LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Za dwa tyg.,ale do tego co clexan pisze.
Madzia to fakt,ze u nas jak ruletka i to mnie wymecza...
Na allegro znalazlam te kocyki,piekne wzory,latawce podobaja mi sie:) . Madzia pisza,ze z kazdym praniem staje sie kocyk bardziej miekki to prawda?PixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Feta,brokuly srednio ugot.plus kukurydza w puszce,zabki czosnku. Mniam mniam,przepis Madzi rzadzi u nas dzisiaj
Hehe to smakowalo najbardziej wszystkim a tez zrobulam fajna piers z kuraka a jednak Madzia rulezzz
Edit: oby piekarnik puscil , nie cietrrrpie myc piekarnik.
-
magdaaq wrote:Aneczka ty sklerotyczko.pytalas sie juz o.ta salatke
Moja gin jak potwierdzila mi ciaze (bardzo wesola babka, 47 lat) no to tetaz co jeszcze (tak pod koniec wizyty) spraw sobie notatnik i zapusuj bo z mózgu kalafior...hihimagdaaq, Lena21 lubią tę wiadomość
-
sunset wrote:Temat- wózek rok po roku. Miała któraś z Was? Co polecacie? Magda już mi na fb kilka podeslala ale nie wszystkie tam jesteśmy niestety
Sunset ,Madzia poleca Mountain Buggy (Kashanti podeslala fajne opisy i zdjecia kilka dni temu) i powiem Ci,ze poczytalam tez opinie (zero negatywnych!)i gdybym mogla wydac te 4 tysie to tez bym kupila. Mysle,ze reszta wozkow bedzie mu daleko deptac po pietach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 19:18
sunset, kashanti lubią tę wiadomość
-
Hmm ja mam taka propozycje ....aby Aga wykreslila z pierwszej strony czarna liste i jej zawartosc... Nie ma potrzeby stygmatyzowac osoby skoro milo sie udziela i jeszcze dodam osobistego cos,bardzo mi pomogla podsumowujac pewna sprawe analitycznie. Jak to zawsze robi Kashanti.To taka moja prosba co Wy na to?
magdaaq, sunset, muminka83, melbusia88, magdis lubią tę wiadomość
-
Mam dylemat - właśnie dokańczam opakowanie Femibion 1, zostały mi 2tabletki, mam dziś 14+0. Gin zaproponowała mi Summavit (jod kwas foliowy i wit D), do tego czytałam artykuł o suplementach i zaleceniach PTG ( robota kashanti:)) http://kopalniamamy.pl/witaminy-dla-ciezarnych/ i mam dylemat, czy odejść od suplementów multiwitaminowych jak zasugerowala gin na NFZ i kupić Summavit, z Femibionu2 na pewno zrezygnuję, który mi proponuje gin do której chodzę prywatnie, bo słabo wypada w porównaniu do innych suplementow pod względem składu i ceny (tabela w artykule). Na Prenalen Classic patrzę bo najsensowniej wygląda w tym artykule - w większości spełnia normy PTG, nie ma tylko DHA i magnezu, ale za to ma kupę innych dodatkowych witamin i pytanie którą szkołą sie zasugerować - multiwitaminową czy ograniczeniem wieloskladnikowych suplementów. W czwartek muszę coś kupić, jakieś mądre rady?
-
PixiDixi wrote:Sunset ,Madzia poleca Mountain Buggy (Kashanti podeslala fajne opisy i zdjecia kilka dni temu) i powiem Ci,ze poczytalam tez opinie (zero negatywnych!)i gdybym mogla wydac te 4 tysie to tez bym kupila. Mysle,ze reszta wozkow bedzie mu daleko deptac po pietach...
-
PixiDixi wrote:Hmm ja mam taka propozycje ....aby Aga wykreslila z pierwszej strony czarna liste i jej zawartosc... Nie ma potrzeby stygmatyzowac osoby skoro milo sie udziela i jeszcze dodam osobistego cos,bardzo mi pomogla podsumowujac pewna sprawe analitycznie. Jak to zawsze robi Kashanti.To taka moja prosba co Wy na to?
PixiDixi, Loczek2018, muminka83 lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Loczek, kupuje prenatal duo. ,sprawdz sklad jest tez tam dha 600 mg.
-
anecz_kaa wrote:shadee skonczyłaś 15 tygodni ciąży trwa 16
Ty masz tak samo jak ja akurat
a ja dziś walczę z piekarnikiem... tzn szoruję go!!! dziad jeden, już 2x leciałam z płynem a teraz mam zamiar go parować sodą... macie jeszxze jakies super sposoby?
a jutro jade do ikea z mama) przez to ze stoi wysoko na lodówce to przyznaje sie bez bicia ze nie umylam go nawet raz... Ostatnio mnie naszło na czyszczenie piekarnika, ale boje sie typowa chemia bawić i wąchać. A z soda... Może spróbuje i go uratuje:)..
-
Loczek2018 wrote:Mam dylemat - właśnie dokańczam opakowanie Femibion 1, zostały mi 2tabletki, mam dziś 14+0. Gin zaproponowała mi Summavit (jod kwas foliowy i wit D), do tego czytałam artykuł o suplementach i zaleceniach PTG ( robota kashanti:)) http://kopalniamamy.pl/witaminy-dla-ciezarnych/ i mam dylemat, czy odejść od suplementów multiwitaminowych jak zasugerowala gin na NFZ i kupić Summavit, z Femibionu2 na pewno zrezygnuję, który mi proponuje gin do której chodzę prywatnie, bo słabo wypada w porównaniu do innych suplementow pod względem składu i ceny (tabela w artykule). Na Prenalen Classic patrzę bo najsensowniej wygląda w tym artykule - w większości spełnia normy PTG, nie ma tylko DHA i magnezu, ale za to ma kupę innych dodatkowych witamin i pytanie którą szkołą sie zasugerować - multiwitaminową czy ograniczeniem wieloskladnikowych suplementów. W czwartek muszę coś kupić, jakieś mądre rady?