X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    w tym wozku jest opcja przejsciowki miedzy gondola a spacerowka - wtedy dziecko jest obrocone twarza do mamy. dopiero jak sie przekroczy 14 kg to sie zaczyna uzywac zwyklej spacerowki.
    Gondola faktycznie wydaje sie byc mala wiec dlatego na razie to faworyt... moze sie cos zmieni. Te wozki sa bardzo popularne u nas i rodzice chwala... recenzje tez sa raczej bardzo dobre. spacerowka jest ogromna i to jest duzy plus, gdyby dziecko zasnelo. :)
    jeszcze mam kilka miesiecy wiec moze mi sie cos odmieni. koniecznie chcialabym cos na duzych, pompowanych kolach w opcji troche bardziej "sportowej" niz miejskiej ze wzgledu na nasze wyjazdy i plan, zeby malucha brac z nami :)

o przejściówce nie było nic napisane :) ja mam akurat swoja gondolę po córkach i od kumpeli jedo- ma 96 cm :) i duze pompowane koła, a spacerówkę chce snapa :) ale jeszcze bede sprawdzać co i jak :)

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wynik Nifty... i dzidziuś zdrowy i będzie dziewczynka!!!!

kashanti, Urszulka89, magdis, muminka83, PixiDixi, melbusia88, Magic, magdaaq, Kinga40, Sabinkak, cuddlemuffin, karolcia87, kasiuleks, pi84, Vanilka, Niecierpliwa123 lubią tę wiadomość

• kashanti Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    o przejściówce nie było nic napisane :) ja mam akurat swoja gondolę po córkach i od kumpeli jedo- ma 96 cm :) i duze pompowane koła, a spacerówkę chce snapa :) ale jeszcze bede sprawdzać co i jak :)
    Wlasnie wygooglowalam:D wyglada "grubo" :) spacerowka ma niestety za male kolka dla nas:(
    Ostatnio w PL modne sa wozki greentom. ktoras sie moze nad nim zastanawiala?
    Greentom-Upp-Reversible-Pushchair-Unboxing-First-Impressions-A-Mum-Reviews-10-620x384.jpg

• kashanti Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    :D:D GRATULACJE !!! :) <3

anecz_kaa lubi tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    :D:D GRATULACJE !!! :) <3

ja coś czuję, że to nie moja ostania ciąża :P mój mąż rozczarowany jest trochę liczył na syna :P

Magic, magdaaq lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    a czopki t krótka droga, wiesz o tym jelita się rozleniwiają

Wiem Aneczka,ale ja juz nie daje rady...poza tym przez te plamienia boje sie do toalety....

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:

Jeju gratuluje!!! Zdrowej Marysi :)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pi84 wrote:
    Morele niesiarkowane są w Rossmannie :)

Dziekuje !!!!!

pi84 lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wozkami to nie zaszaleje bo u nas blizniaki to mocno zaweza poszukieania.
    Greentom ma sąsiadka, raczej nie narzeka tzn.zauwazylam,ze czesto zmienia a ten juz jest troche to chyba jej pasi,ale to zadna recenzja chyba...

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Super! Gratulacje! :D

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Z wozkami to nie zaszaleje bo u nas blizniaki to mocno zaweza poszukieania.
    Greentom ma sąsiadka, raczej nie narzeka tzn.zauwazylam,ze czesto zmienia a ten juz jest troche to chyba jej pasi,ale to zadna recenzja chyba...
    nie zebym robila reklame ale ta moja wybrana firma robi podwojne wozki :)
    https://mountainbuggy.com/dk/Products/buggies/duet
    varieties1.jpg

Fajna opcja dla blizniakow ale tez jak ma sie troche starsze dziecko (na spacerowke) to mozna 2 maluchy wozic na raz w roznych opcjach ( gondola i spacerowka ) :)
    powinni mi placic za reklame:) i wybaczcie mi moj entuzjazm ale ten wozek na razie skradl moje serce... zwlaszcza opcja spacerowa<3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 15:04

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    nie zebym robila reklame ale ta moja wybrana firma robi podwojne wozki :)
    https://mountainbuggy.com/dk/Products/buggies/duet
    varieties1.jpg

Hehe :) czy Ty Kashanti pracujesz w marketingu bo reklame robisz dobra :)

• kashanti Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Hehe :) czy Ty Kashanti pracujesz w marketingu bo reklame robisz dobra :)
    nieee :) ale ten wozek narawde ma super opinie i recenzje ... i rzecz jasna ten podwojny tez ma przejsciowke miedzy gondola a spacerowka ( tego nie ma czesto na zdjeciach bo ta przejsciowka "budowana" jest z gondoli:)
    51-TKpoyAyL.jpg

wiecej juz was tymi wozkami nie zameczam:) w internecie jest mnostwo recenzji, lacznie z polskimi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 15:12

magdaaq lubi tę wiadomość

• Magic Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    gratuluje :*

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladny wózeczek, bardzo zwracam uwage na amortyzacje,lubie tzw.miekkie wozki,jestem niska wiec wręcz jest to mus bo spacer ma byc przyjemnością a nie siłowym treningiem .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 15:18

• Magic Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    Wlasnie wygooglowalam:D wyglada "grubo" :) spacerowka ma niestety za male kolka dla nas:(
    Ostatnio w PL modne sa wozki greentom. ktoras sie moze nad nim zastanawiala?
    Greentom-Upp-Reversible-Pushchair-Unboxing-First-Impressions-A-Mum-Reviews-10-620x384.jpg
    akurat ten wozek jest cały plastikowy :) jak nowy to super ale po jakimś czasie wszystko trzaska w nim :) znajoma ma ale nie chwali go za bardzo :) taki do pozowania do zdjęć ale nie na spacery ;)
    ja miałam kilka wózków najbardziej pokochałam tako i phil&teds :) tako bo był super dla mnie i Lilki a phil bo uratował mnie przy dzieciach rok po roku :)

kashanti, PixiDixi lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Ladny wózeczek, bardzo zwracam uwage na amortyzacje,lubie tzw.miekkie wozki,jestem niska wiec wręcz jest to mus bo spacer ma byc przyjemnością a nie siłowym treningiem .
    kochana ja też! amortyzacja i bujany wózek to cudo techniki tego mi brakowało przy phil ale to z uwagi na obciążenie wózka-do25kg :) ale teraz zakupię tylko gondole używaną bo wózków to ja mam do wyboru do koloru :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi mountain wozek.jest zajebisty!! Ja sama.się zastanawiam.nad wersja dla moich maluchow. Jest wąski i zaaajebistyyyy mimo.ze jeden obok drugiego.
    Jestem rybka jestem-drzemke mialam.o dziwo.
    Kochana jak.u.Ciebie czysto?
    Ja trochę dzis poplamilam ale leze leze leze

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy starszej córce miałam tako. Bardzo polecam, fajne koła duże pompowane, na każdej drodze super chodził - nawet po kamienistym podjeździe :)
    Teraz chyba będę musiała kupić nowy bo mąż nie wie gdzie go włożył po przeprowadzce do domu. Chyba, że jakoś się odnajdzie.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    nieee :) ale ten wozek narawde ma super opinie i recenzje ... i rzecz jasna ten podwojny tez ma przejsciowke miedzy gondola a spacerowka ( tego nie ma czesto na zdjeciach bo ta przejsciowka "budowana" jest z gondoli:)
    51-TKpoyAyL.jpg

wiecej juz was tymi wozkami nie zameczam:) w internecie jest mnostwo recenzji, lacznie z polskimi :)
    Sama mam.chrapkę na niego:-)

kashanti lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
‹‹ 554 555 556 557 558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ