LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:Znajdziemy!!!!!
Cichcem szukam....powiem Ci Madziu,ze jak Mezul zobaczyl cene nowego i uzywki to steknal...Wczesniej myslalam dla chlopakow Dorjana nowego kupic to ok 2500zl w porywach do 3000 nowe...a maz uparty bo ja mu mowie ,ze w takim razie w tej cenie to chce uzywany Mountain a on swoje....,ze brak gwarancji,ze nie wiadomi kto i co robil z tym wozkiem blble ,ze psy go mogly obszczac a ja befe nasze maluchy w tym wozila (wiesz jakue gadki i myslenie faceci maja. Towar macany do macanta nalezy) to ja mu a bo ja uzywane ubranka to co a on wygotujesz wypatzysz wyorasujesz a tu nie. ..ech musze urobic go....kuzwa nawet z tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 19:36
-
Z tym DHA to cos jest na rzeczy... Suplementowalam go tylko z Marysia i jak porownuje moje dzieci z tego okresu 2.5 3 lat to bije je na glowe. Marysia liczy do 5 ,ale tak,ze rozumie pojecie liczb. Probuje pisac mama i jest b.bystra.
magdaaq lubi tę wiadomość
-
Pixi a ja brałam z obiema i Jula jest też sporo do przodu i pamięć ma skubana fenomenalną! a Eliza tak normalnie
Magda to ze pytałam,to jedno, a ze nie zanotowałam to 2
szukam jakiś fajnych przepisów na przekąski
a moje pampuchy pobiły dziś rekord świata!!! tak mi urosłyPixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Cichcem szukam....powiem Ci Madziu,ze jak Mezul zobaczyl cene nowego i uzywki to steknal...Wczesniej myslalam dla chlopakow Dorjana nowego kupic to ok 2500zl w porywach do 3000 nowe...a maz uparty bo ja mu mowie ,ze w takim razie w tej cenie to chce uzywany Mountain a on swoje....,ze brak gwarancji,ze nie wiadomi kto i co robil z tym wozkiem blble ,ze psy go mogly obszczac a ja befe nasze maluchy w tym wozila (wiesz jakue gadki i myslenie faceci maja. Towar macany do macanta nalezy) to ja mu a bo ja uzywane ubranka to co a on wygotujesz wypatzysz wyorasujesz a tu nie. ..ech musze urobic go....kuzwa nawet z tym.
Tez lubie.nowe. Leni rok temu kupiliśmy nowy Adamex Barletta i co.jak.za 6 mcy sprzedałam
Urabiaj bo czasem mozna perełki znalezc w extra cenie. Licze na taka okazje bo kurde mi podwójny wozek tylko.na rok potrzebny. No nie wydam takiej kasy:/
Co.do dha biore osobno omegamed dha. A.witaminy vitaminer prenatal.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Jadłam przez moją całą ciążę Femibion i moja ogólnie zawsze była ponad swój wiek. śmiali się czasami z niej że taka mała dorosła. Ale nie wiem czy to jest związek z witaminami i kwasami w ciąży bo nie robiłam ankiety wśród rodziców w przedszkolu kto jadł jakie i czy wogóle jadł dha
Moim zdaniem tu też mają do powiedzenia geny, środowisko w jakim wychowuje się dziecko.
Dla przykładu: sąsiad urodził się z chorobą alkoholową (jego mama strasznie piła w ciąży) a dziś prawie 30 lat później ma już doktorat. Zdolniachaale został odebrany matce zaraz po porodzie i wychowywał się u bardzo porządnej rodziny i mimo opóźnień wyszedł na ludzi.
PixiDixi, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Aha
i takie moje zdanie, że jesli 7 lat temu to 200 dha wystarczyło i moja córa dziś mądra i zdrowa to myślę, że teraz też wystarczy
wkońcu dzieci te same się rodzą. :p
ale wiadomo, że każdy chce jak najlepiej dla dzidziusia i szuka informacji i najlepszej suplementacji
-
PixiDixi wrote:Ja nie zanotowalam racuchy i wez tu teraz szukaj ....tyle tych stron do przewertowania...no chyba,ze Magda sie zlituje i hihi napisze....
0.5 litra mleka
2Jaja
2.5 szkl mąki
2Lyzki cukru
2-3 jablka
0.5lyzeczki.sody
Bialka ubijasz osobno. Reszte skladnikow łaczysz ze soba mieszasz dodajesz jablko w kostkę i na końcu piane. Mieszasz smazysz na rumiano.
Smacznego❤anecz_kaa, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
magdaaq wrote:0.5 litra mleka
2Jaja
2.5 szkl mąki
2Lyzki cukru
2-3 jablka
0.5lyzeczki.sody
Bialka ubijasz osobno. Reszte skladnikow łaczysz ze soba mieszasz dodajesz jablko w kostkę i na końcu piane. Mieszasz smazysz na rumiano.
Smacznego❤
Kochana dziekuje :-*...,ale Ty sie masz hehe z sklerotykami buziaki !magdaaq lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Mialam z najstarsza Emme ,12 lat temu nie do zdarcia i mysle,ze nadal wysoka jakosc
no właśnie mnóstwo dobrego czytałam o nich i wiele testów oglądałam. konkretnie myślę o tym:
http://www.emmaljunga.pl/wozki-dzieciece/Edge-Duo-Combi/
-
nick nieaktualny
-
shadee wrote:no właśnie mnóstwo dobrego czytałam o nich i wiele testów oglądałam. konkretnie myślę o tym:
http://www.emmaljunga.pl/wozki-dzieciece/Edge-Duo-Combi/
Ale z obrotowymi przednimi kolami?, ja nie mialam obrotowych wtedy zreszta wtefy chyba nikt nie mial w takich duzych wozkach i bylo ok. Z obrotowymi to inna jakosc:) -
KarolinaDe wrote:Myślicie, że takie coś do spania ma początek się nadaje? Czy lepiej coś innego?
https://www.fabrykawafelkow.pl/higiena-sen-kapiel-dziecka/22443-gro-companyotulacz-spiworek-grosnug-grey-marl-na-0-3m.html