LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć
I ja jestem po wizycie... I u nas również zwrot akcji. dzidziuś zdrowy i jest jednak siuras.Duzaa, kasiuleks, katka84, Mmargotka, Kinga40, muminka83, dżelka, karolcia87, anecz_kaa, Agniechaaaa, PixiDixi, Loczek2018, krooolik lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja też już z niecierpliwością czekam na ruchy
Jak narazie jeszcze nic a nic
Wizytę mam 09.02 czyli jeszcze tydzień a połowkowe 26.02.
Co do wózka i innych rzeczy dopiero po połowkowych planuje zacząć coś kupować. -
kasiuleks wrote:Ja też już z niecierpliwością czekam na ruchy
Jak narazie jeszcze nic a nic
Wizytę mam 09.02 czyli jeszcze tydzień a połowkowe 26.02.
Co do wózka i innych rzeczy dopiero po połowkowych planuje zacząć coś kupować.kasiuleks lubi tę wiadomość
-
katka84 wrote:Jak powiedziałam wczoraj lekarzowi, że już czuję ruchy od czasu do czasu, to był zaskoczony, że pierwsze poczułam pod koniec 15-stego tygodnia. Mówił, że 19-20 tydzień, także cierpliwości dziewczyny.
W pierwszej czułam w 17 tygodniu ale były już takie że ciężko było je pomylićmuminka83 lubi tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:To jest moja druga ciąża i wiem czego się spodziewać
W pierwszej czułam w 17 tygodniu ale były już takie że ciężko było je pomylić -
Pytałam tydzień temu mojej lekarki i mam dużą przewagę ponieważ jestem ogólnie szczupła i nie mam zbyt dużo tej tkanki tłuszczowej na brzuchu.
I to nie są kopnięcia a bardziej takie muśnięcie - więcej niż 2 razy na dzień nie poczułam jeszcze.Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Ja to mam dzisiaj dola
czuje się taka mało zadbana. Nie chce zabardzo iść do fryzjera bo moja alergia by mogła dać mi jeszcze siwe znaki na głowie. Schodzi mi skóra z rak, szyji i twarzy i nie wchodze w swoje ulubione spodnie chociaż nic nie prztylam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 20:38
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ania 1234 wrote:Ja to mam dzisiaj dola
czuje się taka mało zadbana. Nie chce zabardzo iść do fryzjera bo moja alergia by mogła dać mi jeszcze siwe znaki na głowie. Chodzi mi skóra z rak, szyji i twarzy i nie wchodze w swoje ulubione spodnie chociaż nic nie prztylam
Umyj włosy. Zrób sobie prysznic. Nałóż balsam. Wysusz włosy. Ułóż. Na twarz zrób maseczkę naturalna z serka i ogórka. Oko zrób. Załóż leginsy i tunikę. Będziesz boska. Bo jesteś piękna . :-*katka84, Ania 1234, Mmargotka, PixiDixi, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:A więc tak.
Umyj włosy. Zrób sobie prysznic. Nałóż balsam. Wysusz włosy. Ułóż. Na twarz zrób maseczkę naturalna z serka i ogórka. Oko zrób. Załóż leginsy i tunikę. Będziesz boska. Bo jesteś piękna . :-*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]