LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Mój cudowny jedyny wspaniały mąż jakby czytał w moich myślach przyniósł mi kilo słodziutkich poamrańczy do tego paczkę orzeszków ziemnych i wieeelką milkę z orzechami, której nie ma już pół
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Wiecie co. Dziś miałam wizyte i kobita mi mówi że źle mi wpisali datę badania i jak poprswili to wyszly inne ryzyka i tak trisomia 21 zmieniła mi się z 1:1180 na 1:6600....
Szok. Zmiana daty o 12dni a taka różnicamuminka83, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
a u mnie pachnie ciasto drozdzowe z jagodami i kruszonką
mmm poezja
ale zaraz idę zrobić mielone i chyba obiorę dla Nas na szybko ziemniaki i za godzinkę będą
masakra jakie ja zaczynam mieć zachcianki!!!
Pixi kolezanka ma jeden obok drugiego i jest superPixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość
-
sunset wrote:Wiecie co. Dziś miałam wizyte i kobita mi mówi że źle mi wpisali datę badania i jak poprswili to wyszly inne ryzyka i tak trisomia 21 zmieniła mi się z 1:1180 na 1:6600....
Szok. Zmiana daty o 12dni a taka różnicaPixiDixi, sunset, magdaaq lubią tę wiadomość
-
magdaaq wrote:No.nie wiem juz.cos w gardle stoi ale cola czeka... Uratuje. Leoś chyba lubi coś tam.się ruszyl. Jak.u Was z ruchami? Ja czuje rzadko. Z Lenka czulam duzo mocniej częściej juz.
Czasem serio marzę o detektorze tętna. Ogólnie fajnie masz, że choć czasem się ruszy - wiesz, to chłop,bardziej leniwy od dziewczynki i to pewnie stąd różnica.
magdaaq lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:a u mnie pachnie ciasto drozdzowe z jagodami i kruszonką
mmm poezja
ale zaraz idę zrobić mielone i chyba obiorę dla Nas na szybko ziemniaki i za godzinkę będą
masakra jakie ja zaczynam mieć zachcianki!!!
Pixi kolezanka ma jeden obok drugiego i jest superbędę lepić z mięska
-
magdaaq wrote:No.nie wiem juz.cos w gardle stoi ale cola czeka... Uratuje. Leoś chyba lubi coś tam.się ruszyl. Jak.u Was z ruchami? Ja czuje rzadko. Z Lenka czulam duzo mocniej częściej juz.
U mnie tez jak u Ciebie...byly takie dwa dni,ze czulam w miare dobrze oststnio ciut mniej czuje takie hmm przemieszczanie sie,ale tylko jednego malucha. Drugi Madziu ma lozysko na przodzie takze nic.
Wydaje mi sie Madziu,ze dziewczynki sa silniejsze a chlopaki nawet w brzuchu sie lenia...ale jestem co nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 17:28
-
nick nieaktualny
-
anecz_kaa wrote:dobra móż mówi pulpety: więc będą w sosie musztardowym! Nigdy nie robiłam, zobaczymy
kupiłam parowar, mój mąż przeżywa katusze3/4 dań jest na parze
Bo smazone lepiej smakuje,tluszczyk smaki lepiej przewodzi,a ze chlopy proste podniebienia maja to u nas niestety lezy odlogiem bo mezulowi nic nie smakowalo hihi
Edit: Aneczka dawaj przepisik mniam mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 17:29
-
PixiDixi wrote:U mnie tez jak u Ciebie...byly takie dwa dni,ze czulam w miare dobrze oststnio ciut mniej czuje takie hmm przemieszczanie sie,ale tylko jednego malucha. Drugi Madziu ma lozysko na przodzie takze nic.
Wydaje mi sie Madziu,ze dziewczynki sa silniejsze a chlopaki nawet w brzuchu sie lenia...ale jestem co nie?
Dziewczynki cud miod. No ale bez nich świat by był smutny:)PixiDixi lubi tę wiadomość
-
jestem i ja - melduję się po wizycie
mamy się nieźle
płci nie udało się potwierdzić (w sensie czy coś się zmieniło od ostatniego USG genetycznego) bo maluch stał na głowie i machał rękami
a teraz najważniejsze - zdaniem lekarza nie mam wskazań do cesarki żadnych - więc jest opcja że jednak rozważę poród naturalny (sama nie wierzę że to piszę)magdaaq, PixiDixi, Decadence, Urszulka89, muminka83, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:dobra móż mówi pulpety: więc będą w sosie musztardowym! Nigdy nie robiłam, zobaczymy
kupiłam parowar, mój mąż przeżywa katusze3/4 dań jest na parze
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:jestem i ja - melduję się po wizycie
mamy się nieźle
płci nie udało się potwierdzić (w sensie czy coś się zmieniło od ostatniego USG genetycznego) bo maluch stał na głowie i machał rękami
a teraz najważniejsze - zdaniem lekarza nie mam wskazań do cesarki żadnych - więc jest opcja że jednak rozważę poród naturalny (sama nie wierzę że to piszę)PixiDixi lubi tę wiadomość
-
A ja się denerwuje, bo podczas podcierania przed chwilą zauważyłam kilka kropel krwii. Wydaje mi się, że sobie obtarlam wejście do pochwy po prostu bo mnie trochę piecze teraz , poza tym biorę Gybalgin i wiem, że czasem po nim są takie podrażnienia. Ale zapisałam się na 18.45 do lekarza,bo było wolne...
Boje się
❤Ada&Pola❤
-
Pixi jak będą ok to wrzucę
ja teraz robię sobie przepiśnik w wersji ele, zeby mieć!
Shadee super ze u was wszytsko ok!
Nalia czekamy na info!
Magda u Nas jajka to tylko w sosie koperkowym/białymraz zrobiłam w chrzanowym...a idź, nie zjadł! Chyba 1 i ostani raz :p
Pixi ja teraz mam też łożysko z przodu i czuję ruchy czasem z boku. Wczoraj były wyjątkowo mocne, dyskotekaz Elizą też miałam z przodu
PixiDixi lubi tę wiadomość