X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:
    A jak się czujesz? Wszystko w porzadku?
    Ja też kupilam kosmetyki tej firmy :)
    Ja sie czuje juz dobrze, caly czas jem pączki :) oczywiscie nadal po wypiciu kawy wymiotuje. A co tam u Ciebie.

Paulina.G lubi tę wiadomość

• cuddlemuffin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam tych brzuszków- u mnie nadal nic, choć mąż się upiera, że coś tam widzi.. Za to cycki dwie miseczki w górę i to go najbardziej cieszy:) moje samopoczucie się ostatnio bardzo poprawilo, libido wraca, więc często pozwalam mu nałożyć balsam na wszystkie rosnące części:) mam nadzieje, że wkrótce gin pozwoli też na więcej jesli łożysko sie przemiesci.

PixiDixi lubi tę wiadomość

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez póki co wyglada jakbym była wzdeta a nie w ciąży ;)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    mój brzuch wygląda jakby był rozlany i rozlazły i jest mega nieforemny
    niestety wciąż nie tyję - waga ani drgnie, czasem pół kilo w dół lub w górę
    może to "zasługa" diety cukrzycowej i mega zdrowego żywienia (oby)
    W poprzedniej ciąży nie przytyłam ani grama. Waga wyjściowa była taka sama jak w dniu porodu. Miałam w momencie zajścia w ciążę dużą nadwagę. Dziecko urodziło się zdrowe. Tak więc spokojnie.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Duzaa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie miałam nic do dodania... tak dużo piszecie że ciężko nadążyć :) ale przyszedł dzień w którym i ja mogę pochwalić się moim ufoludkiem! Na wczorajszych badaniach prenatalnych maleństwo urządziło sobie chyba bal przebierańców :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51ddf6ecaf91.jpg

Dostaliśmy też najwspanialszą wiadomość jaką mogliśmy, wada genetyczna która wystąpiła u mojego synka rok temu nie pojawia się u maleństwa i wszystko jest w porządku :) wreszcie mogę się na prawdę cieszyć ciążą :)

Powodzenia wszystkim Mamusiom!

magdaaq, Kinga40, Lisha, Nalia, PixiDixi, melbusia88, kasiuleks, karolcia87, Sabinkak, Ineczka, magdis, kashanti lubią tę wiadomość

oar89jcggibdab41.png
  • Decadence Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajowe zdjęcie! :-)

ckaidqk32wjzio9b.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadlam obiad i znow mi niedobrze. Chyba tak bedzie juz do konca :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie brzuch to sama nie wiem czy jestem wzdęta czy to maluszek . Jeśli chodzi o kosmetyki to używam tylko zwykłej oliwki dla dzieci na piersi brzuch i uda.
    A ciuchy ciążowe to dla mnie czarna magia. Mama mi ostatnio przyniosła letnią sukienkę oczywiście za dużą ale ponoć nie mogła się oprzeć

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/208813d18843.jpg

Aktywna sobota❤

Urszulka89, PixiDixi, kasiuleks, Kinga40, magdis, kashanti lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/208813d18843.jpg

Aktywna sobota❤
    Cudowna ta Lencia :D <3

magdaaq lubi tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego weekendu Dziewczyny :)

magdaaq, melbusia88, Zielona1911, kashanti lubią tę wiadomość

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 wrote:
    Cudowna ta Lencia :D <3
    ❤❤Dziękuję

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny :-) wiecie, ze dopoki nie zaczal mi rosnac brzuszek, to nie zdawalam sobie sprawy jak ludzie maja swobodne zapedy, zeby go dotykac? Ja nigdy nie dotykalam brzuszkow innych kobiet w ciazy, nawet przyjaciolek, ale widze, ze nawet osoby, ktore nie sa mi jakos specjalnie bliskie głasną sobie przy okazji :-) mi alurat nie przeszkadza, bardziej zadziwia, ale zastanawiam sie jak z ttm czują sie osoby, ktore nie lubia takich "zlbizen" :-)

l22n6iyek016fbg8.png
  • cuddlemuffin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzaa troche creepy to zdjecie, maluch naprawde wyglada jak Alien:) ale cieszę się, że wszystko ok i odetchnęłaś z ulgą.

Co tam u Was dziś na obiad? U nas dietetycznie- zupa krem z zielonego groszku z grzankami z ciabaty z pastą z czarnych oliwek. Po południu przychodzą znajomi, wiec bedzie ciasto i inne przekąski np humus i warzywa, guacamole i tortilla chips.. Mmm apetyt mi wrócił a waga ani rusz..

Duzaa lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Dzien dobry dziewczyny :-) wiecie, ze dopoki nie zaczal mi rosnac brzuszek, to nie zdawalam sobie sprawy jak ludzie maja swobodne zapedy, zeby go dotykac? Ja nigdy nie dotykalam brzuszkow innych kobiet w ciazy, nawet przyjaciolek, ale widze, ze nawet osoby, ktore nie sa mi jakos specjalnie bliskie głasną sobie przy okazji :-) mi alurat nie przeszkadza, bardziej zadziwia, ale zastanawiam sie jak z ttm czują sie osoby, ktore nie lubia takich "zlbizen" :-)

Nie cierpie dotykania mnie a juz brzuszka to kompletnie nie pozwalam. Taka niedotykalska jestem:)

magdaaq, muminka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj było czyste szaleństwo :) steki wołowe z pieczarkami i smażoną cebulką do tego zapiekane ziemnieczki i sałatka z czerwonej kapusty

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Nie cierpie dotykania mnie a juz brzuszka to kompletnie nie pozwalam. Taka niedotykalska jestem:)
    No i masz do tego prawo :-) nie wiem skąd w ludziach takie zapędy ;-P zastanawiam się jak miałabym powiedzieć takiej przysłowiowej 50-letniej "Pani Wiesi" z pracy, że nie życzę sobie dotykania mojego brzucha :-) na szczęście mi nie przeszkadza.

PixiDixi lubi tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    No i masz do tego prawo :-) nie wiem skąd w ludziach takie zapędy ;-P zastanawiam się jak miałabym powiedzieć takiej przysłowiowej 50-letniej "Pani Wiesi" z pracy, że nie życzę sobie dotykania mojego brzucha :-) na szczęście mi nie przeszkadza.

Delikatnie lecz stanowczo.np.tak- Czuje sie niekomfortowo gdy ktos mnie dotyka. Dziekuje za zyczliwosc,ale prosze o uszanowanie i nie dotykanie mnie.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz zapieka kurczaka z marchewkami w tymuanku plus ziemniaczki i suroweczka jeju glodna jestem.

• cuddlemuffin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotykanie brzucha jeszcze jakoś by mnie chyba nie raziło ( chociaz nie wiem, na razie nie mam to się ludzie nie garną), ale na pewno będzie mnie wściekać dotykanie dziecka- twarzy, rączek.. A ono zaraz te rączki do buzi.. Brrr ze wszystkimi bakteriami babci zdzisi z ostatniego pobytu w szpitalu ze stadem innych charchających emerytów. No nie, nie pozwalam i już, niech się obrażają.

PixiDixi, kashanti lubią tę wiadomość

‹‹ 563 564 565 566 567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ