X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Osnowa Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    Ja mam urodziny za niecałe dwa tygodnie i cały czas się zastanawiam czy wziąć znajomych do knajpki na pizzę i posiedzieć na luzie czy do domu zaprosić i coś przygotować. Ale tak jakby hmm też mam problemy z podejmowaniem decyzji i pewnie będę się zastanawiać co przygotować i nic nie wymyślę satysfakcjonującego ;)

Ja bym chyba wybrała fajna knajpke. Nie trzeba sprzątaćpozniej, przygotowywać i tak dalej. Lubię domowki, ale w tym stanie to chwilę coś porobię i plecy mi siadają. :D

ckaiskjo3c7906hm.png
  • PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    gorzej, ze ja teraz jestem szybki bill :P

Hehehehehe :) :)

• Glass Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja jak to mówią bede musiała rozpieszczac meza ustami :D juz pół internetu doczytałam z najlepszymi sposobami i w weekend bede próbować na M :D powiem Wam, ze niby wszystko proste a można sporo nowości na necie znalesc ;D
    Mój nie lubi, chyba dlatego że obrzezany. Wiem, że żle robimy, że mimo zakazu trochę się seksimy, ale staramy się delikanie i nie codziennie.

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    Coś w tym jest... mój to po jednym dniu już zaczyna marudzić, że "nie czuje się kochany", " żona się do niego nie dobiera" i "czuje się nieszczęśliwy". Mówi to z uśmiechem, ale już ja go znam... jak nie zareaguję odpowiednio, to potem robi się dramatycznie.:) I jeszcze potrafi zażartować, że powinnam się cieszyć, że mnie z tym brzuchem chce do seksów! Rozumiecie, mam być wdzięczna panu, że mnie bzyka, mimo że bebzonem straszę.:) Zabić go, to za mało. Kiedyś nieopatrznie mu powiedziałam, że niektóre dziewczyny czują się w ciąży niekochane, bo faceci już nie mają na nie ochoty, albo się podświadomie boją... no i proszę, teraz mi udowadnia, jaki z niego dobry mąż, bzyka mnie nawet w stadium hipopotama.:)
    rozwaliłaś mi system!

PixiDixi lubi tę wiadomość

• Osnowa Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    To Ty rocznik 1975? Ja 1977 z listopada jestem :)

I prosze mi nie mowic,ze sporo...sporo to bedziemy mialy za 40 lat :)

Hihi. Moja mama jest rocznik 1975. Niesamowite :) i wcale nie uważam, że jest stara. To piękna i młoda kobieta :D

ckaiskjo3c7906hm.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Decadence rozwalila system :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    O kurde Aga...a ja chyba zbyt prosto podchodzilam do tematu skoro powiadasz,ze tyle nowego mozna wprowadzic ;)
    To kochana musisz poczytać na internecie :D ja tez zawsze prosto podchodziłam do tematu w sobotę to zmienię o zobacze co mój ba to :D a zaraz bede zlosilwa żona i mu wysle jakoes zaczepialskie teksty :D zeby soboty sienie mógł doczekać :D

anecz_kaa, PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glass wrote:
    Mój nie lubi, chyba dlatego że obrzezany. Wiem, że żle robimy, że mimo zakazu trochę się seksimy, ale staramy się delikanie i nie codziennie.
    Pierwszy raz sie spotykam zeby facet nie lubił :) No proszę, zaskoczyłaś mnie :)

• Osnowa Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My normalnie uprawiany sex do końca. No w drugą ciążę to raczej już nie zejdę :D nigdy nie używa listy prezerwatyw więc teraz też nie. właśnie wkroczylyscie dziewczyny na moje ulubione tematy haha :D

ckaiskjo3c7906hm.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glass wrote:

serio nie lubi?! to jestem w szoku.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    To kochana musisz poczytać na internecie :D ja tez zawsze prosto podchodziłam do tematu w sobotę to zmienię o zobacze co mój ba to :D a zaraz bede zlosilwa żona i mu wysle jakoes zaczepialskie teksty :D zeby soboty sienie mógł doczekać :D

Pozaczepiaj pozaczepiaj ,buduj napiecie :) :) haha

• Decadence Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Tak Decadence rozwalila system :)
    To nie ja, to ten mój krzyż, który codziennie noszę, czyt. mój MĄŻ. Jest obezwładniający. Ostatnio jak mu powiedziałam, że w piątek mi płeć lekarz zdradzi, to on z takim autentycznym zdziwieniem: "No serio, chcesz po to aż na USG iść?" A ja, że no tak, jak inaczej... A on, że przecież mówi mi, że siusiak tam jest i jak mój Kazik (doktor) tego jeszcze nie wie i musi do piątku czekać, to cienias jest. Bo mój mąż już od testu ciążowego wie (nie "domyśla się", nie "podejrzewa", tylko "wie"). I kolejne usg to strata czasu i kasy, po co mam iść, jak mam speca w domu.:) Dodam tylko, że nie, mąż nie jest lekarzem, jest inżynierem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 22:01

PixiDixi lubi tę wiadomość

ckaidqk32wjzio9b.png
  • muminka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. Ja już mykam spać. Mąż wraca do godziny z pracy. Muszę się wyspać bo jutro ważny dzień.
    Kolorowych snów. :*

Ps. Padam

PixiDixi, kashanti, magdaaq lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osnowa wrote:
    My normalnie uprawiany sex do końca. No w drugą ciążę to raczej już nie zejdę :D nigdy nie używa listy prezerwatyw więc teraz też nie. właśnie wkroczylyscie dziewczyny na moje ulubione tematy haha :D

Ty wczoraj mnie zagięłaś teściową :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    serio nie lubi?! to jestem w szoku.
    Ja bym miała sama problem bo lubie dogadzać ustami (zaraz ktoś pomysł, ze jestem zboczona :D)

PixiDixi, Niecierpliwa123 lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    To nie ja, to ten mój krzyż, który codziennie noszę, czyt. mój MĄŻ. Jest obezwładniający. Ostatnio jak mu powiedziałam, że w piątek mi płeć lekarz zdradzi, to on z takim autentycznym zdziwieniem: "No serio, chcesz po to aż na USG iść?" A ja, że no tak, jak inaczej... A on, że przecież mówi mi, że siusiak tam jest i jak mój Kazik (doktor) tego jeszcze nie wie i musi do piątku czekać, to cienias jest. Bo mój mąż już od testu ciążowego wie (nie "domyśla się", nie "podejrzewa, tylko "wie"). I kolejne usg to strata czasu i kasy, po co mam iść, jak mam speca w domu.:) Dodam tylko, że nie, mąż nie jest lekarzem, jest inżynierem...

To wie,ze zmajstrowal chlopa hihi

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    To nie ja, to ten mój krzyż, który codziennie noszę, czyt. mój MĄŻ. Jest obezwładniający. Ostatnio jak mu powiedziałam, że w piątek mi płeć lekarz zdradzi, to on z takim autentycznym zdziwieniem: "No serio, chcesz po to aż na USG iść?" A ja, że no tak, jak inaczej... A on, że przecież mówi mi, że siusiak tam jest i jak mój Kazik (doktor) tego jeszcze nie wie i musi do piątku czekać, to cienias jest. Bo mój mąż już od testu ciążowego wie (nie "domyśla się", nie "podejrzewa, tylko "wie"). I kolejne usg to strata czasu i kasy, po co mam iść, jak mam speca w domu.:) Dodam tylko, że nie, mąż nie jest lekarzem, jest inżynierem...
    No cóż może ma dar ....

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ja bym miała sama problem bo lubie dogadzać ustami (zaraz ktoś pomysł, ze jestem zboczona :D)

E tam zaraz zboczona...
    Tez lubie i to bardzo ,ale kurde zbyt dobrze o sobie myslalam,do czasu Twojego posta o tym co w necie

anecz_kaa lubi tę wiadomość

• sunset Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane chciałam Wam przedstawić moja Asieńkę i jednocześnie prosić Was o pomoc i udostepnianie.
    Córka cierpi na bardzo rzadki zespół CdLs.
    Mam nadzieję że zdjęcie z info o 1% się dobrze wkleiło. Będę bardzo wdzięczna za pomoc

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d07e5ac51be4.jpg

anecz_kaa, Urszulka89, PixiDixi, Glass, Kinga40, magdis, kashanti, magdaaq, Loczek2018 lubią tę wiadomość

c55fflw1uez1iz08.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Pozaczepiaj pozaczepiaj ,buduj napiecie :) :) haha
    Coz mi więcej pozostało :Dchociaz niech on ma duuuuuzo przyjemności do tego czerwca :D potem hak sie wygoje bedzie mnie rozpieszczał :D

anecz_kaa, PixiDixi lubią tę wiadomość

‹‹ 530 531 532 533 534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ