LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka tol wrote:Dziewczyny w Lidlu od czwartku asortyment dla mam i dzieci sądzicie, że dobre ceny? Coś szczególnie warto kupić? https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=492&week=2
Mam zamiar sie wybrac i zobaczyc na zywo, moze sie na cos skuszę ☺
-
Margaretka tol wrote:Dziewczyny w Lidlu od czwartku asortyment dla mam i dzieci sądzicie, że dobre ceny? Coś szczególnie warto kupić? https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=492&week=2
hmm zależy co np sprzęt elektroniczny ceny bardzo spoko , ale za niektóre ciuchy cena przesada moim zdaniem. -
cześć ciocie, to ja SZYMON
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba3f851a429e.jpg[/url]
ważę 320 g i jestem według Pani Doktor całkowicie zdrowy
mam bijące serduszko, nerki, żołądek i całą resztę na miejscu
pomachałem mamie łapką i dałem całusa w brzuszek - co właśnie uwieczniła Pani doktor na moim pierwszym zdjęciu
na razie jestem brzydalem i bardziej przypominam pomarszczoną śliwkę ale ponoć z tego wyrosnę ...dżelka, Anutka, Loczek2018, Urszulka89, PixiDixi, Ineczka, Duzaa, muminka83, Vanilka, Kinga40, kasiuleks, karolcia87, Decadence, marta258, anecz_kaa, melbusia88, katka84, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shadee wrote:cześć ciocie, to ja SZYMON
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba3f851a429e.jpg[/url]
ważę 320 g i jestem według Pani Doktor całkowicie zdrowy
mam bijące serduszko, nerki, żołądek i całą resztę na miejscu
pomachałem mamie łapką i dałem całusa w brzuszek - co właśnie uwieczniła Pani doktor na moim pierwszym zdjęciu
na razie jestem brzydalem i bardziej przypominam pomarszczoną śliwkę ale ponoć z tego wyrosnę ...napewno będzie przystojniakiem
-
kejt0192 wrote:Kobietki, a kiedy zaczęłyście kupować ciuszki dla bobasów? Ja wciąż martwię się, że to jeszcze za wcześnie... boję się zapeszać.
Niecierpliwie czekam na ruchy mojego dzieciątka. Kiedy, w którym tygodniu Wy je poczułyście?
Pozdrawiam!Pierwsze poczułam w 15tc, teraz czuję już częściej i wyraźniej.
Pierwsze rzeczy zaczęłam kupować od II trymestru. Mam już kilka ubranek unisex bo płeć jeszcze nie znana. W pierwszej ciąży chyba byłam trochę przesądna ale teraz twierdzę, że co ma być to będzie i nie mam na to wpływu czy kupię kocyk i śpiochy czy nieJestem cały czas dobrej myśli.
-
Biedronka89 wrote:Mnie przeraża rozmiar mojego brzucha a jeszcze połowy nie ma. A tak serio moja ciąże w stu procentach idzie do przodu nic na boki.
Co do ruchów to cóż nie mam pewności ale czasem jak leżę dłużej to czuje takie jakby stukniecia od środka i zastanawiam się czy to to.
Biedronka - moj brzuch torpeda mimo ze dopiero 18t:) i nic na boki tylko naprzód wali.
I tak tak to ruchy!ja takie "trzepanie sie rybki" i "stukanie" czuje 3-4x dziennie:) szczególnie jak nie jestem w ruchu, jak zjem słodkie, albo - tutaj zagwozdka - jak zmywam naczynia:D - zaczyna woda lecieć to młody zaczyna fikać
.
-
melbusia88 wrote:Ja mam też wielki brzuszek
ale nie martwię się, ważne, że wszystko dobrze
kto odważny wrzuci jakąś fotę
? Ja kupuje ubranka w euforii po każdej wizycie u gin
melbusia - o właśnie - ja właśnie zrobiłam kolejne zamówienie na nową partię ciuszków - zdecydowanie musze mieć więcej dzieci
-
melbusia88 wrote:Ja mam też wielki brzuszek
ale nie martwię się, ważne, że wszystko dobrze
kto odważny wrzuci jakąś fotę
? Ja kupuje ubranka w euforii po każdej wizycie u gin
ja tez mam juz brzuch gigant,wydaje mi sie ze duzo szybciej rosnie niz w 1wszej ciazy. Planuje robic zdj brzucha co tydzien zeby pozniej moc obejrzec jak rosl ale nie moge sie zebrac zeby zaczac :p na dniach zrobie to wrzuce
-
kejt0192 wrote:Kobietki, a kiedy zaczęłyście kupować ciuszki dla bobasów? Ja wciąż martwię się, że to jeszcze za wcześnie... boję się zapeszać.
Niecierpliwie czekam na ruchy mojego dzieciątka. Kiedy, w którym tygodniu Wy je poczułyście?
Pozdrawiam!
Ja zaczelam cos kupowac w sumie od mometu okreslenia wstepnie płci. A wczoraj jak wpadlam do Pepco to wyszlam z cala torbą bo ceny fajne i ciuszki jakosciowo tez. Nie wydalam nawet 50zl a kupilam dosc sporo.
shadee gratulacjee! super ze na wizycie wszytsko dobrze
-
magdis wrote:Melbusia,super ze u Ciebie wszystko ok
ja tez mam juz brzuch gigant,wydaje mi sie ze duzo szybciej rosnie niz w 1wszej ciazy. Planuje robic zdj brzucha co tydzien zeby pozniej moc obejrzec jak rosl ale nie moge sie zebrac zeby zaczac :p na dniach zrobie to wrzuce
nie wiem dlaczego akurat taki dzień ale co miesiąc
magdis lubi tę wiadomość