X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Mmargotka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą podoba mi się smsowanie do męża z serii tych mega pilnych i niecierpiących zwłoki pytań, o imię... :)
    Rzuć wszystko i odpowiedz TERAZ! bo jak nie to...

PixiDixi, shadee, katka84 lubią tę wiadomość

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    mnie dziś szwagierka zaproponowała WITOLD czyli WITEK
    ale kompletnie nie w moim guście to imię :)
    Uwielbiam słuchać sugestii jak powinno nazywać się MOJE dziecko ;-)

l22n6iyek016fbg8.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargotka wrote:
    Swoją drogą podoba mi się smsowanie do męża z serii tych mega pilnych i niecierpiących zwłoki pytań, o imię... :)

Noooo i jeszcze mu dupe zawracam tuz przed treningiem hehe

• Vanilka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 Ja tez chcialam Kube ale mąż nie... Julian kojarzy mi sie tylko z KROLEm JULIANEM z pingwinow z madagaskaru :) mam nadzieje ze jednak ta dziewczynka zostanie i nic sie nie zmieni do nastepnej wizyty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 20:48

PixiDixi, Kinga40, katka84 lubią tę wiadomość

zem3cwa18ndfk4ne.png

f2w33e3kg6mtqiad.png
  • Mmargotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Noooo i jeszcze mu dupe zawracam tuz przed treningiem hehe

:) A cóż może być pilniejszego?

PixiDixi lubi tę wiadomość

• panan12 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Panan a wzielas nospe i magnez? Nie boj sie troszke wiekszych dawek po tym jak nie przejdzie to bym pomyslala o szpitalu. Poza tym macica musi rosnac i daje jakies objawy bolowe. Nie stresuj sie.

Dziękuję za rady kuruje się i jak mi do soboty nie przejdzie to idę na izbę niech mnie przebadaja... Wolę żeby mnie wysmiali nuż potem płakać

f2w3k0s3plke7odf.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargotka wrote:

ja mojemu śmiałam z tym pytaniem przeszkodzić w jakiejś strzelance na komputerze - bardzo był niepocieszony

anecz_kaa lubi tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilka wrote:
    panan12 Ja tez chcialam Kube ale mąż nie... Julian kojarzy mi sie tylko z KROLEm JULIANEM z pingwinow z madagaskaru :) mam nadzieje ze jednak ta dziewczynka zostanie i nic sie do konca nie zmieni do nastepnej wizyty.

To fajne skojarzenie :) ja boki zrywam pi jego tekstach :)

• panan12 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Panan ten Andrzej to byl moj byly szef i cos w tym jest....jak kogos nie lubil potrafil dwulicowo zagrac. Wroga w nim miec to z gory przegrana....cos w tym jest.

No u mnie w pracy właśnie jest Andrzej i poklepie po ramieniu i obgada a na pierwszy rzut najmilszy w całej grupie najbardziej uprzejmy krzywdy nie zrobi ale nadaje i najgorsze jest to że się podlizuje szefowej i gada jej wszystko... Co mu nie powiedziałam wszystko wygadal a potem patrzył na mnie i kłamał prosto w oczy.... Raz kolega taki coś nagrabil a ten do mnie :zastanawiam się czy nie iść do kierownika i podkablowac. Dzwonił do mnie wymawiajac kogoś tajemnice... Nigdy imię Andrzej

f2w3k0s3plke7odf.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Dziękuję za rady kuruje się i jak mi do soboty nie przejdzie to idę na izbę niech mnie przebadaja... Wolę żeby mnie wysmiali nuż potem płakać

Lepiej pojechac o jeden raz za duzo niz o jefen za malo....slowa lekarki z IP :)

• Osnowa Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    a co powiecie na JAKUBA - imię moim zdaniem piękne, tylko boję się że co drugi dzieciak to Kuba (podobnie jak Julia)

My jak będzie chłopak damy Jakub :) śliczne imię

PixiDixi, panan12 lubią tę wiadomość

ckaiskjo3c7906hm.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    No u mnie w pracy właśnie jest Andrzej i poklepie po ramieniu i obgada a na pierwszy rzut najmilszy w całej grupie najbardziej uprzejmy krzywdy nie zrobi ale nadaje i najgorsze jest to że się podlizuje szefowej i gada jej wszystko... Co mu nie powiedziałam wszystko wygadal a potem patrzył na mnie i kłamał prosto w oczy.... Raz kolega taki coś nagrabil a ten do mnie :zastanawiam się czy nie iść do kierownika i podkablowac. Dzwonił do mnie wymawiajac kogoś tajemnice... Nigdy imię Andrzej

Uuuuu to nieciekawy typ....masakra. ....bez honoru bez jaj namiastka mezczyzny...

• panan12 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do imion to Szymon polecam w rodzinie mam super dziecko :). Polecam imię Łucja strasznie poukładane są te osoby porządne dobre. Marciny są spoko

f2w3k0s3plke7odf.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    ja mojemu śmiałam z tym pytaniem przeszkodzić w jakiejś strzelance na komputerze - bardzo był niepocieszony

Shadee jak ja gram w Fife i mezul cos chce ode mnie to warcze hehe....

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osnowa wrote:

Sliczne :) mialam bycJakubem a tu niespodzianka wyskoczyla buleczka i zonk. Wszyscy mojej Mamie wmawiali, ze bedzie syn ....i tak sie oswoila, ze byla w lekkim szoku.

• panan12 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Uuuuu to nieciekawy typ....masakra. ....bez honoru bez jaj namiastka mezczyzny...

No nie raz mu nagadalam to był cały czerwony. Kiedyś byłam na chorobowym 3 tyg bo tak mnie bolał kręgosłup że z LOzka nie mogłam wstać i się turlalam a on nagadal że nocek się przestraszyłam i wzięłam sobie l4 pfff. Już nie chce was męczyć sobą ale nie polecam.

f2w3k0s3plke7odf.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osnowa wrote:

My też będziemy mieć Jakuba :) będą mieć pewnie imieniny w tym samym dniu :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam śliczne zdrobnienie tego imienia

Jakub - Jakubek :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia piękne imię. Jak dla córki wybieraliśmy to był jeden z typów ale została Aurelia i jest cudowna mądra dziewczynka. Teraz dopóki nie poznam płci to nawet o tym nie myślę bo za duży mętlik w głowie. I to racja z wyborem imion dopiero wtedy zdajesz sobie sprawę ilu ludzi nie lubisz bądź jesteś do nich zrażony :)
    Ja też bym chyba Szymona obstawiała, Seba sebix takie tam głupie skojarzenie z internetami ;)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też Julian kojarzy się z Julianem z pingwinów więc samo to nie pozwoliłoby mi dać na imię tak chlopakowi A co do Kuby to słyszę to imię na każdym kroku ostatnio. Tak samo z imionami dla dziewczynki podoba mi się Zuzanna ale co drugie imię ostatnio nadawane to Zuzanna lub Amelia. Więc z wyborem imienia będę miała spory problem.

katka84 lubi tę wiadomość

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ