LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A i zapomniałam dodać jest to moja druga Ciaza w pierwszej oprócz cukrzycy ciazowej wszystko było ok urodziła w niecałe 2 godziny syna. Teraz tez prawdopodobnie syn i mam również nietolerancję cukru do tego przyplatalo sie zaś[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Ania 1234 wrote:Czesc. Jestem teraz dokładnie w 14tygodniu i 1 dzien termin na 26 lipca. Wczoraj otrzymałam wyniki badan prenatalnych łącznie z wynikiem testu pappa wszystko jest ok nie ma żadnych nieprawidlowosci. Jedna rzecz mnie tylko martwi lozysko a mianowicie jest napisane trofoblast pokrywa ujście wewnetrzne. Jak wpisuje w wyszukiwarkę to wychodzi ,ze lozysko orzodujace. Z tego co tu czytałam to jedna z was tez tak ma
dzisiaj mam wizytę na godzinę 15 u mojego ginekologa. Ciekawe czy będzie coś mówił. Ciekawe czy na tym etapie ma to jakieś znaczenie
Cześć Ania! -
Witaj Ania ,
Ja mam takie lozyski nachodzace na szyjke. O przodujacym mowi sie po 22 a nawet 24 tc wiec poki co trzeba uwazac na siebie nie dzwigac. U mnie to sie objawilo krwawieniem no i mamy zakaz seksu ,ale to juz wczesniej bo mialam plamien8a z krwiaka.
Nie martw sie na zapas bo lozysko ma ogromna szanse pojsc wyzej bo macica sie powieksza to i lozysko migruje -
Ania 1234 wrote:Czesc. Jestem teraz dokładnie w 14tygodniu i 1 dzien termin na 26 lipca. Wczoraj otrzymałam wyniki badan prenatalnych łącznie z wynikiem testu pappa wszystko jest ok nie ma żadnych nieprawidlowosci. Jedna rzecz mnie tylko martwi lozysko a mianowicie jest napisane trofoblast pokrywa ujście wewnetrzne. Jak wpisuje w wyszukiwarkę to wychodzi ,ze lozysko orzodujace. Z tego co tu czytałam to jedna z was tez tak ma
dzisiaj mam wizytę na godzinę 15 u mojego ginekologa. Ciekawe czy będzie coś mówił. Ciekawe czy na tym etapie ma to jakieś znaczenie
ja mam - ale lekarz powiedział, że żeby na razie się tym nie przejmować - że za wcześnie
i zobaczymy za kilka tygodni
-
Hej, a ja dziś do ikea
potem na 17,20 mam gina.
Mi tez się sniło, że krwawie... potem, ze ukradli nowy ciagnik mojego meza... i taka zmeczona jestem ze szokjeszcze spała ze mną starsza i ona jak spi to sie przytula i jednoczesnie przesuwa... bez koemntarza
a jutro idziemy na 45lecie slubu wiec mam duzo zajec na weekend