LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Ladny wózeczek, bardzo zwracam uwage na amortyzacje,lubie tzw.miekkie wozki,jestem niska wiec wręcz jest to mus bo spacer ma byc przyjemnością a nie siłowym treningiem .
ogoladanie wozkow to ostatnio rzecz, ktora mnie dosc relaxuje:D
magdaaq, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Hej! Nie było mnie tu trochę bo nie miałam czasu na nic
Nie próbuje nawet Was nadrobić bo nieźle naskrobałyście i dnia by mi nie starczyło
U mnie wszystko dobrze, wyniki prenatalnych wyszły super, na 80% synek, czekam jeszcze na Pappa ale Pani doktor mówiła że raczej będzie to formalność więc się nie stresuję
Następną wizytę mam u swojego lekarza w ten wtorek
Magic, magdaaq, PixiDixi, kashanti, melbusia88, Sabinkak, Ove, pi84 lubią tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Pixi mountain wozek.jest zajebisty!! Ja sama.się zastanawiam.nad wersja dla moich maluchow. Jest wąski i zaaajebistyyyy mimo.ze jeden obok drugiego.
Jestem rybka jestem-drzemke mialam.o dziwo.
Kochana jak.u.Ciebie czysto?
Ja trochę dzis poplamilam ale leze leze leze
Ja tez troche plamie,ale to pikus w porownianiu do tego co bylo wcxoraj czy przedwczoraj.leze.
Jestem b.niska bo raptem 160 cm wiec hmm mierzyc tez sie z tym versus wozeczek. -
Cynamonkowaaa wrote:Hej! Nie było mnie tu trochę bo nie miałam czasu na nic
Nie próbuje nawet Was nadrobić bo nieźle naskrobałyście i dnia by mi nie starczyło
U mnie wszystko dobrze, wyniki prenatalnych wyszły super, na 80% synek, czekam jeszcze na Pappa ale Pani doktor mówiła że raczej będzie to formalność więc się nie stresuję
Następną wizytę mam u swojego lekarza w ten wtorek
super, że wszystko u was ok
PixiDixi lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
PixiDixi wrote:Ja tez troche plamie,ale to pikus w porownianiu do tego co bylo wcxoraj czy przedwczoraj.leze.
Jestem b.niska bo raptem 160 cm wiec hmm mierzyc tez sie z tym versus wozeczek.
-
Podoba mi sie jeszcze Kees Twin ,ale jestem kompletnie niezdecydowana ....Zalezy mi tez na tym by dzieci widziec a w tym Kees to jest niemozliwe. Pewnie wygra u mnie Dorjan twin polski wozek bo ma wlasnie mozliwosc przekladania siedzisk i jest jeszcze wzglednie waski bo 79 cm.
Magic lubi tę wiadomość
-
Nalia wrote:Ja już po pracy, jadę po prezent dla córki mojej kuzynki, bo jutro idziemy na urodziny.
Dziś mnie coś ciągnie podbrzusze przy samym spojeniu łonowm całkiem na dole, jakbym miała zakwasy.
Mnie wczoraj tak w kroczu bolało. Pocieszę Cię, że to dopiero początek
-
PixiDixi wrote:Podoba mi sie jeszcze Kees Twin ,ale jestem kompletnie niezdecydowana ....Zalezy mi tez na tym by dzieci widziec a w tym Kees to jest niemozliwe. Pewnie wygra u mnie Dorjan twin polski wozek bo ma wlasnie mozliwosc przekladania siedzisk i jest jeszcze wzglednie waski bo 79 cm.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Magic wrote:a ja też o nim Pixi myślałam
dorjan to super. ja miałam x lander jeden obok druiego ale byli przodem tylko wiec musiałam zerkać co chiwla na Olisia
Magic tez mialam xlandera dla Marysi .gondola super ,ale pozniej wkurzalo mnie to,ze malej nie widzialam i jak spacerowalysmy to jak glupia zagladalam co 15 minut do dziecka.Skonczylo sie na tym,ze kupilam nastepny wozek.
Magic a jaka amortyzacje ma ten Dorjan?, wiesz moze? -
Magic wrote:Nalia to normalne. Rozrasta się macica :)jeśli nie trwa od długo i nie jest uciążliwy to nie masz się czym martwić.❤Ada&Pola❤
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4e3e67d24ba.jpg
To moje maleństwo z dzisiejszej wizyty. Na szczęście wszystko jest w porządku.kashanti, Sabinkak, Ove, muminka83, magdaaq, PixiDixi, Agniechaaaa, karolcia87, anecz_kaa, Ineczka, kasiuleks, pi84, Vanilka, magdis, Lena21 lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kochana
gratulacje !!!!
Tylko jedna uwagadla bezpieczenstwa usun ze zdjecia swoje dane ( np. zaslon )
do tego forum maja dostep wszyscy... lacznie z ludzmi z zewnatrz.
Gdynia moje miastoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 16:25
muminka83, Kinga40, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
kashanti wrote:Kochana
gratulacje !!!!
Tylko jedna uwagadla bezpieczenstwa usun ze zdjecia swoje dane ( np. zaslon )
do tego forum maja dostep wszyscy... lacznie z ludzmi z zewnatrz.
Gdynia moje miastokashanti lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤