LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przeciw rozstępom używam Mustelli, ale z babydream też chciałam kupić kilka rzeczy, niestety w moim Rossmanie nie było. ;( Poza tym ja lubię szampony z alterry, mam też antyperspirant i mydło w kostce. Co na trądzik można stosować w ciąży? Mi strasznie wysypało czoło takimi małymi krostkami.
Zawsze miałam tendencje do pryszczy, ale teraz jakieś apogeum.
❤Ada&Pola❤
-
A co do wózków to my szukamy takiego z duża gondola, żeby zima nie było problemu czyli długość 79cm w górę jak ktoś się natknie na jakiś to chętnie zobaczę
Nie podobają mi się zbyt nowoczesne wózki i takie kwadratowe heh póki co naszyjm Baby Design Husky oglądałam na żywo fajna amortyzacja łatwo się podbija spora gondola, spacerówkę można w dwie strony ustawić i budkę ma powiększana co zima się przyda.Pod koniec marca są targi w Kielcach i maja być nowe kolory
kashanti, magdaaq lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
PixiDixi wrote:Dada jest ok:) uzywamy i cora nie ma oznak nietolerancji.
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Wiem,ze Adamex ma spore gondole, ale spacerówka nie cieszy się juz takim powodzeniem a nie chcemy potem kolejnego wózka kupować jak od razu można wybrać jakieś fajne 2w1:)
magdaaq wrote:Ale jutro moj maz mi 2 pary ogarnie. Znalazłam przez olx takze bede miala.
magdaaq lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
shadee wrote:a ja się (czyli malucha) obkupiłam w NEXT on-line - ależ oni mają cudownej jakości rzeczy
dziś mi przyszła paczka z UK i jestem zachwycona - genialna bawełna, aż sama chętnie bym się w niej zatopiła
Shadee placic mozna przy odbiorze? -
shadee wrote:e tam rozczarowany, pewnie droczy się z Tobą
Cos Ty juz mi zapoeiedzial kolejna próbę :p ja wiedzialam ze jak corka to bedzie chcial i tak miec syna. Najlepszy moj teść mowi lepiej moec 3 corki niz 3 synów :p córka zawsze ma lepszy kontakt z matka niż syn a jeszcze jak synowa i tezciowa sie noe lubia to koniec
-
nick nieaktualnyKinga40 wrote:Ja jutro chcę podjechać do h&m coś ogarnąć. Koleżanka mi kupiła jedne getry ciążowe już, więc podjadę jeszcze tam i zobaczę co mają
z tego, co ja zdążyłam zauważyć to stacjonarnie nie da się już kupić ubrań ciążowych w H&M ani C&A. tylko on-line.... -
KarolinaDe wrote:z tego, co ja zdążyłam zauważyć to stacjonarnie nie da się już kupić ubrań ciążowych w H&M ani C&A. tylko on-line....Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤