LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 Ja tez chcialam Kube ale mąż nie... Julian kojarzy mi sie tylko z KROLEm JULIANEM z pingwinow z madagaskaru
mam nadzieje ze jednak ta dziewczynka zostanie i nic sie nie zmieni do nastepnej wizyty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 20:48
PixiDixi, Kinga40, katka84 lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Panan a wzielas nospe i magnez? Nie boj sie troszke wiekszych dawek po tym jak nie przejdzie to bym pomyslala o szpitalu. Poza tym macica musi rosnac i daje jakies objawy bolowe. Nie stresuj sie.
Dziękuję za rady kuruje się i jak mi do soboty nie przejdzie to idę na izbę niech mnie przebadaja... Wolę żeby mnie wysmiali nuż potem płakaćPixiDixi lubi tę wiadomość
-
Mmargotka wrote:Swoją drogą podoba mi się smsowanie do męża z serii tych mega pilnych i niecierpiących zwłoki pytań, o imię...
Rzuć wszystko i odpowiedz TERAZ! bo jak nie to...
ja mojemu śmiałam z tym pytaniem przeszkodzić w jakiejś strzelance na komputerze - bardzo był niepocieszonyanecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Vanilka wrote:panan12 Ja tez chcialam Kube ale mąż nie... Julian kojarzy mi sie tylko z KROLEm JULIANEM z pingwinow z madagaskaru
mam nadzieje ze jednak ta dziewczynka zostanie i nic sie do konca nie zmieni do nastepnej wizyty.
To fajne skojarzenieja boki zrywam pi jego tekstach
-
PixiDixi wrote:Panan ten Andrzej to byl moj byly szef i cos w tym jest....jak kogos nie lubil potrafil dwulicowo zagrac. Wroga w nim miec to z gory przegrana....cos w tym jest.
No u mnie w pracy właśnie jest Andrzej i poklepie po ramieniu i obgada a na pierwszy rzut najmilszy w całej grupie najbardziej uprzejmy krzywdy nie zrobi ale nadaje i najgorsze jest to że się podlizuje szefowej i gada jej wszystko... Co mu nie powiedziałam wszystko wygadal a potem patrzył na mnie i kłamał prosto w oczy.... Raz kolega taki coś nagrabil a ten do mnie :zastanawiam się czy nie iść do kierownika i podkablowac. Dzwonił do mnie wymawiajac kogoś tajemnice... Nigdy imię Andrzej -
panan12 wrote:No u mnie w pracy właśnie jest Andrzej i poklepie po ramieniu i obgada a na pierwszy rzut najmilszy w całej grupie najbardziej uprzejmy krzywdy nie zrobi ale nadaje i najgorsze jest to że się podlizuje szefowej i gada jej wszystko... Co mu nie powiedziałam wszystko wygadal a potem patrzył na mnie i kłamał prosto w oczy.... Raz kolega taki coś nagrabil a ten do mnie :zastanawiam się czy nie iść do kierownika i podkablowac. Dzwonił do mnie wymawiajac kogoś tajemnice... Nigdy imię Andrzej
Uuuuu to nieciekawy typ....masakra. ....bez honoru bez jaj namiastka mezczyzny... -
PixiDixi wrote:Uuuuu to nieciekawy typ....masakra. ....bez honoru bez jaj namiastka mezczyzny...
No nie raz mu nagadalam to był cały czerwony. Kiedyś byłam na chorobowym 3 tyg bo tak mnie bolał kręgosłup że z LOzka nie mogłam wstać i się turlalam a on nagadal że nocek się przestraszyłam i wzięłam sobie l4 pfff. Już nie chce was męczyć sobą ale nie polecam. -
Rozalia piękne imię. Jak dla córki wybieraliśmy to był jeden z typów ale została Aurelia i jest cudowna mądra dziewczynka. Teraz dopóki nie poznam płci to nawet o tym nie myślę bo za duży mętlik w głowie. I to racja z wyborem imion dopiero wtedy zdajesz sobie sprawę ilu ludzi nie lubisz bądź jesteś do nich zrażony
Ja też bym chyba Szymona obstawiała, Seba sebix takie tam głupie skojarzenie z internetamiPixiDixi lubi tę wiadomość
-
Mi też Julian kojarzy się z Julianem z pingwinów więc samo to nie pozwoliłoby mi dać na imię tak chlopakowi A co do Kuby to słyszę to imię na każdym kroku ostatnio. Tak samo z imionami dla dziewczynki podoba mi się Zuzanna ale co drugie imię ostatnio nadawane to Zuzanna lub Amelia. Więc z wyborem imienia będę miała spory problem.
katka84 lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤