LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
anecz_kaa wrote:ze facet niby przenosi coś... jakoś się na tym nie skupiłam
ale zaczęłam się zastanawiać. POdobno prostaglandyny działają pobudzająco na macice ale niby pod koniec ciazy, a teraz to nic nie zagraża... to moja 3 ciaza, ale w 2 poprzednich libido miałam słabe
PixiDixi, anecz_kaa, Kinga40, Osnowa, magdaaq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:własnie mi chodzi o infekcje...
Aga wy nic od poczatku? Szacun!jescZe tylko trochę i będziemy mogli kiedy chcemy bez zmartwień
wiec wolimy narazie sie tylko bawić
nadrobimy jak juz będziemy mogli i bedzie bezpiecznie
-
Decadence wrote:Na prenatalnych lekarz sam z siebie mi powiedział, że poza uprawianiem sportów ekstremalnych mam żyć normalnie, jak najbardziej współżyć, bo "to trzeba". Kurczę, faktem jest, że czasem się boję o malucha, czy mu nic tam nie zaszkodzi, no ale słyszałam, że II trymestr jest bezpieczny. Hmm, muszę się doedukować w tym względzie. Z moim mężem ciężko by było abstynencję wprowadzić, on jak co drugi dzień nie jest "wybzykany", to naburmuszony się robi.
-
nick nieaktualnyDecadence wrote:Na prenatalnych lekarz sam z siebie mi powiedział, że poza uprawianiem sportów ekstremalnych mam żyć normalnie, jak najbardziej współżyć, bo "to trzeba". Kurczę, faktem jest, że czasem się boję o malucha, czy mu nic tam nie zaszkodzi, no ale słyszałam, że II trymestr jest bezpieczny. Hmm, muszę się doedukować w tym względzie. Z moim mężem ciężko by było abstynencję wprowadzić, on jak co drugi dzień nie jest "wybzykany", to naburmuszony się robi.
)ale teraz sam stopuje sprawę. Za długo walczyliśmy zeby cos teraz nabroić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 21:25
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Decadence wrote:Na prenatalnych lekarz sam z siebie mi powiedział, że poza uprawianiem sportów ekstremalnych mam żyć normalnie, jak najbardziej współżyć, bo "to trzeba". Kurczę, faktem jest, że czasem się boję o malucha, czy mu nic tam nie zaszkodzi, no ale słyszałam, że II trymestr jest bezpieczny. Hmm, muszę się doedukować w tym względzie. Z moim mężem ciężko by było abstynencję wprowadzić, on jak co drugi dzień nie jest "wybzykany", to naburmuszony się robi.
jak mójale jak miałam zakaz w 2 ciazy to był grzeczny, bo to siła wyższa- jego dziecko
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Decadence wrote:Mąż by mnie z domu wyrzucił, gdybym mu to w ciąży zaproponowała.
Pewnie idea jest dobra i ma sens z medycznego punktu widzenia, ale nie wiem... A jak Tobie to argumentowano?
magdaaq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jak to mówią bede musiała rozpieszczac meza ustami
juz pół internetu doczytałam z najlepszymi sposobami i w weekend bede próbować na M
powiem Wam, ze niby wszystko proste a można sporo nowości na necie znalesc
anecz_kaa, PixiDixi, PolaP, Magic, magdaaq lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A ja jak to mówią bede musiała rozpieszczac meza ustami
juz pół internetu doczytałam z najlepszymi sposobami i w weekend bede próbować na M
Nigdy nie szukałam, bo nigdy nie narzekał :p pogadaj z ginem, czy Ty tez mozesz coś z tej ciazy miećmagdaaq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PixiDixi wrote:Hehe chyba wszyscy faceci podobni,musza byc wybzykani by dobrze chodzic
I jeszcze potrafi zażartować, że powinnam się cieszyć, że mnie z tym brzuchem chce do seksów! Rozumiecie, mam być wdzięczna panu, że mnie bzyka, mimo że bebzonem straszę.
Zabić go, to za mało. Kiedyś nieopatrznie mu powiedziałam, że niektóre dziewczyny czują się w ciąży niekochane, bo faceci już nie mają na nie ochoty, albo się podświadomie boją... no i proszę, teraz mi udowadnia, jaki z niego dobry mąż, bzyka mnie nawet w stadium hipopotama.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A ja jak to mówią bede musiała rozpieszczac meza ustami
O kurde Aga...a ja chyba zbyt prosto podchodzilam do tematu skoro powiadasz,ze tyle nowego mozna wprowadzicmagdaaq lubi tę wiadomość