila system :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    O kurde Aga...a ja chyba zbyt prosto podchodzilam do tematu skoro powiadasz,ze tyle nowego mozna wprowadzic ;)
    To kochana musisz poczytać na internecie :D ja tez zawsze prosto podchodziłam do tematu w sobotę to zmienię o zobacze co mój ba to :D a zaraz bede zlosilwa żona i mu wysle jakoes zaczepialskie teksty :D zeby soboty sienie mógł doczekać :D

anecz_kaa, PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glass wrote:
    Mój nie lubi, chyba dlatego że obrzezany. Wiem, że żle robimy, że mimo zakazu trochę się seksimy, ale staramy się delikanie i nie codziennie.
    Pierwszy raz sie spotykam zeby facet nie lubił :) No proszę, zaskoczyłaś mnie :)

• Osnowa Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My normalnie uprawiany sex do końca. No w drugą ciążę to raczej już nie zejdę :D nigdy nie używa listy prezerwatyw więc teraz też nie. właśnie wkroczylyscie dziewczyny na moje ulubione tematy haha :D

ckaiskjo3c7906hm.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glass wrote:

serio nie lubi?! to jestem w szoku.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    To kochana musisz poczytać na internecie :D ja tez zawsze prosto podchodziłam do tematu w sobotę to zmienię o zobacze co mój ba to :D a zaraz bede zlosilwa żona i mu wysle jakoes zaczepialskie teksty :D zeby soboty sienie mógł doczekać :D

Pozaczepiaj pozaczepiaj ,buduj napiecie :) :) haha

• Decadence Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Tak Decadence rozwalila system :)
    To nie ja, to ten mój krzyż, który codziennie noszę, czyt. mój MĄŻ. Jest obezwładniający. Ostatnio jak mu powiedziałam, że w piątek mi płeć lekarz zdradzi, to on z takim autentycznym zdziwieniem: "No serio, chcesz po to aż na USG iść?" A ja, że no tak, jak inaczej... A on, że przecież mówi mi, że siusiak tam jest i jak mój Kazik (doktor) tego jeszcze nie wie i musi do piątku czekać, to cienias jest. Bo mój mąż już od testu ciążowego wie (nie "domyśla się", nie "podejrzewa", tylko "wie"). I kolejne usg to strata czasu i kasy, po co mam iść, jak mam speca w domu.:) Dodam tylko, że nie, mąż nie jest lekarzem, jest inżynierem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 22:01

PixiDixi lubi tę wiadomość

ckaidqk32wjzio9b.png
  • muminka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. Ja już mykam spać. Mąż wraca do godziny z pracy. Muszę się wyspać bo jutro ważny dzień.
    Kolorowych snów. :*

Ps. Padam

PixiDixi, kashanti, magdaaq lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osnowa wrote:
    My normalnie uprawiany sex do końca. No w drugą ciążę to raczej już nie zejdę :D nigdy nie używa listy prezerwatyw więc teraz też nie. właśnie wkroczylyscie dziewczyny na moje ulubione tematy haha :D

Ty wczoraj mnie zagięłaś teściową :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    serio nie lubi?! to jestem w szoku.
    Ja bym miała sama problem bo lubie dogadzać ustami (zaraz ktoś pomysł, ze jestem zboczona :D)

PixiDixi, Niecierpliwa123 lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    To nie ja, to ten mój krzyż, który codziennie noszę, czyt. mój MĄŻ. Jest obezwładniający. Ostatnio jak mu powiedziałam, że w piątek mi płeć lekarz zdradzi, to on z takim autentycznym zdziwieniem: "No serio, chcesz po to aż na USG iść?" A ja, że no tak, jak inaczej... A on, że przecież mówi mi, że siusiak tam jest i jak mój Kazik (doktor) tego jeszcze nie wie i musi do piątku czekać, to cienias jest. Bo mój mąż już od testu ciążowego wie (nie "domyśla się", nie "podejrzewa, tylko "wie"). I kolejne usg to strata czasu i kasy, po co mam iść, jak mam speca w domu.:) Dodam tylko, że nie, mąż nie jest lekarzem, jest inżynierem...

To wie,ze zmajstrowal chlopa hihi

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    To nie ja, to ten mój krzyż, który codziennie noszę, czyt. mój MĄŻ. Jest obezwładniający. Ostatnio jak mu powiedziałam, że w piątek mi płeć lekarz zdradzi, to on z takim autentycznym zdziwieniem: "No serio, chcesz po to aż na USG iść?" A ja, że no tak, jak inaczej... A on, że przecież mówi mi, że siusiak tam jest i jak mój Kazik (doktor) tego jeszcze nie wie i musi do piątku czekać, to cienias jest. Bo mój mąż już od testu ciążowego wie (nie "domyśla się", nie "podejrzewa, tylko "wie"). I kolejne usg to strata czasu i kasy, po co mam iść, jak mam speca w domu.:) Dodam tylko, że nie, mąż nie jest lekarzem, jest inżynierem...
    No cóż może ma dar ....

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ja bym miała sama problem bo lubie dogadzać ustami (zaraz ktoś pomysł, ze jestem zboczona :D)

E tam zaraz zboczona...
    Tez lubie i to bardzo ,ale kurde zbyt dobrze o sobie myslalam,do czasu Twojego posta o tym co w necie

anecz_kaa lubi tę wiadomość

• sunset Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane chciałam Wam przedstawić moja Asieńkę i jednocześnie prosić Was o pomoc i udostepnianie.
    Córka cierpi na bardzo rzadki zespół CdLs.
    Mam nadzieję że zdjęcie z info o 1% się dobrze wkleiło. Będę bardzo wdzięczna za pomoc

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d07e5ac51be4.jpg

anecz_kaa, Urszulka89, PixiDixi, Glass, Kinga40, magdis, kashanti, magdaaq, Loczek2018 lubią tę wiadomość

c55fflw1uez1iz08.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Pozaczepiaj pozaczepiaj ,buduj napiecie :) :) haha
    Coz mi więcej pozostało :Dchociaz niech on ma duuuuuzo przyjemności do tego czerwca :D potem hak sie wygoje bedzie mnie rozpieszczał :D

anecz_kaa, PixiDixi lubią tę wiadomość

‹‹ 530 531 532 533 534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ