LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
muminka83 wrote:A może kłamie. Trudno mi uwierzyć, że lekarz nawet ten na NFZ odważyłby się proponować kobiecie w ciąży winko( Chyba , że bezalkoholowe).
Jak klamie to ja wogole brak komentarza....mi tez jest ciezko w to uwierzyc. Napisalam jej co sadze o jej doktorku...
Lekarz na NFZ...,ale jak dla mnie to bez znaczenia przeciez tu chodzi o malucha....jakos to w moim lbie sie nie miesci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 22:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shadee wrote:a ja was pozdrawiam z jelitówką .... od dwóch dni wymiotuję wszystkim i po wszystkim
dziś u fryzjera 5 razy w toaleciePixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Jak klamie to ja wogole brak komentarza....mi tez jest ciezko w to uwierzyc. Napisalam jej co sadze o jej doktorku...
Lekarz na NFZ...,ale jak dla mnie to bez znaczenia przeciez tu chodzi o malucha....jakos to w moim lbie sie nie miesci. -
Udało się nadrobić
U nas po wizycie wszystko ok, wiec znów na chwile jestem spokojna
Czytałam, że rozmawiały dziewczyny o pracy przedstawiciela farmaceutycznego i powiem tak pracuje 3 lata i nikt u mnie w firmie nie przyszedłby do pracy za 2000 zł na rękę. Praca jest trudna, moja korporacja wraz z regionalna dały mi bardzo popalić i tyle stresu nie przeżyłam nigdy, ale dibrze zarabiałam i miałam piękny samochod z darmowym paliwem i w sumie bez większych ograniczeń (prywatnie 3200km na kwartał), poznałam super ludzi, zwiedziłam trochę i w ciąży mam prywatny pakiet medyczny. Dodatkowy plus jest taki, że przy takiej dużej firmie dostaje normalnie wypłatę (fajna, bo średnia z 12mies) na konto co miesiąc niezależnie od zusu i l4 - oni to jakoś załatwiają między sobą. Ja byłam na początku na l4 zwykłym, to panie z księgowości poprosiły o zaświadczenie o tygodniu ciąży i jeszcze mi wyrównali kasę między 80% a ciążowym. Także ogólnie rzecz biorąc uważam że warto było się tam pomęczyć, chociaż nie raz przeklinałem dzień w którym się tam zatrudniłamAgniechaaaa, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Mam takie odczucie,ze z imionami dla chlopakow jest trudniej.... Jakas wybredna chyba jestem bo nic mi sie nie podoba....
Ja dla chłopaka mam od 5 lat wybranei umówiłam się z mężem, że jak chłopak to ja wybieram, a jak dziewczyna to on, więc teraz będzie kombinował
-
cuddlemuffin wrote:Ja robilam tylko Harmony i usg, jesli oba prawidlowe to pappa już niepotrzebna.
To super uczucie wiedzieć na pewno jaka płeć a nie tylko podejrzewać, co? Gratki, pi84, to jedziemy na jednym wózku
No w naszym wypadku to 98% pewnościbo wolnego DNA płodu było 8%, a średnia to 11-14%. Zobaczymy co jutro na usg powiedzą
-
Hejka.
Ja dzisiaj wizytuje i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Miłego dnia wam życzę.magdaaq, panan12, PixiDixi, Agniechaaaa, muminka83 lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
magdaaq wrote:Pixi jak dziś kochanie? Kciuki za wizyte daj koniecznie znać❤
Czesc Dziewczynki, wlasnie wstalam.
Madzia jest dobrze (az boje sie mowic) napisalam esa ,ze moge sobie darowac wizyte. Jak nie zapelni sie miejsce to oczywiscie pojade by ginka nie byla stratna.
Jak u Ciebie Madziu??
Powodzenia na wizytach dzisiejszych. Jeju ,ale spiaca jestem ....w nocy wstawalam by sprawdzac co tam w moich dolach slychaci chyba jeszcze pojde spac.
-
PixiDixi wrote:Czesc Dziewczynki
, wlasnie wstalam.
Madzia jest dobrze (az boje sie mowic) napisalam esa ,ze moge sobie darowac wizyte. Jak nie zapelni sie miejsce to oczywiscie pojade by ginka nie byla stratna.
Jak u Ciebie Madziu??
Powodzenia na wizytach dzisiejszych. Jeju ,ale spiaca jestem ....w nocy wstawalam by sprawdzac co tam w moich dolach slychaci chyba jeszcze pojde spac.
i spałam do 5.30 z przerwą za 2z siku ale na spiocha.
U mnie tez dobrze❤
Pixi niech juz tak u nas zostanie!PixiDixi lubi tę wiadomość