X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez nic....mezul to juz przebiera nogami, nie kochamy sie ponad 10 tygodni i szybko to sie nie zmieni....Libido mam takie hmm uspione i dobrze ;)

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa, ja właśnie tak poród chyba sobie wywołałam. W nocy coś było a o 9 rano wody mi odeszły. Ale to było 3 dni po terminie i już miałam dość czekania ;) Teraz pytałam mojej gin i nie ma zastrzeżeń.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Decadence Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    ze facet niby przenosi coś... jakoś się na tym nie skupiłam :P ale zaczęłam się zastanawiać. POdobno prostaglandyny działają pobudzająco na macice ale niby pod koniec ciazy, a teraz to nic nie zagraża... to moja 3 ciaza, ale w 2 poprzednich libido miałam słabe :P
    Na prenatalnych lekarz sam z siebie mi powiedział, że poza uprawianiem sportów ekstremalnych mam żyć normalnie, jak najbardziej współżyć, bo "to trzeba". Kurczę, faktem jest, że czasem się boję o malucha, czy mu nic tam nie zaszkodzi, no ale słyszałam, że II trymestr jest bezpieczny. Hmm, muszę się doedukować w tym względzie. Z moim mężem ciężko by było abstynencję wprowadzić, on jak co drugi dzień nie jest "wybzykany", to naburmuszony się robi.:)

PixiDixi, anecz_kaa, Kinga40, Osnowa, magdaaq lubią tę wiadomość

ckaidqk32wjzio9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    własnie mi chodzi o infekcje...

Aga wy nic od poczatku? Szacun!
    No cos sie tam pobawimy ale jeżeli chodzi o pełny stosunek to nie boimy sie za bardzo :/ jescZe tylko trochę i będziemy mogli kiedy chcemy bez zmartwień ;) wiec wolimy narazie sie tylko bawić :D nadrobimy jak juz będziemy mogli i bedzie bezpiecznie :D

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    Na prenatalnych lekarz sam z siebie mi powiedział, że poza uprawianiem sportów ekstremalnych mam żyć normalnie, jak najbardziej współżyć, bo "to trzeba". Kurczę, faktem jest, że czasem się boję o malucha, czy mu nic tam nie zaszkodzi, no ale słyszałam, że II trymestr jest bezpieczny. Hmm, muszę się doedukować w tym względzie. Z moim mężem ciężko by było abstynencję wprowadzić, on jak co drugi dzień nie jest "wybzykany", to naburmuszony się robi.:)
    Hehe jak mój :p jakiś taki nafochany :p

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    Mój tez i tych co często (zreszta ja tez uwielbiam seks, w końcu kto nie lubi :D)ale teraz sam stopuje sprawę. Za długo walczyliśmy zeby cos teraz nabroić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 21:25

anecz_kaa lubi tę wiadomość

• Urszulka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy dziewczynki ;)

PixiDixi, anecz_kaa, Magic lubią tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • anecz_kaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:

jak mój :P ale jak miałam zakaz w 2 ciazy to był grzeczny, bo to siła wyższa- jego dziecko :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snow:)

Magic lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe chyba wszyscy faceci podobni,musza byc wybzykani by dobrze chodzic :)

anecz_kaa, Kinga40, magdaaq lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    Mąż by mnie z domu wyrzucił, gdybym mu to w ciąży zaproponowała.:) Pewnie idea jest dobra i ma sens z medycznego punktu widzenia, ale nie wiem... A jak Tobie to argumentowano?:)
    Dokładnie. Plusem ciąży jest to że sex nie doprowadzi do kolejnej

magdaaq lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi facetom sperma uderza do głowy :P

PixiDixi, magdis, magdaaq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak to mówią bede musiała rozpieszczac meza ustami :D juz pół internetu doczytałam z najlepszymi sposobami i w weekend bede próbować na M :D powiem Wam, ze niby wszystko proste a można sporo nowości na necie znalesc ;D

anecz_kaa, PixiDixi, PolaP, Magic, magdaaq lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja jak to mówią bede musiała rozpieszczac meza ustami :D juz pół internetu doczytałam z najlepszymi sposobami i w weekend bede próbować na M :D powiem Wam, ze niby wszystko proste a można sporo nowości na necie znalesc ;D

Nigdy nie szukałam, bo nigdy nie narzekał :p pogadaj z ginem, czy Ty tez mozesz coś z tej ciazy mieć :P

• sunset Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem że już było ale poprosze o instrukcję wstawienia zdjęcia :)

c55fflw1uez1iz08.png
  • anecz_kaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorzej, ze ja teraz jestem szybki bill :P

PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Nigdy nie szukałam, bo nigdy nie narzekał :p pogadaj z ginem, czy Ty tez mozesz coś z tej ciazy mieć :P
    Mój tez nie narzekał ale z racji nudy codzienności zaczełam szukać :D a znalesc można wiele oj bardzo wiele :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunset wrote:
    Wiem że już było ale poprosze o instrukcję wstawienia zdjęcia :)
    Na 1str pod listą jest

sunset lubi tę wiadomość

• Decadence Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Hehe chyba wszyscy faceci podobni,musza byc wybzykani by dobrze chodzic :)
    Coś w tym jest... mój to po jednym dniu już zaczyna marudzić, że "nie czuje się kochany", " żona się do niego nie dobiera" i "czuje się nieszczęśliwy". Mówi to z uśmiechem, ale już ja go znam... jak nie zareaguję odpowiednio, to potem robi się dramatycznie.:) I jeszcze potrafi zażartować, że powinnam się cieszyć, że mnie z tym brzuchem chce do seksów! Rozumiecie, mam być wdzięczna panu, że mnie bzyka, mimo że bebzonem straszę.:) Zabić go, to za mało. Kiedyś nieopatrznie mu powiedziałam, że niektóre dziewczyny czują się w ciąży niekochane, bo faceci już nie mają na nie ochoty, albo się podświadomie boją... no i proszę, teraz mi udowadnia, jaki z niego dobry mąż, bzyka mnie nawet w stadium hipopotama.:)

PixiDixi lubi tę wiadomość

ckaidqk32wjzio9b.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

O kurde Aga...a ja chyba zbyt prosto podchodzilam do tematu skoro powiadasz,ze tyle nowego mozna wprowadzic ;)

‹‹ 529 530 531 532 533 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ