LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
sunset wrote:Pisałyscie kiedys że luteina zaburza wyniki pappa - w którą stronę?
Będzie dobrze i musi pozytywnie. Kiedy masz badanie ? Jeśli USG masz mieć to najlepiej byś tydz wcześniej je zrobiła bo wtedy zaraz ryzyko ci oblicza. Znalazłam opracowania że zaburzać może wiele czynników w tym właśnie progesteron -
Muminka moze tez i chora tarczyca i leki przeciwzapalne ( z tym tez sie spotkalam)i pewnie jeszcze kilka,ale gdyby bylo tak istotne to w wywiadzie i w systemie bylby parametr taki. Ja bym nie demonizowala .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 10:58
muminka83 lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Muminka moze tez i chora tarczyca i leki przeciwzapalne ( z tym tez sie spotkalam)i pewnie jeszcze kilka,ale gdyby bylo tak istotne to w wywiadzie i w systemie bylby parametr taki. Ja bym nie demonizowala .
-
A jak to jest z tym terminem na usg genetyczne. Bo trzeba je zrobić między 11,0 a 13,6. Tylko liczymy zawsze wg OM czy wg ostatniego USG?
-
PixiDixi wrote:Ale mi sie cisnienie podnioslo....wpadlam na watek gdzie czasami cos napisze a tam laska zachwala lekarza,ktory pozwala jej od czasu do czasu na wino i pozwozwala na zwykle leki przeciwprzeziebieniowe a na zylaki wszystko co tam ma....
Dziewczyna,matka juz 7 dziecka zachwycona jaki on swiatly....Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
witam sie z wami
coś mi belly szwankuje na tel to musiałam odkurzyć laptopa
muminka gratkiwiedziłam , żę będzie ok
Ja jestem na l4 od grudnia.
moja kuzynka chodziła do przychodni do takiego co zakazał jej fajki odtsawić w ciążyczuejcie to? i mała urodziła się w terminie z wagą 2800 i 49cm a rozdarta była jak siemasz bo miała głód nikotynowy
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
dzien dobry
pospałam do 11,20~!!!! masakra
pi84 ja oosbiscie bym nie dała jesli to jest taka dosc bliska kuzynka, a jest skoro jestes chrzestną. U Nas wśród znajomych też jest taka niepisana zasadachociaz mamy już Zuzie wsród znajomych a kolezanka tp ma na koniec maja tez chce dac Zuzia tylko my z nimi b rzadko sie widujemy no ale reszta imion się nie powtarza
-
muminka83 wrote:Może na minus tak mi powiedział genetyk ale to przy dużych dawkach. Ja przeżywałam to samo. Wczoraj uzyskałam wynik że mimo to mam dobre wyniki pappy. Zrób coś z doświadczenia nie czytaj i nie myśl o tym. Ja miałam wycięte z życiorysu 29 h. Strachu , płaczu i obojętności .
Będzie dobrze i musi pozytywnie. Kiedy masz badanie ? Jeśli USG masz mieć to najlepiej byś tydz wcześniej je zrobiła bo wtedy zaraz ryzyko ci oblicza. Znalazłam opracowania że zaburzać może wiele czynników w tym właśnie progesteron
Już jestem po. Ryzyko skoryg 1÷1160 niby ok ale jednak duże. A potem czytałam wlasnie tu o tej luteinie... niby ok ale czasem mnie mecza myśli... usg wyszło super nt1.6 kość ok serce okPixiDixi lubi tę wiadomość
-
sunset wrote:Już jestem po. Ryzyko skoryg 1÷1160 niby ok ale jednak duże. A potem czytałam wlasnie tu o tej luteinie... niby ok ale czasem mnie mecza myśli... usg wyszło super nt1.6 kość ok serce ok
Reszta liczb to tylko statystyki . Na obliczenie ryzyka ma wpływ data badania, twoja waga, lata wszystko. Masz bardzo dobry wynik. Naprawdę.
A co twój lekarz ? -
sunset wrote:Już jestem po. Ryzyko skoryg 1÷1160 niby ok ale jednak duże. A potem czytałam wlasnie tu o tej luteinie... niby ok ale czasem mnie mecza myśli... usg wyszło super nt1.6 kość ok serce ok
-
Dziewczyny jak radzicie sobie z zaparciami?, mi juz nawet patent Agi nie pimaga czyli kefir na noc
, codziennie na drugie sniadanko jem platki z owsa,zyta,gdzie teoretycznie duzo blonnika podjadam jablka i chyba niedlugo wysle najstarsza corke po czopki glicerynowe do apteki....