LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melbusia88 wrote:Dziewczyny a może lepiej byłoby już nie rozgrzebywać sytuacji Karoliny?
muminka83, PixiDixi, katka84, olcia87, Carolline lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Tu nie chodzi o Karoline tylko o lekarzy. Każda z nas szanuje jej decyzje i żadna nic nie ma przeciw dziewczynie. Spotkało ją nieszczęście i jest to bardzo przykre. Tylko gdzie w tym lekarze którym człowiek powierza życie swoje i swojego nienarodzonego dziecka.
-
melbusia88 wrote:Ja mówiłam ogólnie o jej przypadku. Bo teraz będziemy tu domniemywać kto gdzie i kiedy popełnił błąd, a to do nikąd nie prowadzi po prostu. Część dziewczyn się nakręca czytając to i pojawiają się wątpliwości typu "a jak mój na genetycznych też czegoś nie zobaczyl?". Jak w każdym zawodzie jest część konowałów. Ja ufam że i wy i ja jesteśmy jednak w dobrych rękach. Bądźmy dobrej myśli.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
My mężem tez tak mamy ja mam A- on ma A + już raz miałam robione a czy będę miała więcej to nie wiem. A cytologie pobrał mi w piątek za 3 tygodnie wyniki ale ja już myślę jak zwykle i mam takiego mola na glowie[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
melbusia88 wrote:Ja będę mieć przy następnej wizycie. I muszę powtórzyć odczyn coombsa. Ciekawa jestem czy reszta mam z Rh - i tatą Rh + też je powtarza?Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Ania 1234 wrote:My mężem tez tak mamy ja mam A- on ma A + już raz miałam robione a czy będę miała więcej to nie wiem. A cytologie pobrał mi w piątek za 3 tygodnie wyniki ale ja już myślę jak zwykle i mam takiego mola na glowie
-
melbusia88 wrote:Ja będę mieć przy następnej wizycie. I muszę powtórzyć odczyn coombsa. Ciekawa jestem czy reszta mam z Rh - i tatą Rh + też je powtarza?
Pierwsze słyszę. U nas jest konflikt serologiczny ale powiedziano nam że przy pierwszym dziecku teraz to nie ma znaczenia (?) -
Mmargotka wrote:Pierwsze słyszę. U nas jest konflikt serologiczny ale powiedziano nam że przy pierwszym dziecku teraz to nie ma znaczenia (?)
olcia87 lubi tę wiadomość
-
Z terminem "odczyn Coombsa" spotkałam się po raz pierwszy czytając Was teraz. Sięgnęłam do karteczki zalecanych badań, które dostaliśmy na pierwszej wizycie i faktycznie widzę że tam jest napisany
odczyn Coombsa Rh- 3x 14-16 tyg., 26-28 tyg., 35-36 tygd.
Z tym że z zestawu tych badań na karteczce każdorazowo mi moja gin mówi co mam zrobić na kolejną wizytę i tego mi nie zleciła jeszcze nigdy.
Kolejna wizyta 27 lutego.
Myślicie że to przeoczenie i powinnam zadzwonić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 23:15
-
Mmargotka wrote:Z terminem "odczyn Coombsa" spotkałam się po raz pierwszy czytając Was teraz. Sięgnęłam do karteczki zalecanych badań, które dostaliśmy na pierwszej wizycie i faktycznie widzę że tam jest napisany
odczyn Coombsa Rh- 3x 14-16 tyg., 26-28 tyg., 35-36 tygd.
Z tym że z zestawu tych badań na karteczce każdorazowo mi moja gin mówi co mam zrobić na kolejną wizytę i tego mi nie zleciła jeszcze nigdy.
Kolejna wizyta 27 lutego.
Myślicie że to przeoczenie i powinnam zadzwonić?
Mmargotka lubi tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Nawet Magda z dnia na dzień zniknęła. Ktoś kto jest na fb ma jkieś wieści co u niej? Mogłaby się odezwać od czasu do czasu pipka jedna
U nas życie toczy się Melbi jak co dzień..nie martw się o nas
Buziaki.
-
PixiDixi wrote:Amnipunkcja jest za darmo Panan, mylisz z Nifty.
Jak ktos nie chce czekac na wynik 3 tygodnie to doplaca do tzw. Fisha za 1000 zl i ma wynik po 3 dniach.
Terminacji bez wynikow amniopunkcji w Polsce oficjalnie nikt nie zrobi.
A to widzisz nie wiedziałam... Noi dobrze ze nie zrobią... Bo chyba jest u nas prawo że można usunąć m. In.. Jak ciaza zagraża życiu matki np