LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
O pamiętam jak nam rodzina mówiła że czemu córę tak dziwnie nazywany że jak zdrobnic takie imię. I samo jakoś wyszło Ajusia, Ajka albo po prostu Aurelka. Teraz tylko proszą żeby coś łatwego było
-
Andrzej miał na imię mój Tata i szczerze mogę powiedzieć że był człowiekiem mądrym, oczytanym, bardzo pomocnym i szczerym.
Więc nie każdy Andrzej będzie taki sam i tak samo jest z innymi imionamipanan12, PixiDixi, katka84 lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nick nieaktualny
-
Ja mam kompletną pustkę jeżeli chodzi o wybór naprawdę! Jakoś w poprzednich ciążach od razu wiedziałam i czułam jaka płeć i jakie imię dam a teraz, nie wiem.. może za dużo na głowie, człowiek już nie ma tyle czasu i nie myśli o tym dopóki nie będzie musiał
Aga Czaruś to taki słodziak mi się kojarzyAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
karolcia87 wrote:Ja mam kompletną pustkę jeżeli chodzi o wybór naprawdę! Jakoś w poprzednich ciążach od razu wiedziałam i czułam jaka płeć i jakie imię dam a teraz, nie wiem.. może za dużo na głowie, człowiek już nie ma tyle czasu i nie myśli o tym dopóki nie będzie musiał
Aga Czaruś to taki słodziak mi się kojarzy
A ja właśnie mam przeczucie, że to chłopak i tylko dla chłopaka w sumie konkretny wybór jest. Dla dziewczynki średnio -
shadee wrote:ale czemu chcesz rezygnować? jesli dobrze się czujesz, a delegacja nie będzie męcząca to po co?
co masz tam robić?
Co do informowania pracodawcy, to w sumie na szczęście ktoś coś wie tzn. wiedzą tylko 2 osoby - moich dwóch szefów, ale poprosiłam ich o dyskrecję. Mój zespół jeszcze nic nie wie i dopiero zamierzam go poinformować. Teraz trochę żałuję, że tak późno, ale cały czas miałam w sobie obawę że coś pójdzie nie tak.
shadee wrote:a co powiecie na JAKUBA - imię moim zdaniem piękne, tylko boję się że co drugi dzieciak to Kuba (podobnie jak Julia)
Dziewczynka byłaby Laura.
Mi się jeszcze dla dziewczynki podoba Nadia i Noemi, ale tż zanegował. On z kolei zakochany jest w imieniu Sara.
No ale raczej u nas i tak będzie chlopak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 22:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny