LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Kciuki za dxiejsse wizyty
Panan lepiej sprawdzić czy wszystko oki
PixiDixi lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
PixiDixi wrote:Poczytaj Aneczka ja tez siedze od czasu do czasu w wielkiej ksiedze imion.
Adolf to ja sie mu nie dziwie,ze zmienil...
Moja srednia corka ma na imie Kasia i jest to jedyna Kasia ze wszystkich trzecich klas i corka moja niestety tez nie lubi swojego imienia...po wielu rozmowach doszlam do sedna...dla niej zbyt " proste"...
Zaskoczyla mnie...zawsze podobalo mi sie to imie i pasuje do cory.
Podobaja jej sie imiona kolezanek, Pamela, Luna, Diana,Paula, Lidia.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Aneczka ładne imiona mają córki.
Panan to lepiej idź do lekarza i daj znać.
Melbusia powodzenia!
Ja mam za sobą koszmarna noc. Ból głowy masakryczny, paralizujacy.
Przeszło po kilu godzinach i czuje się jak nowo narodzona.
Ból mi zawsze przypomina o tym jak cudowne jest życie...kiedy nas nic nie boli!PixiDixi, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
Mmargotka wrote:Aneczka ładne imiona mają córki.
Panan to lepiej idź do lekarza i daj znać.
Melbusia powodzenia!
Ja mam za sobą koszmarna noc. Ból głowy masakryczny, paralizujacy.
Przeszło po kilu godzinach i czuje się jak nowo narodzona.
Ból mi zawsze przypomina o tym jak cudowne jest życie...kiedy nas nic nie boli!
Swiete slowa... -
panan12 wrote:Melbusia trzymam trzymam
. Ej dziewczyny dalej mam z tym brzuchem w nocy się budziłam cały czas napina i puszcza. Ja rozumiem że się wszystko naciąga ale to kilka dni się rozciąga?
❤Ada&Pola❤
-
PixiDixi wrote:Superrrr
, ja raz zrobilam rzesy i babka tak dlugo mi nakladala,ze zniechecilo mnie to. Ponad 3 godziny lezenia wrrr.
Teraz już nie poleżę 2 godziny plackiem niestety. A za niedługo będziemy robić na stojąco :p hihi
Czasami trzeba sobie zafundować chwilę dla siebie, tj co miesiąc
-
Urszulka89 wrote:Ja leżę 2 godziny ale moja kosmetyczka mnie rozumie i co jakiś czas pozwala mi wstać i się rozruszać - z zamkniętymi oczami
Teraz już nie poleżę 2 godziny plackiem niestety. A za niedługo będziemy robić na stojąco :p hihi
Czasami trzeba sobie zafundować chwilę dla siebie, tj co miesiąc
2 godzinki to dobry wynik. Ja juz mam problem z lezeniem ns plecach, duszno mi sie robi. Kurcze szkoda,ze tak czesto trzeba uzupelniac no , ale tego sie nie przeskoczy
To milego czasu u kosmetyczki -
Kinga40 wrote:Andrzej miał na imię mój Tata i szczerze mogę powiedzieć że był człowiekiem mądrym, oczytanym, bardzo pomocnym i szczerym.
Więc nie każdy Andrzej będzie taki sam i tak samo jest z innymi imionamiPixiDixi lubi tę wiadomość
-
Czesc. Jestem teraz dokładnie w 14tygodniu i 1 dzien termin na 26 lipca. Wczoraj otrzymałam wyniki badan prenatalnych łącznie z wynikiem testu pappa wszystko jest ok nie ma żadnych nieprawidlowosci. Jedna rzecz mnie tylko martwi lozysko a mianowicie jest napisane trofoblast pokrywa ujście wewnetrzne. Jak wpisuje w wyszukiwarkę to wychodzi ,ze lozysko orzodujace. Z tego co tu czytałam to jedna z was tez tak ma
dzisiaj mam wizytę na godzinę 15 u mojego ginekologa. Ciekawe czy będzie coś mówił. Ciekawe czy na tym etapie ma to jakieś znaczenie
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]