LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmargotka wrote:Dzień dobry. Spojrzałam dziś na forum i jakoś się zdziwiłam ze tak czas zleciał bo są juz wrześniowe a nawet październikowe mamy.
To nasze ciąże juz takie dojrzałe -
Witam sie! Faktycznie czas biegnie jak szalony. Dopiero beta wyszla pozytywnie a za chwile bedzie połówka:) jak tam sopoczucia dzisiaj? Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja wizytuje jutro u nowego doktorka i mam nadzieje ze dzidzilo sie pokaze i bedziemy w koncu wiedziec kto z nami mieszka:D
-
magdaaq wrote:U nas śnieg sypie ze hey. Wieje tez okrutnie. Spalam 12h. Dzień dobry
U mnie piękne słońce i 1 stopień na plusie
Zazdroszczę spania bo ja ostatnio budzę się jak z zegarkiem w ręku o 4 rano leżę do 6/6:30 i musze wstawać młoda ogarnąć do przedszkola a potem po śniadaniu zamiast coś w domu ogarniać śpię do 13.... -
PixiDixi wrote:Sniadanie ogarnelam uff,prawie nie leze...jedna chora druga chora i najmlodsza tez gorzej czuje. Padam .
Moja wydolnosc jest na minusowym poziomie,po lezeniu tyle miesiecy to jest jakas masakra.
Bardzo Ci współczuję
-
Mini89 wrote:U mnie piękne słońce i 1 stopień na plusie
Zazdroszczę spania bo ja ostatnio budzę się jak z zegarkiem w ręku o 4 rano leżę do 6/6:30 i musze wstawać młoda ogarnąć do przedszkola a potem po śniadaniu zamiast coś w domu ogarniać śpię do 13....
-
magdaaq wrote:Dziękuję narazie na dole czysto.
Ale wczoraj zlapal taki skurcz ze brzuch twardy sztywny az slabo mi sie zrobilo.
Mbie tez tak lapie i wtedy wieksza dawke magnezu daje plus nospe . Madziu damy rade :-*
Edit: ja w pospiechu,dobrze,ze czysto buziaku i odezwe sie pizniej .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 12:42
magdaaq lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Mbie tez tak lapie i wtedy wieksza dawke magnezu daje plus nospe . Madziu damy rade :-*
Edit: ja w pospiechu,dobrze,ze czysto buziaku i odezwe sie pizniej .
Ps.nie moge wysłać priv wiadomości nie wiem czemu:/
Tak po tej akcji zaraz wzielam magnez i do wyra bo wczoraj wiecej postalam i kondycja zajebista nie ma.co...PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Czyli dobre wieści u was raczej skoro na dole czysto
Madzia Pixi chyba dobrze radzi z tym magnezem, może tobie też pomoże? Mnie tylko kłuje czasami i odruchowo sprawdzam papier po każdym siusianiu czyli 20 razy dziennie. Już się śmieje, że chyba mi to na zawsze zostanie.
-
melbusia88 wrote:Czyli dobre wieści u was raczej skoro na dole czysto
Madzia Pixi chyba dobrze radzi z tym magnezem, może tobie też pomoże? Mnie tylko kłuje czasami i odruchowo sprawdzam papier po każdym siusianiu czyli 20 razy dziennie. Już się śmieje, że chyba mi to na zawsze zostanie.
-
melbusia88 wrote:Czyli dobre wieści u was raczej skoro na dole czysto