LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam już wyniki NIFTY. Są prawidłowe
Jutro mam USG. Robić pappa czy nic więcej mi nie dadzą info?
A i będzie Mała Księżniczkamuminka83, Urszulka89, magdaaq, Vanillaice, PixiDixi, Sabinkak, karolcia87, marta258, Carolline, mięsko, Agniechaaaa, Magic, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
pi84 wrote:Dziewczyny mam już wyniki NIFTY. Są prawidłowe
Jutro mam USG. Robić pappa czy nic więcej mi nie dadzą info?
A i będzie Mała Księżniczka
Pappa ma tylko w połączeniu z USG dopiero 90% a czasem są wyniki fałszywie dodatnie.
Ja bym nie robiła gdybym wydała tyle na nifty. Wystarczy USG i ciesz się.
Gratuluję córeczkiPixiDixi, pi84 lubią tę wiadomość
-
Osnowa wrote:A dla nas dla dziewczynki... Dla chłopaka już wybrane
Piękne imię ale liczebność przeraża :p
-
Hej kochane
Muminka fantastyczna wiadomośćcieszę się razem z Tobą
PixiDixi Magdaq, współczuję tych nerwów
Osnowa, każdemu stłuczka może sie zdarzyć, a musk ciążowy lubi płatać figle
Zazdroszczę wszystkim które odpoczywają w domku na l4, ja po pracy zjadam obiad i padam, a pózniej w nocy spać nie mogę i tak w kółkomdłości jak były tak są, porcelano kochana ty moja
Pi84 nifty jest pewniejsze od pappa, więc bez sensu robić -
Sabinkak wrote:Hej kochane
Muminka fantastyczna wiadomośćcieszę się razem z Tobą
PixiDixi Magdaq, współczuję tych nerwów
Osnowa, każdemu stłuczka może sie zdarzyć, a musk ciążowy lubi płatać figle
Zazdroszczę wszystkim które odpoczywają w domku na l4, ja po pracy zjadam obiad i padam, a pózniej w nocy spać nie mogę i tak w kółkomdłości jak były tak są, porcelano kochana ty moja
Pi84 nifty jest pewniejsze od pappa, więc bez sensu robićJa np mam coś, jak nie ja chora to mój mąż.
-
Ale mi sie cisnienie podnioslo....wpadlam na watek gdzie czasami cos napisze a tam laska zachwala lekarza,ktory pozwala jej od czasu do czasu na wino i pozwozwala na zwykle leki przeciwprzeziebieniowe a na zylaki wszystko co tam ma....
Dziewczyna,matka juz 7 dziecka zachwycona jaki on swiatly....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 21:04
-
PixiDixi wrote:Ale mi sie cisnienie podnioslo....wpadlam na watek gdzie czasami cos napisze a tam laska zachwala lekarza,ktory pozwala jej od czasu do czasu na wino i pozwozwala na zwykle leki przeciwprzeziebieniowe a na zylaki wszystko co tam ma....
Dziewczyna,matka juz 7 dziecka zachwycona jaki on swiatly.... -
PixiDixi wrote:Ale mi sie cisnienie podnioslo....wpadlam na watek gdzie czasami cos napisze a tam laska zachwala lekarza,ktory pozwala jej od czasu do czasu na wino i pozwozwala na zwykle leki przeciwprzeziebieniowe a na zylaki wszystko co tam ma....
Dziewczyna,matka juz 7 dziecka zachwycona jaki on swiatly....❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Może to lekarz starej daty, kiedyś tak mówili, że jedna lampka wina od czasu do czasu nie zaszkodzi. Dzisiaj wiadomo, że zaszkodzić może każda ilość alkoholu
-
Mi tez ciotki proponuja alko... wiec można jak wodac.
Pixi u Nas chlopak bedzie Ignacy Józef a dziewczynka Maria i tu nie mam pomysłu na 2 imie.
A mnie znow mulijuz przegiecie obawiam sie ze do konca ciąży nic sie nie zmieni.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Ok ok ,ale ten doktorek tez ozwolil jej na preparaty przeciwprzeziebieniowe jakie chce , i tu tez nie wszystko przeciez ...przecietnie w takich jest pseudoefedryna a to dla plodu mega szkodliwa substancja,uszkadza uklad nerwowy albo tez powiedzial ,ze jakie tam chce na zylaki moze stosowac a tutaj tez jest kilka popularnych preparatow ,ale w ciazy ich nie wolno np.z naproxenem.
Masakra ten lekarz. ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 22:14
-
anecz_kaa wrote:Mi tez ciotki proponuja alko... wiec można jak wodac.
Pixi u Nas chlopak bedzie Ignacy Józef a dziewczynka Maria i tu nie mam pomysłu na 2 imie.
A mnie znow mulijuz przegiecie obawiam sie ze do konca ciąży nic sie nie zmieni.
No my mamy tylko jedno Jozio i burza mozgow (hehe bardziej moja) , tak sobie mysle ,ze moze mnie jeszcze cos natchnie jak nie to sie wybierze po porodzie.
Wspolczuje Aneczka,mnie rzadko muli,ale wolalabym jak mnie lapie to chyba pawia puscic.