LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineczka
Mojemu starszemu synkowi zakładamy pieluchy dady i są naprawdę super, od razu nam się sprawdziły a używamy od rozmiaru 1. A jeżeli chodzi o chusteczki to od początku uźywamy babydream z rossmanna.
Cuddlemuffin
Ja też uźywam balsam i olejek babydream dla kobiet w ciąźy i naorawdę polecam bo u mnie też sucha skóra. W pierwszej ciąźy używałam 2 razy dziennie, skóra gładka i bez żadnych rozstępów.
-
nick nieaktualny
-
Hej producentki stron
Gratulacje po wizytach i wynikach
Zaparcia - u mnie działają śliwki suszone, zamoczone na noc. Rano zjadam i naprawdę bardzo mi się poprawiłostaram się tez jeść płatki na śniadanie bo powoli wracają do mojego jadłospisu również słodkie rzeczy.
Wózki - dla mnie czarna magiaograniczam się do oglądania filmów na yt, ciagle myśle ze mam duuuuuuuuzo czasu
Kosmetyki - mam balsam dla ciężarnych z Palmersa, bo dostałam w prezencie od siostry. Srokao w sumie go krytykowała tylko za cenę jeśli dibrze pamietam, wiec używam i jest ok.
Sałatki - jutro maja wpaść sąsiedzi zrobiłam już jedna z tortellini i z fetą, a jutro na świeżo zrobię z roszpunka, suszonymi pomidorami i mozarelląciasto kupiłam, bo ostatnio jak miałam gości to wydawało mi się ze wszystko ogarnę a czułam
Się fatalnie i później jak przyszli to ja zasypiałam na sofie po dniu w kuchni, wiec tym razem ułatwiła sibie życie
Ciuchy ciążowe - jogersy i legginsy zamawiałam na necie, ale jeansy chcę przymierzyć, wiec muszę podjechać do h&m gdzie wuem, że mają dział mama. Zastanawiałam się ostatnio, bo na olx dziewczyna z miasta obok miała do sprzedania dwie pary za 50 zł i to pewnie byłby interes życia, ale jakoś tak sama nie wiem... w sumie chce mieć drugie dzuecko w niedalekiej przyszłości wiec chyba kupię nowe, bo jeszcze wykorzystam
Sorki za taki długi post, ale tak to jest jak się nadrabia cały Wasz dzieńdobrej nocy
-
melbusia88 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5934f09a162f.jpg
taki, o.
Ale masz piękny biusta ja myślałam, że mój się powiększył :p
U mnie z tym brzuchem jest tak, ze mieszczę się już tylko w jedne spodnie sprzed ciąży, ale widać go tylko jak się odpowiednio ubiorę i bardziej wieczorem -
Lena21 wrote:Ale masz piękny biust
a ja myślałam, że mój się powiększył :p
U mnie z tym brzuchem jest tak, ze mieszczę się już tylko w jedne spodnie sprzed ciąży, ale widać go tylko jak się odpowiednio ubiorę i bardziej wieczoremz miseczki D zrobiła się G, anie wcale się z tego nie cieszę w przeciwieństwie do męża
Tobie pewnie też niedługo będzie widać brzuszek, skoro już obwody wzrosły troszkę
-
anecz_kaa wrote:weszłam na stronę nexta i bez szału
a tez kiedys kupowałam dziewczynkom
ja kupowałam na wyprzedażach, udało mi się upolować fajne ciuszki - no i mega odpowiada mi ich jakość, nie są to szmatki
ale oczywiście wszystko zależy czego szukaszmega ciekawe rzeczy są na patpat z tym że ciuchy wysyłane są z USA
osobiście złożyłam małe zamówienie "na próbę" bo trochę się boję takich stron - zobaczymy czy przyjdzie przesyłka
-
Dobry wieczór wszystkim.
Właśnie przeczytałam wszystko co dziś naskrobalyscie. Ja juz leżę w łóżku. Ale nie sama, są ze mną mdłości, a dawno ich nie było. ... mam smakach na sałatkę z brokułami i pewnie wypróbuję. A póki co polecamy przepis na racuchy podany przezwolenia magdaq. Robiłam, wyszły pyszne, na dowód zdjęcie poniżej. ...
Dobrej nocy wszystkim.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61fe877fa847.jpgPixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość
-
shadee wrote:ja kupowałam na wyprzedażach, udało mi się upolować fajne ciuszki - no i mega odpowiada mi ich jakość, nie są to szmatki
ale oczywiście wszystko zależy czego szukaszmega ciekawe rzeczy są na patpat z tym że ciuchy wysyłane są z USA
osobiście złożyłam małe zamówienie "na próbę" bo trochę się boję takich stron - zobaczymy czy przyjdzie przesyłka
Jakos fajna fakt chociaz mam 1 bluzeczke na ktorej popekal taki kotek chyba. Ja teraz ciuszkow nie kupuje bo mam po dziewczynach i od kolezanekteraz tez zaczynamy budowe wiec wole nie szalec :p