LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:Wszystko dobrze dajemy radę a ja i tak już częściej wstaje i funkcjonuje bo nie wyrabiam tyle nic nie robić. Byle do przodu:)
-
melbusia88 wrote:i przestalo bolec? Ja mam wrazenie, ze mi zaraz eksploduja td piersi. Ze nie wspomne,ze stanik ktory nie dawno kupowalam juz jest za maly. W takim tempie dojde do rozm Z do porodu
-
melbusia88 wrote:wazne, ze nic sie nie dzieje zlego,,a lezenie plackiem faktycznie moze dobic. To juz prawie polowa, dasz rade
Kinga40, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynkiTroche mnie tu nie było.. muszę wszystko nadrobic... U nas wszystko w porzadku... Dzisiaj mieliśmy USG polowkowe. I istotka ujawnila sie i jest DZIEWCZYNKA ❤
Mini89, PixiDixi, melbusia88, katka84, muminka83, karolcia87, anecz_kaa, Kinga40, magdis, Loczek2018, Mmargotka, Vanilka, kasiuleks, Ineczka, Carolline lubią tę wiadomość
-
Paulina.G - gratulacje, cieszę się, że wszystko dobrze
Ja zliczyłam wczoraj basen, na czwartek umówiłam się do kosmetyczki na brwi, w piątek dentysta, a aktualnie popijam kawkę - a raczej mleko z kawą
Wczoraj podczas wieczornego odpoczynku, oczywiście dłonie miałam na brzuchu poczułam jakby mi tam jakiś motyl latał - czyżby to była Milenka?dobregp dnia
Paulina.G lubi tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Ale na połówkowych, to chyba już na bank określą płeć, jak myślicie? bo już sobie obiecałam, że po połówkowych zacznę skupować powolutku wyprawkę
Ja też chcę zacząć po połówkowychteraz mi powiedziała moja Gin, że 80% dziewczynka ale jeszcze poczekam