LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
shadee wrote:z tym podobaniem się rodzicom to różnie bywa ...
chodzą później po świecie takie DOLORES Miednica albo KUNEGUNDA Kuternoga
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Vanilka wrote:shadee Szymon zdecydowanie lepiej brzmi
u Nas myslelismy nad chlopcem : WIKTOR, KACPER ewentualnie KRZYS dla dziewcznyki NATALIA WIKTORIA albo Eliza. Mi najbardziej sie podoba ELIZA tylko brakuje mi zdrobnien w tym imieniu.
Wiktor tez mi sie podobal ,ale ten moj maz....ma kuzyna Wiktora i juz slyszalam takie opowiesci....typu bardzo powolny wtecz flegmatyczny no i za bardzo lubi alko wiec juz nie mialam szans na to imie bo zadna sila juz meza nie zmusi...
Napisalam esa do mezula , ktore imie b.mu sie podoba Andrzej czy Julian ? I jak myślicie ?? -
PixiDixi wrote:Wiktor tez mi sie podobal ,ale ten moj maz....ma kuzyna Wiktora i juz slyszalam takie opowiesci....typu bardzo powolny wtecz flegmatyczny no i za bardzo lubi alko wiec juz nie mialam szans na to imie bo zadna sila juz meza nie zmusi...
Napisalam esa do mezula , ktore imie b.mu sie podoba Andrzej czy Julian ? I jak myślicie ??PixiDixi lubi tę wiadomość
-
swoją drogą ciekawostka
Imię Szymon, znane też jako Symeon, w języku hebrajskim brzmiało Shime′on, czyli "Bóg wysłuchał". Było wyrazem wdzięczności za to, że Bóg wysłuchał modlitw o urodzenie syna.
cóż, po 10 latach leczenia niepłodności i diagnozie lekarzy, że bez in vitro nigdy nie uda mi się zajść w ciążę to imię dla naszego syna może okazać się całkiem trafionePixiDixi, Mmargotka, muminka83, karolcia87, Loczek2018, katka84 lubią tę wiadomość
-
shadee wrote:swoją drogą ciekawostka
Imię Szymon, znane też jako Symeon, w języku hebrajskim brzmiało Shime′on, czyli "Bóg wysłuchał". Było wyrazem wdzięczności za to, że Bóg wysłuchał modlitw o urodzenie syna.
cóż, po 10 latach leczenia niepłodności i diagnozie lekarzy, że bez in vitro nigdy nie uda mi się zajść w ciążę to imię dla naszego syna może okazać się całkiem trafione
Strzal w dziesiatke -
PixiDixi wrote:Wiktor tez mi sie podobal ,ale ten moj maz....ma kuzyna Wiktora i juz slyszalam takie opowiesci....typu bardzo powolny wtecz flegmatyczny no i za bardzo lubi alko wiec juz nie mialam szans na to imie bo zadna sila juz meza nie zmusi...
Napisalam esa do mezula , ktore imie b.mu sie podoba Andrzej czy Julian ? I jak myślicie ??
To zależy jakich ma kolegów w pracy;-)PixiDixi lubi tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Na pólnocy te same trendy, ale i Lilinka czy Lila słyszę coraz częściej. Jeszcze myślę.
Moja kuzynka ma na imie Lilianna ,starsza ode mnie. Powiem Wam,ze super sie uczyla, pamiec mega,skonczyla prawo i w TP S.A jest dyrektorem of strony prawnej . Bardzo lagodna kobieta , z trudnej choroby sie piddzwignela , chorowala na anoreksje i stanbyl b.ciezki a dala rafe. Ma sile taka wrwnetrzna w sobie , menancholijna troche.melbusia88, muminka83 lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Nie znamy Juliana
, ale znalam Andrzeja. Pozytywny czlowiek ,b.inteligentny.
Ja mam wujka dalekiego Andrzeja i kolegę. Wujka rzadko widzę to go tak nie znam ale kolega obgadywacz trochę dwulicowy ale wszystko zależy od charakteru -
panan12 wrote:Ja mam wujka dalekiego Andrzeja i kolegę. Wujka rzadko widzę to go tak nie znam ale kolega obgadywacz trochę dwulicowy ale wszystko zależy od charakteru
Panan ten Andrzej to byl moj byly szef i cos w tym jest....jak kogos nie lubil potrafil dwulicowo zagrac. Wroga w nim miec to z gory przegrana....cos w tym jest.