LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:Ale będzie służyć
gondola to.podstawa:-) lekko.6mcy jak.nie dluzej.
-
magdaaq wrote:Tak mozna. Jest. Z mleka pasteryzowanego.
Jak zobaczyłam przepis to tez chciała Madzia pytać o ta fetebo uwielbiam sałatkę grecka a zawsze z niej rezygmowalam w ciąży.
Mnie chyba przeziębienie bierze, katar gardło boli ale na razie próbuje naturalnie syrop z cebuli i mleko z miodem -
Mini89 wrote:Jak zobaczyłam przepis to tez chciała Madzia pytać o ta fete
bo uwielbiam sałatkę grecka a zawsze z niej rezygmowalam w ciąży.
Mnie chyba przeziębienie bierze, katar gardło boli ale na razie próbuje naturalnie syrop z cebuli i mleko z miodem
I Tobie na zdrówko walcz z wirusem raz dwa.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Heh my dzisiaj mamy identyczna sałatkę przegryza się w lodowce
Dodatkowo jeszcze czerwona fasola
Tez sprawdzałam fety i mozzarellę czy można, ale mozna
magdaaq, PixiDixi lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
magdaaq wrote:Mozarelle rowniez:-))) na zdrówko
magdaaq lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Shade ta mniejsza wydolnoscia lozyska "na zaś" sie nie zamartwiaj bo wcale nie musi wystapic a jak cos zacznie sie dziac to postepuje to na tyle wolno,ze lekarz na wizycie zauwazy. Sa leki poprawiajace przeplywy w lozysku i ns kazdej wizycie zagadnij niech lekarz wnikliwiej oglada. Bedzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 19:28
magdaaq lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, właśnie wróciłam z wizyty... mój mąż miał rację, jasnowidz jeden... będzie chłopak, niby na 100%.
magdaaq, kashanti, PixiDixi, Sabinkak, muminka83, Ineczka, karolcia87, Kinga40, kasiuleks, Agniechaaaa, anecz_kaa, Lena21, pi84 lubią tę wiadomość
-
kashanti wrote:Wlasnie w tym rzecz, ze wszedzie pisza, ze olej ze slodkich migdalow jest bezpieczny ale jednoczesnie kazdy portal ciazowy pisze, zeby nie uzywac kosemtykow z witamina A. a wlasnie olej ze slodkich migdalow posiada te witamine w skadzie.
"Za działanie olejku odpowiadają zawarte w nim sole mineralne, proteiny, magnez oraz witaminy z grupy A, E, D, B."
"Kobiety ciężarne bezwzględnie nie mogą stosować takich substancji kosmetycznych, jak:
-witamina A i jej pochodne: retinol i retinoidy – powodują uszkodzenia płodu"
Dlatego jestem troche skonfudowana. Nie mozna uzywac olejkow z witamina A ale olejeke ze slodkich migdalow z wit. A mozna? Ma ktos na to jakas odpowiedz? bo to sie wyklucza przeciez...
Sama zakupilam taki olejek i uzylam go 2 razy w odstepie 2 tygodni... i nie wiem czy uzywac czy lepiej odlozyc:([/
Chyba bym odpuscila sobie bo nie wiesz ile wchlonie sie witaminy poza tym moze sia akumulowac w organizmie.
Na jedna z wizyt wzielam swoja maseczke dla kobiet dojrzalychi tam w skladzie byl retinol i gin zakazała mi ja stosowac. Nie ryzykuj Kashanti.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 19:44
kashanti lubi tę wiadomość