Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej zobaczyć na żywo. Moja koleżanka miała taki i dawała rady ;)

PixiDixi lubi tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Na zdrowko !
    No.nie wiem juz.cos w gardle stoi ale cola czeka... Uratuje. Leoś chyba lubi coś tam.się ruszyl. Jak.u Was z ruchami? Ja czuje rzadko. Z Lenka czulam duzo mocniej częściej juz.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój cudowny jedyny wspaniały mąż jakby czytał w moich myślach przyniósł mi kilo słodziutkich poamrańczy do tego paczkę orzeszków ziemnych i wieeelką milkę z orzechami, której nie ma już pół :)

magdaaq, PixiDixi lubią tę wiadomość

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    Mój cudowny jedyny wspaniały mąż jakby czytał w moich myślach przyniósł mi kilo słodziutkich poamrańczy do tego paczkę orzeszków ziemnych i wieeelką milkę z orzechami, której nie ma już pół :)
    Niezły spust masz!:)

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • sunset Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co. Dziś miałam wizyte i kobita mi mówi że źle mi wpisali datę badania i jak poprswili to wyszly inne ryzyka i tak trisomia 21 zmieniła mi się z 1:1180 na 1:6600....

Szok. Zmiana daty o 12dni a taka różnica

muminka83, PixiDixi lubią tę wiadomość

c55fflw1uez1iz08.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie pachnie ciasto drozdzowe z jagodami i kruszonką :) mmm poezja :P ale zaraz idę zrobić mielone i chyba obiorę dla Nas na szybko ziemniaki i za godzinkę będą :P masakra jakie ja zaczynam mieć zachcianki!!!

Pixi kolezanka ma jeden obok drugiego i jest super :)

PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunset wrote:
    Wiecie co. Dziś miałam wizyte i kobita mi mówi że źle mi wpisali datę badania i jak poprswili to wyszly inne ryzyka i tak trisomia 21 zmieniła mi się z 1:1180 na 1:6600....

Szok. Zmiana daty o 12dni a taka różnica
    Super. Tak czy owak super. Bardzo się cieszę a Ty pewnie spokojniejsza

PixiDixi, sunset, magdaaq lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Decadence Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    No.nie wiem juz.cos w gardle stoi ale cola czeka... Uratuje. Leoś chyba lubi coś tam.się ruszyl. Jak.u Was z ruchami? Ja czuje rzadko. Z Lenka czulam duzo mocniej częściej juz.
    A ja jeszcze w ogóle nie czuję, cholercia. I żałuję, bo byłabym spokojniejsza.:-) Czasem serio marzę o detektorze tętna. Ogólnie fajnie masz, że choć czasem się ruszy - wiesz, to chłop,bardziej leniwy od dziewczynki i to pewnie stąd różnica.:-)

magdaaq lubi tę wiadomość

ckaidqk32wjzio9b.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    a u mnie pachnie ciasto drozdzowe z jagodami i kruszonką :) mmm poezja :P ale zaraz idę zrobić mielone i chyba obiorę dla Nas na szybko ziemniaki i za godzinkę będą :P masakra jakie ja zaczynam mieć zachcianki!!!

Pixi kolezanka ma jeden obok drugiego i jest super :)
    Hihi my domowe hamburgery :-) będę lepić z mięska

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zjadłam obiad i wcinam batonika bajecznego :D
    jeszcze 6 dni i wizyta... :)
    Co do ruchów to jeszcze muszę poczekać. Dopiero 13 tydzień, z młodą czułam w 16. Tzn wtedy wiedziałam, że to napewno ruchy a nie wzdęcia :p

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:

U mnie tez jak u Ciebie...byly takie dwa dni,ze czulam w miare dobrze oststnio ciut mniej czuje takie hmm przemieszczanie sie,ale tylko jednego malucha. Drugi Madziu ma lozysko na przodzie takze nic.

Wydaje mi sie Madziu,ze dziewczynki sa silniejsze a chlopaki nawet w brzuchu sie lenia ;) ...ale jestem co nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 17:28

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra móż mówi pulpety: więc będą w sosie musztardowym! Nigdy nie robiłam, zobaczymy

kupiłam parowar, mój mąż przeżywa katusze :P 3/4 dań jest na parze :D

PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam doświadczenia ale chyba nic. to dopiero 14 tydzień więc niczego się jeszcze nie spodziewam, ale doczekać się nie mogę :)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    dobra móż mówi pulpety: więc będą w sosie musztardowym! Nigdy nie robiłam, zobaczymy

Bo smazone lepiej smakuje,tluszczyk smaki lepiej przewodzi,a ze chlopy proste podniebienia maja to u nas niestety lezy odlogiem bo mezulowi nic nie smakowalo hihi

Edit: Aneczka dawaj przepisik mniam mniam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 17:29

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    U mnie tez jak u Ciebie...byly takie dwa dni,ze czulam w miare dobrze oststnio ciut mniej czuje takie hmm przemieszczanie sie,ale tylko jednego malucha. Drugi Madziu ma lozysko na przodzie takze nic.

Wydaje mi sie Madziu,ze dziewczynki sa silniejsze a chlopaki nawet w brzuchu sie lenia ;) ...ale jestem co nie?
    Pixi bo z chłopcami to same problemy!
    Dziewczynki cud miod. No ale bez nich świat by był smutny:)

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem i ja - melduję się po wizycie
    mamy się nieźle
    płci nie udało się potwierdzić (w sensie czy coś się zmieniło od ostatniego USG genetycznego) bo maluch stał na głowie i machał rękami :)

a teraz najważniejsze - zdaniem lekarza nie mam wskazań do cesarki żadnych - więc jest opcja że jednak rozważę poród naturalny (sama nie wierzę że to piszę) :)

magdaaq, PixiDixi, Decadence, Urszulka89, muminka83, karolcia87 lubią tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:

Ooo jajka w sosie musztardowym!!!! Taaakkk natchnelas mnie :D

anecz_kaa lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    jestem i ja - melduję się po wizycie
    mamy się nieźle
    płci nie udało się potwierdzić (w sensie czy coś się zmieniło od ostatniego USG genetycznego) bo maluch stał na głowie i machał rękami :)

a teraz najważniejsze - zdaniem lekarza nie mam wskazań do cesarki żadnych - więc jest opcja że jednak rozważę poród naturalny (sama nie wierzę że to piszę) :)
    Brawo Wy!!

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się denerwuje, bo podczas podcierania przed chwilą zauważyłam kilka kropel krwii. Wydaje mi się, że sobie obtarlam wejście do pochwy po prostu bo mnie trochę piecze teraz , poza tym biorę Gybalgin i wiem, że czasem po nim są takie podrażnienia. Ale zapisałam się na 18.45 do lekarza,bo było wolne... :( Boje się :(

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi jak będą ok to wrzucę :) ja teraz robię sobie przepiśnik w wersji ele, zeby mieć!

Shadee super ze u was wszytsko ok!

Nalia czekamy na info!

Magda u Nas jajka to tylko w sosie koperkowym/białym :D raz zrobiłam w chrzanowym...a idź, nie zjadł! Chyba 1 i ostani raz :p

Pixi ja teraz mam też łożysko z przodu i czuję ruchy czasem z boku. Wczoraj były wyjątkowo mocne, dyskoteka :P z Elizą też miałam z przodu

‹‹ 592 593 594 595 596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ