LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
katka84 wrote:No to podziwiam za wytrwałość i bardzo się cieszę, że tu jesteś. Powiem Ci, że ze starań z czerwca 2014 mam córeczkę.
Nie ma co podziwiać pewnie wieksza połowa z nas przeszła tyle i jeszcze więcej. Dlatego to wątek cudów (raz była o tym mowa). Jak juz sie jest w tej upragnionej ciazy to nie chce sie wracac do tego co bylo tylko cieszyc sie kazdym dniem ciazy. Przynajmniej ja tak mam. Jak bd chciala sobie przypomniec a pewnie taka chwila nadejdzie to od tego mam obszerny pamietnik na ovufriendWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 20:53
Duzaa, kasiuleks, PixiDixi, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
katka84 wrote:no jak to jak bułeczkę smarujesz białym serkiem i na to plasterki ogórka mmm pycha. żartuję
katka84 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny w euforii że lekarz pozwolił poszłam dzis na basen. I po 45 minutach bylam wykonczona:/ taka ze mnie dętka. No nic, zacznę regularnie cwiczyć to może sie poprawi. Teraz leżę i odpoczywam a dzidzia w brzuchu dokazuje, bedzie z niej karate-kid.
Mmargotka, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
dżelka wrote:Kiepska dzisiaj frekfencja, czyzby imprezowaly przy weekendzie? <piwo 0%> hehe
hehe.
Eh, ja godzinę temu wróciłam po baaardzo ciężkim dniu z pracy, zmasakrowana. Miałam możliwość pójścia na imprezę karnawałową tanga argentyńskiego (które oboje z moim tańczymy i ostro trenujemy), ale sił i weny brak.
Marzyłam tylko o łóżku i może TV.
Takie to imprezowanie piątkowe!
-
cuddlemuffin wrote:Dziewczyny w euforii że lekarz pozwolił poszłam dzis na basen. I po 45 minutach bylam wykonczona:/ taka ze mnie dętka. No nic, zacznę regularnie cwiczyć to może sie poprawi. Teraz leżę i odpoczywam a dzidzia w brzuchu dokazuje, bedzie z niej karate-kid.
też mam takie akcje euforyczne"wow, to teraz już mogę", zaczynam akcję z energią, a za chwilę jakby ktoś przekłuł powietrze, flak. Czy to zabieram się za sport, za porządki, czy za mentalną pracę.
KTOŚ bardzo potrzebuje naszej energii i nam ją nieustannie podbiera
katka84 lubi tę wiadomość
-
dżelka wrote:Jaaaa ale super! Też bym chciała żeby u mnie jednak doszukał sie lekarz fifolka ale wiadome grunt zeby zdrowe bylo...
jak to się mówi "królowa może być tylko jedna"
Urszulka89 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:ja bardzo chciałam druga córcie no na t wygląda że moja Lilcia będzie jest na królowa
jak to się mówi "królowa może być tylko jedna"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 21:52
-
Dzień dobry
Kinga, Agniecha, Magic, cudowne wiadomości!
Oby takich najwięcej
Ja wizytuję dopiero 13 lutego, a potem chyba 19-ego pójdę jeszcze do innego lekarza (tego który robił prenatalne w 12tc) na usg połówkowe.
Babeczka bardzo szczegółowo wszystko mierzy, opowiada, a mój gin nie wspominał, czy wizyta za miesiąc to badania połówkowe czy nie, więc nie wiem czego się spodziewać.
Co do wyprawki - my zaczynamy kompletować po usg połówkowym -
Dzien dobry
Katka jestem :-*
Zjazd rodzinny za mna i z jednej strony sie ciesze a z drugiej uff...
Nie mialam czasu na nic i sil kompletnie brak.
Gratulacje z pozytywnych wizyt Kindze, Magic i Tobie Aga
Aga widzilam " na zywo" Dorjana i raczej juz nie bede szukac nic innego. Ma super amortyzacje i stelaz sprawia wrazenie b.wytrzymalego.
Milego dnia Dziewczyny -
nick nieaktualnypanan12 wrote:Ja już bym chciała czuć kopniaki i taki dołek mnie chycil. Zobaczymy co będzie dalej ale mam dużo tkanki to pewnie do 20 tygodnia dziecka nie poczuje
Nie martw się ja też nic jeszcze nie czuję.
Położna mi powiedziała że nie wczesniej niż za dwa trzy tygodnie poczuje więc czekam cierpliwie mimo że codziennie mam nadzieję że jednak się pomyliła -
Cześć dziewczyny. Ja sie dzisiaj wazylam i znowu nic a nawet pól kg mniej
Nigdy nie myślałam , ze będę sie tym przejmowała ze nie tyje
i tez nic nie czuje. W poprzedniej ciazy czułam już regularne ruchy w 16 tygodniu przy takiej samej wadze jak teraz może wtedy kilogram był wiecej
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]