WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Znajdziemy!!!!!

Cichcem szukam....powiem Ci Madziu,ze jak Mezul zobaczyl cene nowego i uzywki to steknal...Wczesniej myslalam dla chlopakow Dorjana nowego kupic to ok 2500zl w porywach do 3000 nowe...a maz uparty bo ja mu mowie ,ze w takim razie w tej cenie to chce uzywany Mountain a on swoje....,ze brak gwarancji,ze nie wiadomi kto i co robil z tym wozkiem blble ,ze psy go mogly obszczac a ja befe nasze maluchy w tym wozila (wiesz jakue gadki i myslenie faceci maja. Towar macany do macanta nalezy) to ja mu a bo ja uzywane ubranka to co a on wygotujesz wypatzysz wyorasujesz a tu nie. ..ech musze urobic go....kuzwa nawet z tym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 19:36

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym DHA to cos jest na rzeczy... Suplementowalam go tylko z Marysia i jak porownuje moje dzieci z tego okresu 2.5 3 lat to bije je na glowe. Marysia liczy do 5 ,ale tak,ze rozumie pojecie liczb. Probuje pisac mama i jest b.bystra.

magdaaq lubi tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi a ja brałam z obiema i Jula jest też sporo do przodu i pamięć ma skubana fenomenalną! a Eliza tak normalnie :P

Magda to ze pytałam,to jedno, a ze nie zanotowałam to 2 :P

szukam jakiś fajnych przepisów na przekąski :)

a moje pampuchy pobiły dziś rekord świata!!! tak mi urosły :D

PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zanotowalam racuchy i wez tu teraz szukaj ....tyle tych stron do przewertowania...no chyba,ze Magda sie zlituje i hihi napisze....

magdaaq, anecz_kaa lubią tę wiadomość

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Cichcem szukam....powiem Ci Madziu,ze jak Mezul zobaczyl cene nowego i uzywki to steknal...Wczesniej myslalam dla chlopakow Dorjana nowego kupic to ok 2500zl w porywach do 3000 nowe...a maz uparty bo ja mu mowie ,ze w takim razie w tej cenie to chce uzywany Mountain a on swoje....,ze brak gwarancji,ze nie wiadomi kto i co robil z tym wozkiem blble ,ze psy go mogly obszczac a ja befe nasze maluchy w tym wozila (wiesz jakue gadki i myslenie faceci maja. Towar macany do macanta nalezy) to ja mu a bo ja uzywane ubranka to co a on wygotujesz wypatzysz wyorasujesz a tu nie. ..ech musze urobic go....kuzwa nawet z tym.
    Aaa widzisz to niech daje 4 tysiaki.i.po.problemie.:D
    Tez lubie.nowe. Leni rok temu kupiliśmy nowy Adamex Barletta i co.jak.za 6 mcy sprzedałam :D
    Urabiaj bo czasem mozna perełki znalezc w extra cenie. Licze na taka okazje bo kurde mi podwójny wozek tylko.na rok potrzebny. No nie wydam takiej kasy:/

Co.do dha biore osobno omegamed dha. A.witaminy vitaminer prenatal.

PixiDixi lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadłam przez moją całą ciążę Femibion i moja ogólnie zawsze była ponad swój wiek. śmiali się czasami z niej że taka mała dorosła. Ale nie wiem czy to jest związek z witaminami i kwasami w ciąży bo nie robiłam ankiety wśród rodziców w przedszkolu kto jadł jakie i czy wogóle jadł dha :D Moim zdaniem tu też mają do powiedzenia geny, środowisko w jakim wychowuje się dziecko.
    Dla przykładu: sąsiad urodził się z chorobą alkoholową (jego mama strasznie piła w ciąży) a dziś prawie 30 lat później ma już doktorat. Zdolniacha :D ale został odebrany matce zaraz po porodzie i wychowywał się u bardzo porządnej rodziny i mimo opóźnień wyszedł na ludzi.

PixiDixi, muminka83 lubią tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha :) i takie moje zdanie, że jesli 7 lat temu to 200 dha wystarczyło i moja córa dziś mądra i zdrowa to myślę, że teraz też wystarczy ;) wkońcu dzieci te same się rodzą. :p
    ale wiadomo, że każdy chce jak najlepiej dla dzidziusia i szuka informacji i najlepszej suplementacji :)

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Ja nie zanotowalam racuchy i wez tu teraz szukaj ....tyle tych stron do przewertowania...no chyba,ze Magda sie zlituje i hihi napisze....

0.5 litra mleka
    2Jaja
    2.5 szkl mąki
    2Lyzki cukru
    2-3 jablka
    0.5lyzeczki.sody

Bialka ubijasz osobno. Reszte skladnikow łaczysz ze soba mieszasz dodajesz jablko w kostkę i na końcu piane. Mieszasz smazysz na rumiano.
    Smacznego❤

anecz_kaa, PixiDixi lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a co sądzicie o wózku Emmaljunga Edge? bo wiele dobrego o nich czytałam.

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    0.5 litra mleka
    2Jaja
    2.5 szkl mąki
    2Lyzki cukru
    2-3 jablka
    0.5lyzeczki.sody

Bialka ubijasz osobno. Reszte skladnikow łaczysz ze soba mieszasz dodajesz jablko w kostkę i na końcu piane. Mieszasz smazysz na rumiano.
    Smacznego❤

Kochana dziekuje :-*...,ale Ty sie masz hehe z sklerotykami buziaki !

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Kochana dziekuje :-*...,ale Ty sie masz hehe z sklerotykami buziaki !
    Żeby takie.problemy były :D

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    dziewczyny a co sądzicie o wózku Emmaljunga Edge? bo wiele dobrego o nich czytałam.

Mialam z najstarsza Emme ,12 lat temu nie do zdarcia i mysle,ze nadal wysoka jakosc :)

• Nalia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę femibion 2, ale do tego dodatkowo suplementu je DHA :)

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Mialam z najstarsza Emme ,12 lat temu nie do zdarcia i mysle,ze nadal wysoka jakosc :)

no właśnie mnóstwo dobrego czytałam o nich i wiele testów oglądałam. konkretnie myślę o tym:

http://www.emmaljunga.pl/wozki-dzieciece/Edge-Duo-Combi/

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    no właśnie mnóstwo dobrego czytałam o nich i wiele testów oglądałam. konkretnie myślę o tym:

Nie moj styl ale wyglada na nie do zajechania:)

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie, że takie coś do spania ma początek się nadaje? Czy lepiej coś innego?

https://www.fabrykawafelkow.pl/higiena-sen-kapiel-dziecka/22443-gro-companyotulacz-spiworek-grosnug-grey-marl-na-0-3m.html

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:

Ale z obrotowymi przednimi kolami?, ja nie mialam obrotowych wtedy zreszta wtefy chyba nikt nie mial w takich duzych wozkach i bylo ok. Z obrotowymi to inna jakosc:)

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaDe wrote:
    Myślicie, że takie coś do spania ma początek się nadaje? Czy lepiej coś innego?

https://www.fabrykawafelkow.pl/higiena-sen-kapiel-dziecka/22443-gro-companyotulacz-spiworek-grosnug-grey-marl-na-0-3m.html
    Loteria. Moje dzieci nie mialy rożek stykal.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez rozki kupie,pidobaja mi sie dwusyronne z jednej bawelna z drugiej minky,ale sie zastanawiam czy nie bedzie to za cieply rozek jak jest minky. Jak myslicie?

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Lena mnie przygniotla i nie moge ruszac reka zeby pisac na tel. Wiec uciekam. Dobranoc❤

PixiDixi, Urszulka89 lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
‹‹ 585 586 587 588 589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ