LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melbusia88 wrote:Aneczka wygląda smakowicie! A co jest wyjątkowego w kocykach bambusowych, czym różnią się od innych? Bo ja jak zwykle nie w temacie
Polecam również pieluszki muślinowe.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Ja czekam na określenie płci i zaraz zabieram się za wyprawkę. Mam w swoich ulubionych firmach już wybrane rzeczy dla każdego z maluszków więc to będzie chwila.
Skupiłam się na Next, Cartier, trochę H&M i teraz tylko czekać aż będę mogła wydać co nie co.shadee, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Jestem strasznie senna. Zrobiłam zupę warzywną i placuszki z bananów.
Teraz dalej leżę. Jeszcze kilka dni i wizyta u mojej ginekolog.
Synek za moment wraca i szybko zadania i leci na zajęcia religii w kościele i potem mają bal przebierańców.
Ja się właśnie weranduje dziewczyny na spacer poszły.
-
anecz_kaa wrote:ja akurat ich nie lubie i staram się nie używać. szybko się rozciągają i niestety dziecko ma poł klatki na wierzchu. A w lipcu mam zamiar zakladac krótki bodziak i półśpiochy na dół
chce kupić kocyk bambusowy ponoć są super.
byle tylko zimno nie było po szyjką właśnie. no zobaczymy jak się sprawdzą
-
Kupiłam już kilka ubranek i dla dziewczynki i dla chłopczyka (dosłownie 2-3 rzeczy dla każdego) - nie mogłam się powstrzymać
Obojętnie co będzie to w razie czego mam komu dać ubranka dla płci przeciwnej. A najbardziej rozanielona nad nimi jest moja córa
-
cześć dziewczyny
H&M zaskoczył mnie bardzo pozytywnie jakością - rzeczy są milusie o przyjemne bardzo
kupiłam też kilka ciuszków na zelando - renomowanych marek np. GAP i świetna jakość
wciąż w tyle moim zdaniem zostaje SMYK i 5-10-15 oraz Bon Prix
czekam jeszcze na przesyłkę od Ewy Klucze - czytałam wiele dobrego
ogólnie nie kupuję już tych najmniejszych rzeczy bo dzieciaki ponoć szybko rosnąjak znajdę coś fajnego w rozmiarze 68- 74 to biorę
ale przyznam szczerze że te dzieciakowe zakupy cieszą mnie po stokroć bardziej niż dla siebiemelbusia88, anecz_kaa, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
shadee wrote:cześć dziewczyny
H&M zaskoczył mnie bardzo pozytywnie jakością - rzeczy są milusie o przyjemne bardzo
kupiłam też kilka ciuszków na zelando - renomowanych marek np. GAP i świetna jakość
ogólnie nie kupuję już tych najmniejszych rzeczy bo dzieciaki ponoć szybko rosnąjak znajdę coś fajnego w rozmiarze 68- 74 to biorę
ale przyznam szczerze że te dzieciakowe zakupy cieszą mnie po stokroć bardziej niż dla siebiemoja córka ma więcej ciuchów niż ja :p
-
ale przyznam szczerze że te dzieciakowe zakupy cieszą mnie po stokroć bardziej niż dla siebie
-
ale przyznam szczerze że te dzieciakowe zakupy cieszą mnie po stokroć bardziej niż dla siebie
dlatego ja lubie hmcały czas kupuje dziewczynom tam ciuchy. w smyku nie kupuje, zalando tez nie.
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zchodziłam pół miasta żeby kupić jeansy ciążowe. H&M u mnie niestety mnie zawiódł podobnie jak inne sieciowki już się pogodziłam z całodniową wyprawą do innego miasta lub zakupami w necie aż znalzłam je w małym sklepiku na drugim koncu miasta
-
Biedronka89 wrote:Ja dzisiaj zchodziłam pół miasta żeby kupić jeansy ciążowe. H&M u mnie niestety mnie zawiódł podobnie jak inne sieciowki już się pogodziłam z całodniową wyprawą do innego miasta lub zakupami w necie aż znalzłam je w małym sklepiku na drugim koncu miasta
-
Dzień dobry Witam się w 16 tyg według belly 17 heh;) Rano byłam na usg nerek wszystko dobrze czyli leukocyty i erytrocyty nie są wina nerek jutro idę oo skierowanie do nefrologa.Jak wracaliśmy to facet w nas wjechał dobrze, ze nikomu nic się nie stało.Teraz odpoczywam zrobilismy z mężem zapiekankę z brokułami papryka i małymi pomidorkami.Wychodzi na to, ze mam bóle krzyżowo-lędźwiowe bałam się, ze możemy promienieje od nerki ale jest oki
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyIneczka wrote:Dzień dobry Witam się w 16 tyg według belly 17 heh;) Rano byłam na usg nerek wszystko dobrze czyli leukocyty i erytrocyty nie są wina nerek jutro idę oo skierowanie do nefrologa.Jak wracaliśmy to facet w nas wjechał dobrze, ze nikomu nic się nie stało.Teraz odpoczywam zrobilismy z mężem zapiekankę z brokułami papryka i małymi pomidorkami.Wychodzi na to, ze mam bóle krzyżowo-lędźwiowe bałam się, ze możemy promienieje od nerki ale jest oki
Jeśli masz takie bóle pleców jak ja to łącze się w bólu i współczuję. Ja jestem dopiero w 14 tygodniu a kregosłup czasami tak daje w kość że nie przesypiam nocy -
Ineczka wrote:Dzień dobry Witam się w 16 tyg według belly 17 heh;) Rano byłam na usg nerek wszystko dobrze czyli leukocyty i erytrocyty nie są wina nerek jutro idę oo skierowanie do nefrologa.Jak wracaliśmy to facet w nas wjechał dobrze, ze nikomu nic się nie stało.Teraz odpoczywam zrobilismy z mężem zapiekankę z brokułami papryka i małymi pomidorkami.Wychodzi na to, ze mam bóle krzyżowo-lędźwiowe bałam się, ze możemy promienieje od nerki ale jest oki
-
Ineczka wrote:Dzień dobry Witam się w 16 tyg według belly 17 heh;) Rano byłam na usg nerek wszystko dobrze czyli leukocyty i erytrocyty nie są wina nerek jutro idę oo skierowanie do nefrologa.Jak wracaliśmy to facet w nas wjechał dobrze, ze nikomu nic się nie stało.Teraz odpoczywam zrobilismy z mężem zapiekankę z brokułami papryka i małymi pomidorkami.Wychodzi na to, ze mam bóle krzyżowo-lędźwiowe bałam się, ze możemy promienieje od nerki ale jest oki
Mi dokuczały takie bóle, myślałam, że pewnie to już rwa. Ale odkąd przyszła mi poducha do spania to uspokoiło się w dużej części. Muszę mieć podczas snu coś między kolanami - żeby się nie stykały i jest dużo lepiej.
-
Dobrze że nerki oki i że nikomu się nic nie stało.
We mnie wczoraj wjechała babeczka w tył, a wsiadłam za kierownicę i tak z mieszanymi uczuciami, czy prowadzić teraz auto, sama taka nieprzytomna bywam...
No i przy wczorajszym incydencie wprawdzie nie z mojej winy postanowiłam sobie, że jednak nie będę prowadzić w ciąży. Tym bardziej że teraz tak ślisko. Szkoda nerwów.
Ja zrobiłam właśnie zupę jarzynową zainspirowana tym co dziewczyny pisały