LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Dziewczyny jak radzicie sobie z zaparciami?, mi juz nawet patent Agi nie pimaga czyli kefir na noc
, codziennie na drugie sniadanko jem platki z owsa,zyta,gdzie teoretycznie duzo blonnika podjadam jablka i chyba niedlugo wysle najstarsza corke po czopki glicerynowe do apteki....
Ja codziennie rano piję błonnik (coś a'la ten: https://zdrowie.brat.pl/blonnik-pokarmowy-pokarm-witalny-8211-babka-plesznik-babka-jajowata-bratpl-p-3486.html?gclid=CjwKCAiA1uHSBRBUEiwAkBCtzdhDL_0J0xuGfRzxzLW7EnYRA1NNpGmPV8dWb5OQcr_ONAWPFsMHxRoCUKYQAvD_BwE - zgodnie z "instrukcją". Ważne jest, by wówczas pić też conajmniej 1,5l wody - ja też zawsze wyciskam sobie do tej "mikstury" pół cytryny.
Aneczka, gratuluję dziewczynki!
Dziewczyny, ja jestem totalnie zielona w wózkach, ale z Waszej dyskusji wypisałam sobie, co polecacie:
1) Greentom
2) Mountain Baggy
3) Phil&Teds
4)Dorjan
5) Tako
CHyba tym wózkom przyjrzę się jako pierwszymWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 16:32
kashanti lubi tę wiadomość
-
Ove wrote:też miałam ten problem i chyba znalazłam rozwiązanie
Ja codziennie rano piję błonnik (coś a'la ten: https://zdrowie.brat.pl/blonnik-pokarmowy-pokarm-witalny-8211-babka-plesznik-babka-jajowata-bratpl-p-3486.html?gclid=CjwKCAiA1uHSBRBUEiwAkBCtzdhDL_0J0xuGfRzxzLW7EnYRA1NNpGmPV8dWb5OQcr_ONAWPFsMHxRoCUKYQAvD_BwE) - zgodnie z "instrukcją". Ważne jest, by wówczas pić też conajmniej 1,5l wody - ja też zawsze wyciskam sobie do tej "mikstury" pół cytryny.
Dziewczyny, ja jestem totalnie zielona w wózkach, ale z Waszej dyskusji wypisałam sobie, co polecacie:
1) Greentom
2) Mountain Baggy
3) Phil&Teds
4)Dorjan
5) Tako
CHyba tym wózkom przyjrzę się jako pierwszymPixiDixi, Ove lubią tę wiadomość
-
Ove wrote:też miałam ten problem i chyba znalazłam rozwiązanie
Ja codziennie rano piję błonnik (coś a'la ten: https://zdrowie.brat.pl/blonnik-pokarmowy-pokarm-witalny-8211-babka-plesznik-babka-jajowata-bratpl-p-3486.html?gclid=CjwKCAiA1uHSBRBUEiwAkBCtzdhDL_0J0xuGfRzxzLW7EnYRA1NNpGmPV8dWb5OQcr_ONAWPFsMHxRoCUKYQAvD_BwE) - zgodnie z "instrukcją". Ważne jest, by wówczas pić też conajmniej 1,5l wody - ja też zawsze wyciskam sobie do tej "mikstury" pół cytryny.
1) Greentom
2) Mountain Baggy
3) Phil&Teds
4)Dorjan
5) Tako
CHyba tym wózkom przyjrzę się jako pierwszymOve lubi tę wiadomość
-
Szczerze to na razie muszę się rozeznać jakie mam możliwości
Ja naprawdę jestem zielona i nie wiem czego oczekiwać, ale BARDZO BARDZO dziękuję za wskazówki
Widziałam Kashanti, że pisałaś o olejku ze słodkich migdałów - nigdzie nie wyczytałam, że może być szkodliwy i ja stosuję, tylko mieszam go z balsamemwtedy i balsam lepiej się rozsmarowuje na ciele
magdaaq lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Nie wiem jakie masz warunki i czego oczekujesz. Ja mialam adamex. Gondola jest cudowna na 6+ . spacerowa jest dla mnie za duza. Kupilam cybex.
Bardziej zależy mi na gondoli i samym stelażu bo spacerówkę mam baby design travel - użyłam ją przy starszej kilka razy i jest jak nowa. Bardzo ją polecam, rozkłada się na płasko i ogólnie bardzo zwrotna i stabilnaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 16:46
-
Urszulka89 wrote:Ja teraz zastanawiam się nad adamex pajero (jak nie znajdę mojego starego wózka)
Bardziej zależy mi na gondoli i samym stelażu bo spacerówkę mam baby design travel - użyłam ją przy starszej kilka razy i jest jak nowa. Bardzo ją polecam, rozkłada się na płasko i ogólnie bardzo zwrotna i stabilna
-
Mam Adamex Pajero z gondoli byłam bardzo zadowolona także cieszę się, że go zostawiłam bo teraz skorzystam i na pewno się nie zawiodę. Muszę tylko wygrzebać go z piwnicy i mam nadzieję że się nic nie podziało z nim
kashanti lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Pixi rybka a pojechalas do gin czy czekasz na wizyte?kiedy masz?
Mnie stresuje to plamienie bo schiza zeby koloru nie zmienilo. U mnie kawa z mlekiem.
Madzia nie jade bo jest lekkie plamienie kawa z mlekiem i brzuch prawie nie boli.
Trzymaj sie cieplutko i nie schizuj (wiem wiem jak nie schizowac ...)magdaaq lubi tę wiadomość
-
a ja mam tutka grandera i gondolka fajna, spacerówka taka sobie. Później miałam espiro metro. Mi się podoba teutonia be you
wogole zimno mi się chyba robi ;/ masakra muszę zanotować w karcie ciąży
najlepszy był dziś mój mąż: wchodzi i pytam czy się cieszya on do mnie: wiesz, że to nie koniec
szkoda mi go, ale ma to co zrobił
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Ove wrote:Szczerze to na razie muszę się rozeznać jakie mam możliwości
Ja naprawdę jestem zielona i nie wiem czego oczekiwać, ale BARDZO BARDZO dziękuję za wskazówki
Widziałam Kashanti, że pisałaś o olejku ze słodkich migdałów - nigdzie nie wyczytałam, że może być szkodliwy i ja stosuję, tylko mieszam go z balsamemwtedy i balsam lepiej się rozsmarowuje na ciele
Wlasnie w tym rzecz, ze wszedzie pisza, ze olej ze slodkich migdalow jest bezpieczny ale jednoczesnie kazdy portal ciazowy pisze, zeby nie uzywac kosemtykow z witamina A. a wlasnie olej ze slodkich migdalow posiada te witamine w skadzie.
"Za działanie olejku odpowiadają zawarte w nim sole mineralne, proteiny, magnez oraz witaminy z grupy A, E, D, B."
"Kobiety ciężarne bezwzględnie nie mogą stosować takich substancji kosmetycznych, jak:
-witamina A i jej pochodne: retinol i retinoidy – powodują uszkodzenia płodu"
Dlatego jestem troche skonfudowana. Nie mozna uzywac olejkow z witamina A ale olejeke ze slodkich migdalow z wit. A mozna? Ma ktos na to jakas odpowiedz? bo to sie wyklucza przeciez...
Sama zakupilam taki olejek i uzylam go 2 razy w odstepie 2 tygodni... i nie wiem czy uzywac czy lepiej odlozyc:(
-
PixiDixi wrote:Kashanti wyslalam Ci zaproszenie i mam pytanie,ale to na priv .
-
Melduje sie po wizycie i ja
Cale szczescie wszystko jest dobrze
Ale plci jeszcze nie poznalam .
Pixi , Magda ciesze sie , ze u Was krwawienia juz dzisiaj nie maOdpoczywajcie ile mozecie
A z zaparciami niestety tez i ja mam problem ;/ Wyprobowalam juz chyba wszytko i wiecie co podzialalo , sok z burakowpi84, PixiDixi, magdaaq, Sabinkak lubią tę wiadomość