X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanillaice wrote:
    Ja wczoraj kupiłam stacjonarnie w H&m, więc może zależy od sklepu :)
    Ja też myślę, ze zależy od sklepu, np w Szczecinie chyba tylko w jednym sklepie mają dział ciążowy.

l22n6iyek016fbg8.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka
    Mojemu starszemu synkowi zakładamy pieluchy dady i są naprawdę super, od razu nam się sprawdziły a używamy od rozmiaru 1. A jeżeli chodzi o chusteczki to od początku uźywamy babydream z rossmanna.

Cuddlemuffin
    Ja też uźywam balsam i olejek babydream dla kobiet w ciąźy i naorawdę polecam bo u mnie też sucha skóra. W pierwszej ciąźy używałam 2 razy dziennie, skóra gładka i bez żadnych rozstępów.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Decadence Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Ja też myślę, ze zależy od sklepu, np w Szczecinie chyba tylko w jednym sklepie mają dział ciążowy.
    Melbusia, a w którym? Bo ja już mam taki bebzon, że muszę coś kupić.:-)

ckaidqk32wjzio9b.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    Melbusia, a w którym? Bo ja już mam taki bebzon, że muszę coś kupić.:-)
    w Molo :-) taką informację uzyskałam ostatnio w Galaxy. Ja też coś muszę już kupić, bo zwykłe uwierają.

l22n6iyek016fbg8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:

teraz czytam i w Warszawie są tylko 3-4 sklepy, gdzie jest ten dział..

oczywiście nie tam gdzie bywam :D

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam bebzon i to jakiś taki nieforemny eh. Jakieś dysproporcje się porobiły niezłe, piersi wielkie, brzuch wielki, nogi za chude do całości :-)

l22n6iyek016fbg8.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5934f09a162f.jpg
    taki, o.

Kinga40, magdaaq, kasiuleks lubią tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    taki, o.

duzy! ja nie wiem, że zapinasz się w swoich spodniach :P polecam ciążówki, są mega wygodne a nie widać, że to ciążówki :)

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    duzy! ja nie wiem, że zapinasz się w swoich spodniach :P polecam ciążówki, są mega wygodne a nie widać, że to ciążówki :)
    Właśnie się nie zapinam, już tylko legginsy ;-)

l22n6iyek016fbg8.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Shadee placic mozna przy odbiorze?

nie wydaje mi się, płaciłam z góry

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej producentki stron :)

Gratulacje po wizytach i wynikach <3

Zaparcia - u mnie działają śliwki suszone, zamoczone na noc. Rano zjadam i naprawdę bardzo mi się poprawiło ;) staram się tez jeść płatki na śniadanie bo powoli wracają do mojego jadłospisu również słodkie rzeczy.

Wózki - dla mnie czarna magia :) ograniczam się do oglądania filmów na yt, ciagle myśle ze mam duuuuuuuuzo czasu :)

Kosmetyki - mam balsam dla ciężarnych z Palmersa, bo dostałam w prezencie od siostry. Srokao w sumie go krytykowała tylko za cenę jeśli dibrze pamietam, wiec używam i jest ok.

Sałatki - jutro maja wpaść sąsiedzi zrobiłam już jedna z tortellini i z fetą, a jutro na świeżo zrobię z roszpunka, suszonymi pomidorami i mozarellą :) ciasto kupiłam, bo ostatnio jak miałam gości to wydawało mi się ze wszystko ogarnę a czułam
    Się fatalnie i później jak przyszli to ja zasypiałam na sofie po dniu w kuchni, wiec tym razem ułatwiła sibie życie

Ciuchy ciążowe - jogersy i legginsy zamawiałam na necie, ale jeansy chcę przymierzyć, wiec muszę podjechać do h&m gdzie wuem, że mają dział mama. Zastanawiałam się ostatnio, bo na olx dziewczyna z miasta obok miała do sprzedania dwie pary za 50 zł i to pewnie byłby interes życia, ale jakoś tak sama nie wiem... w sumie chce mieć drugie dzuecko w niedalekiej przyszłości wiec chyba kupię nowe, bo jeszcze wykorzystam

Sorki za taki długi post, ale tak to jest jak się nadrabia cały Wasz dzień :):):) dobrej nocy

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam na stronę nexta i bez szału :P a tez kiedys kupiwałam dziewczynkom

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    taki, o.

Ale masz piękny biust :) a ja myślałam, że mój się powiększył :p

U mnie z tym brzuchem jest tak, ze mieszczę się już tylko w jedne spodnie sprzed ciąży, ale widać go tylko jak się odpowiednio ubiorę i bardziej wieczorem

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam ostatnio w Happy mum fajne jeansy :) jakoś w h&m było przebrane strasznie a potrzebowałam na już spodni bo w moje żadne już się nie zapnę :/

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Ale masz piękny biust :) a ja myślałam, że mój się powiększył :p

U mnie z tym brzuchem jest tak, ze mieszczę się już tylko w jedne spodnie sprzed ciąży, ale widać go tylko jak się odpowiednio ubiorę i bardziej wieczorem
    Dzięki za komplement :-) z miseczki D zrobiła się G, anie wcale się z tego nie cieszę w przeciwieństwie do męża ;-) Tobie pewnie też niedługo będzie widać brzuszek, skoro już obwody wzrosły troszkę :-)

l22n6iyek016fbg8.png
  • Vanillaice Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    w Molo :-) taką informację uzyskałam ostatnio w Galaxy. Ja też coś muszę już kupić, bo zwykłe uwierają.
    Tak,ja kupiłam właśnie w molo :), są "schowane" w dziale niemowlęcym :).

Kasia27
    p19uyx8dgi2niu08.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    weszłam na stronę nexta i bez szału :P a tez kiedys kupowałam dziewczynkom

ja kupowałam na wyprzedażach, udało mi się upolować fajne ciuszki - no i mega odpowiada mi ich jakość, nie są to szmatki
    ale oczywiście wszystko zależy czego szukasz :) mega ciekawe rzeczy są na patpat z tym że ciuchy wysyłane są z USA
    osobiście złożyłam małe zamówienie "na próbę" bo trochę się boję takich stron - zobaczymy czy przyjdzie przesyłka :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• agaguga Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór wszystkim.

Właśnie przeczytałam wszystko co dziś naskrobalyscie. Ja juz leżę w łóżku. Ale nie sama, są ze mną mdłości, a dawno ich nie było. ... mam smakach na sałatkę z brokułami i pewnie wypróbuję. A póki co polecamy przepis na racuchy podany przezwolenia magdaq. Robiłam, wyszły pyszne, na dowód zdjęcie poniżej. ...

Dobrej nocy wszystkim.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61fe877fa847.jpg

PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    ja kupowałam na wyprzedażach, udało mi się upolować fajne ciuszki - no i mega odpowiada mi ich jakość, nie są to szmatki
    ale oczywiście wszystko zależy czego szukasz :) mega ciekawe rzeczy są na patpat z tym że ciuchy wysyłane są z USA
    osobiście złożyłam małe zamówienie "na próbę" bo trochę się boję takich stron - zobaczymy czy przyjdzie przesyłka :)

Jakos fajna fakt chociaz mam 1 bluzeczke na ktorej popekal taki kotek chyba. Ja teraz ciuszkow nie kupuje bo mam po dziewczynach i od kolezanek :) teraz tez zaczynamy budowe wiec wole nie szalec :p

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze wszystko kupic ,ale to akurat mnie cieszy:), uwielbiam kupowac ubranka .

magdaaq, shadee lubią tę wiadomość

‹‹ 561 562 563 564 565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ