X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanillaice wrote:
    Ja wczoraj kupiłam stacjonarnie w H&m, więc może zależy od sklepu :)
    Ja też myślę, ze zależy od sklepu, np w Szczecinie chyba tylko w jednym sklepie mają dział ciążowy.

l22n6iyek016fbg8.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka
    Mojemu starszemu synkowi zakładamy pieluchy dady i są naprawdę super, od razu nam się sprawdziły a używamy od rozmiaru 1. A jeżeli chodzi o chusteczki to od początku uźywamy babydream z rossmanna.

Cuddlemuffin
    Ja też uźywam balsam i olejek babydream dla kobiet w ciąźy i naorawdę polecam bo u mnie też sucha skóra. W pierwszej ciąźy używałam 2 razy dziennie, skóra gładka i bez żadnych rozstępów.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Decadence Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Ja też myślę, ze zależy od sklepu, np w Szczecinie chyba tylko w jednym sklepie mają dział ciążowy.
    Melbusia, a w którym? Bo ja już mam taki bebzon, że muszę coś kupić.:-)

ckaidqk32wjzio9b.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decadence wrote:
    Melbusia, a w którym? Bo ja już mam taki bebzon, że muszę coś kupić.:-)
    w Molo :-) taką informację uzyskałam ostatnio w Galaxy. Ja też coś muszę już kupić, bo zwykłe uwierają.

l22n6iyek016fbg8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:

teraz czytam i w Warszawie są tylko 3-4 sklepy, gdzie jest ten dział..

oczywiście nie tam gdzie bywam :D

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam bebzon i to jakiś taki nieforemny eh. Jakieś dysproporcje się porobiły niezłe, piersi wielkie, brzuch wielki, nogi za chude do całości :-)

l22n6iyek016fbg8.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5934f09a162f.jpg
    taki, o.

Kinga40, magdaaq, kasiuleks lubią tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    taki, o.

duzy! ja nie wiem, że zapinasz się w swoich spodniach :P polecam ciążówki, są mega wygodne a nie widać, że to ciążówki :)

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    duzy! ja nie wiem, że zapinasz się w swoich spodniach :P polecam ciążówki, są mega wygodne a nie widać, że to ciążówki :)
    Właśnie się nie zapinam, już tylko legginsy ;-)

l22n6iyek016fbg8.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Shadee placic mozna przy odbiorze?

nie wydaje mi się, płaciłam z góry

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej producentki stron :)

Gratulacje po wizytach i wynikach <3

Zaparcia - u mnie działają śliwki suszone, zamoczone na noc. Rano zjadam i naprawdę bardzo mi się poprawiło ;) staram się tez jeść płatki na śniadanie bo powoli wracają do mojego jadłospisu również słodkie rzeczy.

Wózki - dla mnie czarna magia :) ograniczam się do oglądania filmów na yt, ciagle myśle ze mam duuuuuuuuzo czasu :)

Kosmetyki - mam balsam dla ciężarnych z Palmersa, bo dostałam w prezencie od siostry. Srokao w sumie go krytykowała tylko za cenę jeśli dibrze pamietam, wiec używam i jest ok.

Sałatki - jutro maja wpaść sąsiedzi zrobiłam już jedna z tortellini i z fetą, a jutro na świeżo zrobię z roszpunka, suszonymi pomidorami i mozarellą :) ciasto kupiłam, bo ostatnio jak miałam gości to wydawało mi się ze wszystko ogarnę a czułam
    Się fatalnie i później jak przyszli to ja zasypiałam na sofie po dniu w kuchni, wiec tym razem ułatwiła sibie życie

Ciuchy ciążowe - jogersy i legginsy zamawiałam na necie, ale jeansy chcę przymierzyć, wiec muszę podjechać do h&m gdzie wuem, że mają dział mama. Zastanawiałam się ostatnio, bo na olx dziewczyna z miasta obok miała do sprzedania dwie pary za 50 zł i to pewnie byłby interes życia, ale jakoś tak sama nie wiem... w sumie chce mieć drugie dzuecko w niedalekiej przyszłości wiec chyba kupię nowe, bo jeszcze wykorzystam

Sorki za taki długi post, ale tak to jest jak się nadrabia cały Wasz dzień :):):) dobrej nocy

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam na stronę nexta i bez szału :P a tez kiedys kupiwałam dziewczynkom

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    taki, o.

Ale masz piękny biust :) a ja myślałam, że mój się powiększył :p

U mnie z tym brzuchem jest tak, ze mieszczę się już tylko w jedne spodnie sprzed ciąży, ale widać go tylko jak się odpowiednio ubiorę i bardziej wieczorem

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam ostatnio w Happy mum fajne jeansy :) jakoś w h&m było przebrane strasznie a potrzebowałam na już spodni bo w moje żadne już się nie zapnę :/

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Ale masz piękny biust :) a ja myślałam, że mój się powiększył :p

U mnie z tym brzuchem jest tak, ze mieszczę się już tylko w jedne spodnie sprzed ciąży, ale widać go tylko jak się odpowiednio ubiorę i bardziej wieczorem
    Dzięki za komplement :-) z miseczki D zrobiła się G, anie wcale się z tego nie cieszę w przeciwieństwie do męża ;-) Tobie pewnie też niedługo będzie widać brzuszek, skoro już obwody wzrosły troszkę :-)

l22n6iyek016fbg8.png
  • Vanillaice Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    w Molo :-) taką informację uzyskałam ostatnio w Galaxy. Ja też coś muszę już kupić, bo zwykłe uwierają.
    Tak,ja kupiłam właśnie w molo :), są "schowane" w dziale niemowlęcym :).

Kasia27
    p19uyx8dgi2niu08.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    weszłam na stronę nexta i bez szału :P a tez kiedys kupowałam dziewczynkom

ja kupowałam na wyprzedażach, udało mi się upolować fajne ciuszki - no i mega odpowiada mi ich jakość, nie są to szmatki
    ale oczywiście wszystko zależy czego szukasz :) mega ciekawe rzeczy są na patpat z tym że ciuchy wysyłane są z USA
    osobiście złożyłam małe zamówienie "na próbę" bo trochę się boję takich stron - zobaczymy czy przyjdzie przesyłka :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• agaguga Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór wszystkim.

Właśnie przeczytałam wszystko co dziś naskrobalyscie. Ja juz leżę w łóżku. Ale nie sama, są ze mną mdłości, a dawno ich nie było. ... mam smakach na sałatkę z brokułami i pewnie wypróbuję. A póki co polecamy przepis na racuchy podany przezwolenia magdaq. Robiłam, wyszły pyszne, na dowód zdjęcie poniżej. ...

Dobrej nocy wszystkim.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61fe877fa847.jpg

PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    ja kupowałam na wyprzedażach, udało mi się upolować fajne ciuszki - no i mega odpowiada mi ich jakość, nie są to szmatki
    ale oczywiście wszystko zależy czego szukasz :) mega ciekawe rzeczy są na patpat z tym że ciuchy wysyłane są z USA
    osobiście złożyłam małe zamówienie "na próbę" bo trochę się boję takich stron - zobaczymy czy przyjdzie przesyłka :)

Jakos fajna fakt chociaz mam 1 bluzeczke na ktorej popekal taki kotek chyba. Ja teraz ciuszkow nie kupuje bo mam po dziewczynach i od kolezanek :) teraz tez zaczynamy budowe wiec wole nie szalec :p

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze wszystko kupic ,ale to akurat mnie cieszy:), uwielbiam kupowac ubranka .

magdaaq, shadee lubią tę wiadomość

‹‹ 561 562 563 564 565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ