LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
muminka83 wrote:A może kłamie. Trudno mi uwierzyć, że lekarz nawet ten na NFZ odważyłby się proponować kobiecie w ciąży winko( Chyba , że bezalkoholowe).
Jak klamie to ja wogole brak komentarza....mi tez jest ciezko w to uwierzyc. Napisalam jej co sadze o jej doktorku...
Lekarz na NFZ...,ale jak dla mnie to bez znaczenia przeciez tu chodzi o malucha....jakos to w moim lbie sie nie miesci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 22:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dużo pij. Myślę że jeśli ci nie przejdzie IP. Dadzą ci przeciwwymiotne i nawodnić postarają.shadee wrote:a ja was pozdrawiam z jelitówką .... od dwóch dni wymiotuję wszystkim i po wszystkim

dziś u fryzjera 5 razy w toalecie
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Jeśli by to było prawdą to szczerze słabe delikatnie mówiąc. Człowiek tu leży bo krwiak i walczy o każdy dzień a tu taka x ma w nosie. Dlatego wolę myśleć , że ma bujną wyobraźnię lub troll. Troll który ma podsycać ogień na forum.PixiDixi wrote:Jak klamie to ja wogole brak komentarza....mi tez jest ciezko w to uwierzyc. Napisalam jej co sadze o jej doktorku...
Lekarz na NFZ...,ale jak dla mnie to bez znaczenia przeciez tu chodzi o malucha....jakos to w moim lbie sie nie miesci. -
Udało się nadrobić

U nas po wizycie wszystko ok, wiec znów na chwile jestem spokojna
Czytałam, że rozmawiały dziewczyny o pracy przedstawiciela farmaceutycznego i powiem tak pracuje 3 lata i nikt u mnie w firmie nie przyszedłby do pracy za 2000 zł na rękę. Praca jest trudna, moja korporacja wraz z regionalna dały mi bardzo popalić i tyle stresu nie przeżyłam nigdy, ale dibrze zarabiałam i miałam piękny samochod z darmowym paliwem i w sumie bez większych ograniczeń (prywatnie 3200km na kwartał), poznałam super ludzi, zwiedziłam trochę i w ciąży mam prywatny pakiet medyczny. Dodatkowy plus jest taki, że przy takiej dużej firmie dostaje normalnie wypłatę (fajna, bo średnia z 12mies) na konto co miesiąc niezależnie od zusu i l4 - oni to jakoś załatwiają między sobą. Ja byłam na początku na l4 zwykłym, to panie z księgowości poprosiły o zaświadczenie o tygodniu ciąży i jeszcze mi wyrównali kasę między 80% a ciążowym. Także ogólnie rzecz biorąc uważam że warto było się tam pomęczyć, chociaż nie raz przeklinałem dzień w którym się tam zatrudniłam
Agniechaaaa, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Mam takie odczucie,ze z imionami dla chlopakow jest trudniej.... Jakas wybredna chyba jestem bo nic mi sie nie podoba....
Ja dla chłopaka mam od 5 lat wybrane
i umówiłam się z mężem, że jak chłopak to ja wybieram, a jak dziewczyna to on, więc teraz będzie kombinował 
-
cuddlemuffin wrote:Ja robilam tylko Harmony i usg, jesli oba prawidlowe to pappa już niepotrzebna.
To super uczucie wiedzieć na pewno jaka płeć a nie tylko podejrzewać, co? Gratki, pi84, to jedziemy na jednym wózku
No w naszym wypadku to 98% pewności
bo wolnego DNA płodu było 8%, a średnia to 11-14%. Zobaczymy co jutro na usg powiedzą 
-
Hejka.
Ja dzisiaj wizytuje i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Miłego dnia wam życzę.
magdaaq, panan12, PixiDixi, Agniechaaaa, muminka83 lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci
. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
magdaaq wrote:Pixi jak dziś kochanie? Kciuki za wizyte daj koniecznie znać❤
Czesc Dziewczynki
, wlasnie wstalam.
Madzia jest dobrze (az boje sie mowic) napisalam esa ,ze moge sobie darowac wizyte. Jak nie zapelni sie miejsce to oczywiscie pojade by ginka nie byla stratna.
Jak u Ciebie Madziu??
Powodzenia na wizytach dzisiejszych. Jeju ,ale spiaca jestem ....w nocy wstawalam by sprawdzac co tam w moich dolach slychac
i chyba jeszcze pojde spac.
-
To ja tak mialam wczorajsza.noc wstawalam.co godzinę i efekt byl taki.ze wczoraj zasnelam.o 19.38PixiDixi wrote:Czesc Dziewczynki
, wlasnie wstalam.
Madzia jest dobrze (az boje sie mowic) napisalam esa ,ze moge sobie darowac wizyte. Jak nie zapelni sie miejsce to oczywiscie pojade by ginka nie byla stratna.
Jak u Ciebie Madziu??
Powodzenia na wizytach dzisiejszych. Jeju ,ale spiaca jestem ....w nocy wstawalam by sprawdzac co tam w moich dolach slychac
i chyba jeszcze pojde spac.
i spałam do 5.30 z przerwą za 2z siku ale na spiocha.
U mnie tez dobrze❤
Pixi niech juz tak u nas zostanie!
PixiDixi lubi tę wiadomość