LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolline wrote:Losos jest u nas na tak, wiesz moj maz pracuje/pracowal w duzych firmach rybnych tu w Norwegii i w instytutach badawczych i wie ile to kontroli musi przejsc by byc dopuszczone jako jedzonko i jakie normy wysrubowane sa. To jego byli koledzy z jednego z instytutow stoja za zla fama lososia i choc ich doniesienie zostalo zdementowane to poszlo w swiat i tak krazy juz od ladnych paru lat.
Super wiadomość. Uwielbiam i mam ogromną ochotę na łososia, ostatnio z M. kilka razy się o niego delikatnie posprzeczaliśmy w sklepie;)
Nawet u gin On poruszył temat łososia, a Ona była za tym żeby jeść.Carolline, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Sprawdziłam na necie i już mam wyniki AFP i zadzwoniłam do poradni aby się dowiedzieć co znaczy okazuje się że jest bardzo ładny hura.
Loczek2018, Carolline, Nalia, PixiDixi, muminka83, katka84, Urszulka89 lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
PixiDixi wrote:Nirstety masz racje ztymi lidliwo-biedronkowymi.
Mieszkalam przez moment pod Lodzia,w Zgierzu i 3dni w tyg.pracowalam w Lodzi a 2 w Wawie i okolicach. Mam sentyment wielki do Twojego miasta ...no i moj jeden z ulubionych raperow O.S.T.R z Lodzi z dzielnicy Teofilow...pozdrawiam Cie Loczku :-*,ale pozdrawiamy pozdrawiamy:). Sprowadziłam sie do miasta fabryk w ruinie, teraz łódź druga warszawka zaczyna powoli sie robic:).. A generalnie pochodzę z Mazowsza - Ciechanów (niewiadomo czym sie chwalić, kulomiotem Majewskim czy Doda Elektroda hehe)
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:Ja taki przylot - do Łodzi sprowadziłam sie na studia w 2010, poznałam męża i zostałam
,ale pozdrawiamy pozdrawiamy:). Sprowadziłam sie do miasta fabryk w ruinie, teraz łódź druga warszawka zaczyna powoli sie robic:).. A generalnie pochodzę z Mazowsza - Ciechanów (niewiadomo czym sie chwalić, kulomiotem Majewskim czy Doda Elektroda hehe)
Ostatnie zdanie wymiataLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzez was smaku mi się narobiło
Chyba jutro sobie zrobię panierowane krewetki z sosem slodko kwaśnym .
Mąż nie będzie zadowolony bo on nie lubi owoców morza ale w ciąży jestem niech znosi moje smaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 16:31
-
Shadee ja nie jem mięsa już napewno ponad miesiąc, a wyniki ok, więc się nie martwie
muszę poszukać jakiegoś fajnego przepisu na halibuta
a co do ryb czy mięsa w biedronce... ja pracuje w zakladach miesnych- drób wodny i bardziej ufam niz małym sklepikom. Są standardy ile mięso moze byx przechowywane ( świeże) i data jest nabijana automatycznie u Nas na zakładzie ( my robimy kaczkę dla Lidla) i nikt tego nie przeskoczy, wszystko jest dochladzane, pakowane w atmosferze ochronnej ( nie ma opcji, żeby urządzenia pakujące poszły bez gazu), tak samo transport odbywa się w warunkach chłodniczych. Jeśli chodzi o mrożonki to ja nie kupuję
PixiDixi, Mmargotka, katka84, Carolline lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja odebrałam wyniki pappy: Ryzyko ZD - wyszlo mi 1:6600, ryzyko zespół Edwardsa 1:100000. Pani dr mowila ze bardzo ładne wyniki. Następna wizyta to chyba juz bd usg polowkowe.
PixiDixi, Mmargotka, muminka83, Loczek2018, Decadence, katka84, karolcia87, kasiuleks, Ove, Carolline lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Hej hej:) ja juz po wizycie dzieciatko tak rozbrykane ze lekarz nawet mi nie powiedzial ile cm teraz ma. Wszystko poki co wporządku
i chyba bedzie dziewczynka
aczykolwiek lekarz powiedzial ze nie da reki uciac bo za bardzo ruchliwe i ciezko bylo dostrzec. Moje bole brzucha okazaly sie normalnymi ze macicia sie rozciaga itp.
Kartke z pytaniami napisalam ale zostawilam na stoliku brawo ja! Ale tylko o jednym(tak mi sie wydaje) zapomnilam wiec luzik. Przytylam juz 2kg! i az sie boje co bedzie dalej bo ja do szczuplych nienaleze wiec bede ciezarna słoniczką chybaPixiDixi, anecz_kaa, Loczek2018, Decadence, katka84, Urszulka89, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
Britty wrote:Hej dziewczyny ja odebrałam wyniki pappy: Ryzyko ZD - wyszlo mi 1:6600, ryzyko zespół Edwardsa 1:100000. Pani dr mowila ze bardzo ładne wyniki. Następna wizyta to chyba juz bd usg polowkowe.
Piekne wyniki !!!!Vanilka lubi tę wiadomość
-
Vanilka wrote:Hej hej:) ja juz po wizycie dzieciatko tak rozbrykane ze lekarz nawet mi nie powiedzial ile cm teraz ma. Wszystko poki co wporządku
i chyba bedzie dziewczynka
aczykolwiek lekarz powiedzial ze nie da reki uciac bo za bardzo ruchliwe i ciezko bylo dostrzec. Moje bole brzucha okazaly sie normalnymi ze macicia sie rozciaga itp.
Kartke z pytaniami napisalam ale zostawilam na stoliku brawo ja! Ale tylko o jednym(tak mi sie wydaje) zapomnilam wiec luzik. Przytylam juz 2kg! i az sie boje co bedzie dalej bo ja do szczuplych nienaleze wiec bede ciezarna słoniczką chyba
U nas posucha w dzirwczynkach takze podbijasz VanilkaGratuluje Ci
Waga nie jest jakas abys sie martwila ja mam j7z 6 na plusie.