LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka89 wrote:Mnie osobiście bardziej się podoba Szymon ale każdy ma swój gust.
A ja zapytam jeżeli mój maluch to dziewczynka to bardzo chcę Rozalia . Nie za dziwaczne ?
Rozalka to bardzo ładne imię po prostu zapomniane ale ładne
U nas bedzie Joanna lub Ignaś tak wstępniechociaż ja bardzo chciałam Daniela ale zeszliśmy na kompromis.
PixiDixi lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
shadee wrote:no dobra kochane - otwieram temat imion naszych maluchów
u nas na tapecie dwa (i tak zrodzone w wielkim bólu)
SZYMON lub SEBASTIAN
które fajniejsze?U nas na razie nei wiadomo czy chłopak ale jest podejrzenie..
jak chłopak to wstępnie Mikołaj
Britty lubi tę wiadomość
-
katka84 wrote:Sama jadam też z Bałtyku, zdrowszy oczywiście atlantycki.
Ja właśnie wole altantyckidorsz jest ogl bardzo zdrowy i polecany przez dietetyków dlatego tak się na niego przerzuciłam kilka lat temu.
katka84 lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Szymon zdecydowanie najlepsze.
muminka83 lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
shadee wrote:no dobra kochane - otwieram temat imion naszych maluchów
u nas na tapecie dwa (i tak zrodzone w wielkim bólu)
SZYMON lub SEBASTIAN
które fajniejsze?
Ja to mam zawsze jakies skojarzenua Shadee i np. zadnego Szymona nie znam wiec kieruje sie tym,ze pieknie brzmi i dla maluszka i dla juz mezczyzny a Sebastian...kiedys by mi sie tez spodobal,ale mialam adwokata Sebastiana,ktory oszukal mnie tzn.wzial 12 tys zl za sprawy i wycofal sie bez przyczyny. Zostalam na lodzie bez kasy i szukajac nastepnego adwokata takze to imie wywoluje nieprzyjemne skojarzenia. -
muminka83 wrote:U nas dziewczyna : Klara , Stanisława po babciach a syn Oktawian, Juliusz.
Juliusz jesli moge Muminka jakos bardziej podoba mi sie a dla dziewczynki oba piekne.
Jak jeszcze nie wiedzialam o plci blizniakow to dla dzirwczynek jyz mialam po babci Stefania a dla drugiej Sara....a,ze wyszly chlopaki to mam trudniej bo jakos dla chlopakow wydaje mi sie trudniej....
Pewniak jeden i maz sie zgodzil to Jozef a dla drugiego hmm Dominik moze Andrzej....muminka83, katka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny