Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez nic....mezul to juz przebiera nogami, nie kochamy sie ponad 10 tygodni i szybko to sie nie zmieni....Libido mam takie hmm uspione i dobrze ;)

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa, ja właśnie tak poród chyba sobie wywołałam. W nocy coś było a o 9 rano wody mi odeszły. Ale to było 3 dni po terminie i już miałam dość czekania ;) Teraz pytałam mojej gin i nie ma zastrzeżeń.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Decadence Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    ze facet niby przenosi coś... jakoś się na tym nie skupiłam :P ale zaczęłam się zastanawiać. POdobno prostaglandyny działają pobudzająco na macice ale niby pod koniec ciazy, a teraz to nic nie zagraża... to moja 3 ciaza, ale w 2 poprzednich libido miałam słabe :P
    Na prenatalnych lekarz sam z siebie mi powiedział, że poza uprawianiem sportów ekstremalnych mam żyć normalnie, jak najbardziej współżyć, bo "to trzeba". Kurczę, faktem jest, że czasem się boję o malucha, czy mu nic tam nie zaszkodzi, no ale słyszałam, że II trymestr jest bezpieczny. Hmm, muszę się doedukować w tym względzie. Z moim mężem ciężko by było abstynencję wprowadzić, on jak co drugi dzień nie jest "wybzykany", to naburmuszony się robi.:)

PixiDixi, anecz_kaa, Kinga40, Osnowa, magdaaq lubią tę wiadomość

ckaidqk32wjzio9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    własnie mi chodzi o infekcje...

Aga wy nic od poczatku? Szacun!
    No cos sie tam pobawimy ale jeżeli chodzi o pełny stosunek to nie boimy sie za bardzo :/ jescZe tylko trochę i będziemy mogli kiedy chcemy bez zmartwień ;) wiec wolimy narazie sie tylko bawić :D nadrobimy jak juz będziemy mogli i bedzie bezpiecznie :D

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    Na prenatalnych lekarz sam z siebie mi powiedział, że poza uprawianiem sportów ekstremalnych mam żyć normalnie, jak najbardziej współżyć, bo "to trzeba". Kurczę, faktem jest, że czasem się boję o malucha, czy mu nic tam nie zaszkodzi, no ale słyszałam, że II trymestr jest bezpieczny. Hmm, muszę się doedukować w tym względzie. Z moim mężem ciężko by było abstynencję wprowadzić, on jak co drugi dzień nie jest "wybzykany", to naburmuszony się robi.:)
    Hehe jak mój :p jakiś taki nafochany :p

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    Mój tez i tych co często (zreszta ja tez uwielbiam seks, w końcu kto nie lubi :D)ale teraz sam stopuje sprawę. Za długo walczyliśmy zeby cos teraz nabroić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 21:25

anecz_kaa lubi tę wiadomość

• Urszulka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy dziewczynki ;)

PixiDixi, anecz_kaa, Magic lubią tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • anecz_kaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:

jak mój :P ale jak miałam zakaz w 2 ciazy to był grzeczny, bo to siła wyższa- jego dziecko :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snow:)

Magic lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe chyba wszyscy faceci podobni,musza byc wybzykani by dobrze chodzic :)

anecz_kaa, Kinga40, magdaaq lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    Mąż by mnie z domu wyrzucił, gdybym mu to w ciąży zaproponowała.:) Pewnie idea jest dobra i ma sens z medycznego punktu widzenia, ale nie wiem... A jak Tobie to argumentowano?:)
    Dokładnie. Plusem ciąży jest to że sex nie doprowadzi do kolejnej

magdaaq lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi facetom sperma uderza do głowy :P

PixiDixi, magdis, magdaaq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak to mówią bede musiała rozpieszczac meza ustami :D juz pół internetu doczytałam z najlepszymi sposobami i w weekend bede próbować na M :D powiem Wam, ze niby wszystko proste a można sporo nowości na necie znalesc ;D

anecz_kaa, PixiDixi, PolaP, Magic, magdaaq lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja jak to mówią bede musiała rozpieszczac meza ustami :D juz pół internetu doczytałam z najlepszymi sposobami i w weekend bede próbować na M :D powiem Wam, ze niby wszystko proste a można sporo nowości na necie znalesc ;D

Nigdy nie szukałam, bo nigdy nie narzekał :p pogadaj z ginem, czy Ty tez mozesz coś z tej ciazy mieć :P

• sunset Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem że już było ale poprosze o instrukcję wstawienia zdjęcia :)

c55fflw1uez1iz08.png
  • anecz_kaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorzej, ze ja teraz jestem szybki bill :P

PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Nigdy nie szukałam, bo nigdy nie narzekał :p pogadaj z ginem, czy Ty tez mozesz coś z tej ciazy mieć :P
    Mój tez nie narzekał ale z racji nudy codzienności zaczełam szukać :D a znalesc można wiele oj bardzo wiele :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunset wrote:
    Wiem że już było ale poprosze o instrukcję wstawienia zdjęcia :)
    Na 1str pod listą jest

sunset lubi tę wiadomość

• Decadence Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Hehe chyba wszyscy faceci podobni,musza byc wybzykani by dobrze chodzic :)
    Coś w tym jest... mój to po jednym dniu już zaczyna marudzić, że "nie czuje się kochany", " żona się do niego nie dobiera" i "czuje się nieszczęśliwy". Mówi to z uśmiechem, ale już ja go znam... jak nie zareaguję odpowiednio, to potem robi się dramatycznie.:) I jeszcze potrafi zażartować, że powinnam się cieszyć, że mnie z tym brzuchem chce do seksów! Rozumiecie, mam być wdzięczna panu, że mnie bzyka, mimo że bebzonem straszę.:) Zabić go, to za mało. Kiedyś nieopatrznie mu powiedziałam, że niektóre dziewczyny czują się w ciąży niekochane, bo faceci już nie mają na nie ochoty, albo się podświadomie boją... no i proszę, teraz mi udowadnia, jaki z niego dobry mąż, bzyka mnie nawet w stadium hipopotama.:)

PixiDixi lubi tę wiadomość

ckaidqk32wjzio9b.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

O kurde Aga...a ja chyba zbyt prosto podchodzilam do tematu skoro powiadasz,ze tyle nowego mozna wprowadzic ;)

‹‹ 529 530 531 532 533 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ