LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Dlugo Kinga....bardzo dlugo, podziwiam Twoja psychike.
magdaaq, PixiDixi lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:W międzyczasie raz zaszłam ale ciąża obumarła niestety. No i później okazało się że mam niedrozne jajowody. Potem laparoskopia i jeden udrożniony. A teraz już odpuściłam i powiedziałam sobie dosyć i udało się.
Po laparo to juz byla droga wolna plus psychika i poszlo,fajnie -
PixiDixi wrote:Kolorowych
no i ciiiii,lepiej niech mezul nie wie....
...kurtyna milczenia
PixiDixi, karolcia87, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Mnie też dzisiaj bolał brzuch tak jakby jajnik. Pierwszy objaw ciąży heh w końcu. Tylko, że jak już się ten ból pojawił to całkiem nieprzyjemny był no i trzymał dość długo, dopiero jak do domu wróciłam to wzięłam nospe i przeszło. Teraz leżę a mąż usypia dzisiaj młodą
-
magdaaq wrote:Raz się wkopalam. Bo mezuo tel zamawial. No i co?i dpd. I mezul.dzwoni ze będzie kurier alem.nie wie o której. Ja zla.bo Lena drzemka a to rzecz święta. Pytam jaki kurier a mezul dpd. A ja aaaa Mikołaj luz zaraz się z.nim.ugadam
...kurtyna milczenia
Oszz, dobrze,ze sie nie wysypal i nie powiedzial ,ze zna kod hehe...magdaaq lubi tę wiadomość
-
karolcia87 wrote:Mnie też dzisiaj bolał brzuch tak jakby jajnik. Pierwszy objaw ciąży heh w końcu. Tylko, że jak już się ten ból pojawił to całkiem nieprzyjemny był no i trzymał dość długo, dopiero jak do domu wróciłam to wzięłam nospe i przeszło. Teraz leżę a mąż usypia dzisiaj młodą
-
PixiDixi wrote:Po laparo to juz byla droga wolna plus psychika i poszlo,fajnieAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
anecz_kaa wrote:a ja mam inne pytanko, do które nie mają przeciwskazan do seksu: uzycwacie prezerwatyw? juz kilka razy siez tym spotkalam...ale ja nie uzywam :p
Pewnie idea jest dobra i ma sens z medycznego punktu widzenia, ale nie wiem... A jak Tobie to argumentowano?
-
nick nieaktualnyDecadence wrote:Mąż by mnie z domu wyrzucił, gdybym mu to w ciąży zaproponowała.
Pewnie idea jest dobra i ma sens z medycznego punktu widzenia, ale nie wiem... A jak Tobie to argumentowano?
-
Decadence wrote:Mąż by mnie z domu wyrzucił, gdybym mu to w ciąży zaproponowała.
ze facet niby przenosi coś... jakoś się na tym nie skupiłamale zaczęłam się zastanawiać. POdobno prostaglandyny działają pobudzająco na macice ale niby pod koniec ciazy, a teraz to nic nie zagraża... to moja 3 ciaza, ale w 2 poprzednich libido miałam słabe
-
Agniechaaaa wrote:My niby oficjalnego zakazu nie mamy ale sie powstrzymujemy... (oj cieżko gdy moje libido wynosi 400) ale u Nas to argumentowali tym ze sperma zawiera substancje zmiękczające szyjkę a przedewszystkim o jakieś infekcje chodzi
Aga wy nic od poczatku? Szacun!