X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Mmargotka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą podoba mi się smsowanie do męża z serii tych mega pilnych i niecierpiących zwłoki pytań, o imię... :)
    Rzuć wszystko i odpowiedz TERAZ! bo jak nie to...

PixiDixi, shadee, katka84 lubią tę wiadomość

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    mnie dziś szwagierka zaproponowała WITOLD czyli WITEK
    ale kompletnie nie w moim guście to imię :)
    Uwielbiam słuchać sugestii jak powinno nazywać się MOJE dziecko ;-)

l22n6iyek016fbg8.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargotka wrote:
    Swoją drogą podoba mi się smsowanie do męża z serii tych mega pilnych i niecierpiących zwłoki pytań, o imię... :)

Noooo i jeszcze mu dupe zawracam tuz przed treningiem hehe

• Vanilka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 Ja tez chcialam Kube ale mąż nie... Julian kojarzy mi sie tylko z KROLEm JULIANEM z pingwinow z madagaskaru :) mam nadzieje ze jednak ta dziewczynka zostanie i nic sie nie zmieni do nastepnej wizyty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 20:48

PixiDixi, Kinga40, katka84 lubią tę wiadomość

zem3cwa18ndfk4ne.png

f2w33e3kg6mtqiad.png
  • Mmargotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Noooo i jeszcze mu dupe zawracam tuz przed treningiem hehe

:) A cóż może być pilniejszego?

PixiDixi lubi tę wiadomość

• panan12 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Panan a wzielas nospe i magnez? Nie boj sie troszke wiekszych dawek po tym jak nie przejdzie to bym pomyslala o szpitalu. Poza tym macica musi rosnac i daje jakies objawy bolowe. Nie stresuj sie.

Dziękuję za rady kuruje się i jak mi do soboty nie przejdzie to idę na izbę niech mnie przebadaja... Wolę żeby mnie wysmiali nuż potem płakać

f2w3k0s3plke7odf.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargotka wrote:

ja mojemu śmiałam z tym pytaniem przeszkodzić w jakiejś strzelance na komputerze - bardzo był niepocieszony

anecz_kaa lubi tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilka wrote:
    panan12 Ja tez chcialam Kube ale mąż nie... Julian kojarzy mi sie tylko z KROLEm JULIANEM z pingwinow z madagaskaru :) mam nadzieje ze jednak ta dziewczynka zostanie i nic sie do konca nie zmieni do nastepnej wizyty.

To fajne skojarzenie :) ja boki zrywam pi jego tekstach :)

• panan12 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Panan ten Andrzej to byl moj byly szef i cos w tym jest....jak kogos nie lubil potrafil dwulicowo zagrac. Wroga w nim miec to z gory przegrana....cos w tym jest.

No u mnie w pracy właśnie jest Andrzej i poklepie po ramieniu i obgada a na pierwszy rzut najmilszy w całej grupie najbardziej uprzejmy krzywdy nie zrobi ale nadaje i najgorsze jest to że się podlizuje szefowej i gada jej wszystko... Co mu nie powiedziałam wszystko wygadal a potem patrzył na mnie i kłamał prosto w oczy.... Raz kolega taki coś nagrabil a ten do mnie :zastanawiam się czy nie iść do kierownika i podkablowac. Dzwonił do mnie wymawiajac kogoś tajemnice... Nigdy imię Andrzej

f2w3k0s3plke7odf.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Dziękuję za rady kuruje się i jak mi do soboty nie przejdzie to idę na izbę niech mnie przebadaja... Wolę żeby mnie wysmiali nuż potem płakać

Lepiej pojechac o jeden raz za duzo niz o jefen za malo....slowa lekarki z IP :)

• Osnowa Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    a co powiecie na JAKUBA - imię moim zdaniem piękne, tylko boję się że co drugi dzieciak to Kuba (podobnie jak Julia)

My jak będzie chłopak damy Jakub :) śliczne imię

PixiDixi, panan12 lubią tę wiadomość

ckaiskjo3c7906hm.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    No u mnie w pracy właśnie jest Andrzej i poklepie po ramieniu i obgada a na pierwszy rzut najmilszy w całej grupie najbardziej uprzejmy krzywdy nie zrobi ale nadaje i najgorsze jest to że się podlizuje szefowej i gada jej wszystko... Co mu nie powiedziałam wszystko wygadal a potem patrzył na mnie i kłamał prosto w oczy.... Raz kolega taki coś nagrabil a ten do mnie :zastanawiam się czy nie iść do kierownika i podkablowac. Dzwonił do mnie wymawiajac kogoś tajemnice... Nigdy imię Andrzej

Uuuuu to nieciekawy typ....masakra. ....bez honoru bez jaj namiastka mezczyzny...

• panan12 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do imion to Szymon polecam w rodzinie mam super dziecko :). Polecam imię Łucja strasznie poukładane są te osoby porządne dobre. Marciny są spoko

f2w3k0s3plke7odf.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    ja mojemu śmiałam z tym pytaniem przeszkodzić w jakiejś strzelance na komputerze - bardzo był niepocieszony

Shadee jak ja gram w Fife i mezul cos chce ode mnie to warcze hehe....

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osnowa wrote:

Sliczne :) mialam bycJakubem a tu niespodzianka wyskoczyla buleczka i zonk. Wszyscy mojej Mamie wmawiali, ze bedzie syn ....i tak sie oswoila, ze byla w lekkim szoku.

• panan12 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Uuuuu to nieciekawy typ....masakra. ....bez honoru bez jaj namiastka mezczyzny...

No nie raz mu nagadalam to był cały czerwony. Kiedyś byłam na chorobowym 3 tyg bo tak mnie bolał kręgosłup że z LOzka nie mogłam wstać i się turlalam a on nagadal że nocek się przestraszyłam i wzięłam sobie l4 pfff. Już nie chce was męczyć sobą ale nie polecam.

f2w3k0s3plke7odf.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osnowa wrote:

My też będziemy mieć Jakuba :) będą mieć pewnie imieniny w tym samym dniu :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam śliczne zdrobnienie tego imienia

Jakub - Jakubek :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia piękne imię. Jak dla córki wybieraliśmy to był jeden z typów ale została Aurelia i jest cudowna mądra dziewczynka. Teraz dopóki nie poznam płci to nawet o tym nie myślę bo za duży mętlik w głowie. I to racja z wyborem imion dopiero wtedy zdajesz sobie sprawę ilu ludzi nie lubisz bądź jesteś do nich zrażony :)
    Ja też bym chyba Szymona obstawiała, Seba sebix takie tam głupie skojarzenie z internetami ;)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też Julian kojarzy się z Julianem z pingwinów więc samo to nie pozwoliłoby mi dać na imię tak chlopakowi A co do Kuby to słyszę to imię na każdym kroku ostatnio. Tak samo z imionami dla dziewczynki podoba mi się Zuzanna ale co drugie imię ostatnio nadawane to Zuzanna lub Amelia. Więc z wyborem imienia będę miała spory problem.

katka84 lubi tę wiadomość

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ