LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
cuddlemuffin wrote:Melbusia nie mogę bo to tajemny amerykański przepis mojego amerykańskiego męża:) wiem tylko, że są na maślance, z sodą oczyszczoną i ekstraktem z wanilii (nie proszek do pieczenia i nie cukier waniliowy) a i smaży na suchej nieprzywierającej patelni ale roztopione masło dodaje do ciasta. Ale nie znam proporcji. Zawsze w weekend rozpieszcza mnie śniadaniem:) mmm takie pankejki polane syropem klonowym.. Aż dzidzia w brzuchu bryka
Tez takie robięu Nas syrop klonowy + bita smietana i owoce
mam specjalna mala patelnie do nich
-
melbusia88 wrote:Cześć dziewczyny
miłego weekendu wszystkim
shadee przecudne złapane ujęcie, cudny synuś
Karola kciuki są!
A wiecie co, szyjkę mam długości 3,9 cm, ale trzy tygodnie temu była 4,8 cm. Zapomniałam mojego gin zapytać czy nie za szybko się skurcza. Wiecie coś na ten temat?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
melbusia88 wrote:Muminko co się dzieje?
-
Nie warto starać się o relacje z osobą, która jest skupiona tylko na sobie. Przyjaźń to tak samo branie jak dawanie. Nikt nie powinien oczekiwać od ciebie bycia na każde zawołanie podczas gdy nie oferuje nic w zamian.to nie fair. Nie dus tego w sobie, lepiej o tym porozmawiać spokojnie i powiedzieć jak ci z tym przykro.
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Nie warto starać się o relacje z osobą, która jest skupiona tylko na sobie. Przyjaźń to tak samo branie jak dawanie. Nikt nie powinien oczekiwać od ciebie bycia na każde zawołanie podczas gdy nie oferuje nic w zamian.to nie fair. Nie dus tego w sobie, lepiej o tym porozmawiać spokojnie i powiedzieć jak ci z tym przykro.
-
Rozymiem Cie Muminko...Ty nie potrzebujesz psychologa tylko ta osoba. Prawidlowa relacja jest symetryczna a ta osoba nie potrafi budowac takiej relacji. Skoro jasno to okreslilas w rozmowie z ta osoba i nadal jest tak jak bylo to powiem Ci,ze jest do zakonczenia relacja. Rodziny nie wybierasz, ale przyjaciol tak!. Tkwienie w toksycznej,zaburzonej relacji tak samo zle wplywa na Ciebie jak i na ta osobe.
Kazda intereakcja nas buduje w mniejszym lub wiekszym stopniu. Po takich doswiadczeniach wiesz ,ze kontakt z ta osoba jest dla Ciebie szkodliwy i najlepsze co mozesz dla Was zrobic to uciac ta relacje.
Jestes bardzo wartosciowa i ciepla osoba i dokladnie takimi jak Ty sie otaczaj. Sciskam cieplo.
-
muminka83 wrote:Mówiłam nie raz jej. Zawsze to samo. Nie pomyślałam i zaraz to samo. Jestem zmęczona.
-
Moim zdaniem nie ma sensu taka przyjaźń i udawanie relacji na siłę. Ja np z kimś z rodziny mam słaby kontakt no ta osoba mnie nie lubi bo zazdrości że dostała stare a my nowe pomimo że jej jest więcej warte. Dlatego nie rozmawiam bo Raz pogadamy, Raz dupnie drzwiami i jaki to ma sens, lepiej się nie angażować
-
dziewczyny, ale mnie dziś prawa nerka zaczęła nagle mega boleć - nie mogłam się podnieść z łóżka - dopiero ciepły okład z termoforu (tak, wiem że nie powinno się g używać w ciąży) przyniósł ulgę. Jakaś masakra
teraz jest ok, ale do tego zaczął mnie brzuch pobolewać. wczoraj późnym popołudniem byłam na wizycie i wszystko ok. co to może byc?