LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
shadee skonczyłaś 15 tygodni ciąży trwa 16
Ty masz tak samo jak ja akurat
a ja dziś walczę z piekarnikiem... tzn szoruję go!!! dziad jeden, już 2x leciałam z płynem a teraz mam zamiar go parować sodą... macie jeszxze jakies super sposoby?
a jutro jade do ikea z mama
-
Cześć
Chcialam się pochwalić byliśmy dziś na usg maleństwo ma 6 cm bardzo ruchliwe
płci jeszcze nie znam może się dowiem na 3/4d, które robię w sobotę
wg Usg 12t6d +-10dni i termin wyszedł 25 lipiec no zobaczymy
PixiDixi, magdaaq, kashanti, Ineczka lubią tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:shadee skonczyłaś 15 tygodni ciąży trwa 16
a ja dziś walczę z piekarnikiem... tzn szoruję go!!! dziad jeden, już 2x leciałam z płynem a teraz mam zamiar go parować sodą... macie jeszxze jakies super sposoby?
Szklanka sody plus 1/3 szklanka soli wymieszac nastepnie spryskaj woda piekarnik i posyp mieszanka,zostaw na noc pizniej zmyj. Mi pomaga
Tez uwielbiam nexta i h@m ,chyba naj najbardziej. Przedwczoraj na allegro kupilam w stanie idealnym pajacyka nexta w stylu marynarskim za cale 4.5 zl i bardzo sie ciesze z pierwszego zakupu
Madzia z tymi kocykami bambusowymi to pozytywnie mnie zaskoczylas ,czy sa przyjemne w dotyku? . Moze kupie chlopakom moim.
Nie mialam czasu by przejzec wszystkie wpisy bo wiecie szpital w domu jednakze pamietam wpus Ineczki,opatrznosc czuwa ,dobrze,ze wszystko jest ok.:-*
Muminka mam juz Secrect,kurier swiezutka ksiazke dostarczyl. Pieknie wyglada.
Edit: Mmargotka ,Tobie tez...dobrze,ze nic sie nie stalo....uwazajcie Dziewczynki,ja tetaz jezdze jak musze bardzo ostroznie hehe jak moher bo my mozemy uwazac ,ale ktos juz nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 18:21
Mmargotka, anecz_kaa, muminka83, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:shadee skonczyłaś 15 tygodni ciąży trwa 16
Mnie akurat mój doktor zawsze prosi zebym podawała tygodnie i dni bo wtedy się najlepiej rozumiemy i liczę to na bieżąco więc akurat u mnie jest 13+1.
Co do piekarnika to ja akurat kiedyś w lidlu chyba kupiłam taki płyn co się nim pryska piekarnik rozgrzewa do 50 stopni na 10 minut i potem myje się samą wodą i powiem szczerze że lepszej metody chyba nie znalazłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 18:21
-
PixiDixi wrote:Szklanka sody plus 1/3 szklanka soli wymieszac nastepnie spryskaj woda piekarnik i posyp mieszanka,zostaw na noc pizniej zmyj. Mi pomaga
Tez uwielbiam nexta i h@m ,chyba naj najbardziej. Przedwczoraj na allegro kupilam w stanie idealnym pajacyka nexta w stylu marynarskim za cale 4.5 zl i bardzo sie ciesze z pierwszego zakupu
Madzia z tymi kocykami bambusowymi to pozytywnie mnie zaskoczylas ,czy sa przyjemne w dotyku? . Moze kupie chlopakom moim.
Nie mialam czasu by przejzec wszystkie wpisy bo wiecie szpital w domu jednakze pamietam wpus Ineczki,opatrznosc czuwa ,dobrze,ze wszystko jest ok.:-*
Muminka mam juz Secrect,kurier swiezutka ksiazke dostarczyl. Pieknie wyglada.
Edit: Mmargotka ,Tobie tez...dobrze,ze nic sie nie stalo....uwazajcie Dziewczynki,ja tetaz jezdze jak musze bardzo ostroznie hehe jak moher bo my mozemy uwazac ,ale ktos juz nie.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:O muslinowych to kompletnie nie slyszalam. Bambus to natura wiec rozgladne sie za takimi a nie za polarem . Dzieki Madzia :-*
Jak tylko wpadly mi.w ręce muślinowe szybko wymienilam tetre..cuuudddowne.
-
Madzia jak u Ciebie??, u mnie dzis ok,ale duzo od wczoraj chodze ,i w sumie dopiero teraz leze . Mezul wrocil i zastąpił mnie.
Ps. Do obiadku zrobilam dzis Twoja salatke z brokulami,jest prze pyszna. Maz juz naszykowal sobie czesc na jutro do pracy.
Czosnku tyle dalam,ze huhu zionę jak smok hihu.magdaaq, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Madzia jak u Ciebie??, u mnie dzis ok,ale duzo od wczoraj chodze ,i w sumie dopiero teraz leze . Mezul wrocil i zastąpił mnie.
Ps. Do obiadku zrobilam dzis Twoja salatke z brokulami,jest prze pyszna. Maz juz naszykowal sobie czesc na jutro do pracy.
Czosnku tyle dalam,ze huhu zionę jak smok hihu.
Bardzo sie cieszę ze smakuje Wam salateczka:-)
U mnie od 3 dni czysto.
Kochanie uważaj na siebie❤PixiDixi lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Kocyk.bambusowy firmy lulujo w smyku a muśinowe pieluszki mam.baby.ono. polecam:-)
Bardzo sie cieszę ze smakuje Wam salateczka:-)
U mnie od 3 dni czysto.
Kochanie uważaj na siebie❤
To super,3 dni to fajny wynik i oby tak juz zostalo,zycze z calego serca.
Jakiekolwiek krwawienia,plamienua strasznie obciazaja psychike.
U mnie w kratke,ale dzisiaj to nic nie widze.
A i troszke nadrobilam i ....Agus mega gratulacje:-* i powiem Ci,ze raczej nic nie wyrosnie pomylki jak cos to bardziej w druga strone takze kupuj ubrankamagdaaq, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:To super,3 dni to fajny wynik i oby tak juz zostalo,zycze z calego serca.
Jakiekolwiek krwawienia,plamienua strasznie obciazaja psychike.
U mnie w kratke,ale dzisiaj to nic nie widze.
A i troszke nadrobilam i ....Agus mega gratulacje:-* i powiem Ci,ze raczej nic nie wyrosnie pomylki jak cos to bardziej w druga strone takze kupuj ubranka
Cieszę się że u Ciebie rowniez spokój choć szkoda.ze biedna nie mozesz tak.na prawdę wylezec. Kiedy masz.wizyte?
-
Za dwa tyg.,ale do tego co clexan pisze.
Madzia to fakt,ze u nas jak ruletka i to mnie wymecza...
Na allegro znalazlam te kocyki,piekne wzory,latawce podobaja mi sie:) . Madzia pisza,ze z kazdym praniem staje sie kocyk bardziej miekki to prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 19:03
-
PixiDixi wrote:Madzia jak u Ciebie??, u mnie dzis ok,ale duzo od wczoraj chodze ,i w sumie dopiero teraz leze . Mezul wrocil i zastąpił mnie.
Czosnku tyle dalam,ze huhu zionę jak smok hihu.dzieki za "przepis" na walkę z piekarnikiem
-
Feta,brokuly srednio ugot.plus kukurydza w puszce,zabki czosnku. Mniam mniam,przepis Madzi rzadzi u nas dzisiaj
Hehe to smakowalo najbardziej wszystkim a tez zrobulam fajna piers z kuraka a jednak Madzia rulezzz
Edit: oby piekarnik puscil , nie cietrrrpie myc piekarnik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 19:07
magdaaq, Loczek2018 lubią tę wiadomość