LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:OBY
wszyscy wyczuwają ze bedzie dziewczynka ja jakos mowie, ze bedzie drugi siusiak
ale teraz juz bym bardzo chciała wiedzieć
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:A u mnie odwrotnie wszyscy , ze Franio będze bo zgodnie mamy wybrane imię dla chłopca i tata się z nas śmieje, ze dxiecko wszystko słyszy i jeszcze nam pokaże Frania;) Dla dziewczynki mamy wstępnie Kornelia mezowi podoba się Marysia , ale mi się Maria nie podoba takie twarde a mi się podoba Marianna albo Marcjanna ale mezowi z kolei nie wiec chyba bedxie Kornelia
I dobrze, bo ja jestem na odwrót z charakterem i jakby miał taki sam jak ja to byśmy się pozabijali chyba
-
Urszulka89 wrote:Witam się i ja
Nadal zasmarkana ale cóż
Trzymam w kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Ja muszę poczekać jeszcze 11 dni... buuu...
Zmykam do łóżka, dziś drugi dzień nic nie robienia. Mąż też chory więc nie wiem kiedy chałupkę ogarnę.Urszulka89 lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Urszulka89 wrote:Witam się i ja
Nadal zasmarkana ale cóż
Trzymam w kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Ja muszę poczekać jeszcze 11 dni... buuu...
Zmykam do łóżka, dziś drugi dzień nic nie robienia. Mąż też chory więc nie wiem kiedy chałupkę ogarnę.Urszulka89 lubi tę wiadomość
-
blama wrote:Dzien dobry
mam pytanko, ktore z Was sa juz na L4? Ide ba wizyte w przyszlym tygodniu, wtedy to bedzie 16 tydzien i rozwazam opcje zwolnienia lekarakiego. Mam siedzaca prace 8 godzin przed komputerem..
Ja mam za dwa tyg wizyte, bedzie to 17 tydzien i juz ostatnio ustalilam, ze od 17 tyg biore zwolnienie, bo tez musialam wszystko w pracy sobie poukladac, a ze jestem fizjoterapeutka, to juz czasem sil mi brak na prace -
Ineczka wrote:A u mnie odwrotnie wszyscy , ze Franio będze bo zgodnie mamy wybrane imię dla chłopca i tata się z nas śmieje, ze dxiecko wszystko słyszy i jeszcze nam pokaże Frania;) Dla dziewczynki mamy wstępnie Kornelia mezowi podoba się Marysia , ale mi się Maria nie podoba takie twarde a mi się podoba Marianna albo Marcjanna ale mezowi z kolei nie wiec chyba bedxie Kornelia
Oooo tez mielismy Korneliebardzo ladne imie
a ze bedzie jednak chlopak to mamy Filipa
-
A imię wybieracie tak żeby nie powtarzało się w rodzinie i wśród bliższych i dalszych znajomych? Mi na tym zależało, ale mężowi podoba się takie jak już ma córka kuzynki. Pewnie bym to odpuściła, ale w tym wypadku jestem chrzestną jej drugiej córeczki (bliźniaczki) i pewnie kilka razy w roku będziemy się widywać. Mam mały dylemat
-
pi84 wrote:A imię wybieracie tak żeby nie powtarzało się w rodzinie i wśród bliższych i dalszych znajomych? Mi na tym zależało, ale mężowi podoba się takie jak już ma córka kuzynki. Pewnie bym to odpuściła, ale w tym wypadku jestem chrzestną jej drugiej córeczki (bliźniaczki) i pewnie kilka razy w roku będziemy się widywać. Mam mały dylemat
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Hej, ja dzisiaj jestem na szkoleniu z VisuakBasic w Excelu.
Generalnie od 2 dni biorę na noc Lactovaginal, ale nadal czuję czasem takie swędzenie na zewnątrz.. martwię się, co tam siedzą za bakterie i że one zagrażaja dziecku.
Pewnie się schizuje niepotrzebnie.... Czekam na wyniki posiewu (robiłam razem z biocenoza) co to za flora bakteryjna tam siedzi, skoro nie pałeczki kwasu mlekowego.
❤Ada&Pola❤
-
PixiDixi wrote:Nalia mozesz smialo kupic clotrimazolum ,jest bez recepty,mozna w ciazy bezpiecznie go stosowac. Smarujemy na zewnatrz. Moja gin pozwolila gdyby pojawily sie takie sytuacje.❤Ada&Pola❤