Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • blama Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka tol wrote:
    Dziewczyny w Lidlu od czwartku asortyment dla mam i dzieci sądzicie, że dobre ceny? Coś szczególnie warto kupić? https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=492&week=2

Mam zamiar sie wybrac i zobaczyc na zywo, moze sie na cos skuszę ☺

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka tol wrote:
    Dziewczyny w Lidlu od czwartku asortyment dla mam i dzieci sądzicie, że dobre ceny? Coś szczególnie warto kupić? https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=492&week=2

hmm zależy co np sprzęt elektroniczny ceny bardzo spoko , ale za niektóre ciuchy cena przesada moim zdaniem.

f2w3k0s3plke7odf.png
  • kejt0192 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2018, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki, a kiedy zaczęłyście kupować ciuszki dla bobasów? Ja wciąż martwię się, że to jeszcze za wcześnie... boję się zapeszać.

Niecierpliwie czekam na ruchy mojego dzieciątka. Kiedy, w którym tygodniu Wy je poczułyście? :)
    Pozdrawiam! <3

ug37io4pr3i41gg4.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć ciocie, to ja SZYMON

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba3f851a429e.jpg[/url]

ważę 320 g i jestem według Pani Doktor całkowicie zdrowy :)
    mam bijące serduszko, nerki, żołądek i całą resztę na miejscu

pomachałem mamie łapką i dałem całusa w brzuszek - co właśnie uwieczniła Pani doktor na moim pierwszym zdjęciu

na razie jestem brzydalem i bardziej przypominam pomarszczoną śliwkę ale ponoć z tego wyrosnę ...

dżelka, Anutka, Loczek2018, Urszulka89, PixiDixi, Ineczka, Duzaa, muminka83, Vanilka, Kinga40, kasiuleks, karolcia87, Decadence, marta258, anecz_kaa, melbusia88, katka84, Carolline lubią tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• blama Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee - gratulacje, idealny początek weekendu :)
    Cześć Szymonek - cieszymy się bardzo, że wszystko dobrze :)

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam opory przed kupowaniem czegokolwiek dla dziecka jakoś tak boję się sama nie wiem czego ale sobie postanowiłam że jak polowkowe bedzie dobrze i potwierdzi się płeć na sto porcent to sobie wtedy pozwolę

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    cześć ciocie, to ja SZYMON

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba3f851a429e.jpg[/url]

ważę 320 g i jestem według Pani Doktor całkowicie zdrowy :)
    mam bijące serduszko, nerki, żołądek i całą resztę na miejscu

pomachałem mamie łapką i dałem całusa w brzuszek - co właśnie uwieczniła Pani doktor na moim pierwszym zdjęciu

na razie jestem brzydalem i bardziej przypominam pomarszczoną śliwkę ale ponoć z tego wyrosnę ...
    super wiadomości ;) napewno będzie przystojniakiem :D

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do lidla ide. Chociaż kupie jakis drobiazg:) tylko wskazowka - brac najmniejsze bo rozmiarowka podobno zawyżona! :)

qb3cp07w5ku95ses.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejt0192 wrote:
    Kobietki, a kiedy zaczęłyście kupować ciuszki dla bobasów? Ja wciąż martwię się, że to jeszcze za wcześnie... boję się zapeszać.

Niecierpliwie czekam na ruchy mojego dzieciątka. Kiedy, w którym tygodniu Wy je poczułyście? :)
    Pozdrawiam! <3
    To moja druga ciąża, więc co do ruchów już wiedziałam co obserwować :) Pierwsze poczułam w 15tc, teraz czuję już częściej i wyraźniej.
    Pierwsze rzeczy zaczęłam kupować od II trymestru. Mam już kilka ubranek unisex bo płeć jeszcze nie znana. W pierwszej ciąży chyba byłam trochę przesądna ale teraz twierdzę, że co ma być to będzie i nie mam na to wpływu czy kupię kocyk i śpiochy czy nie :) Jestem cały czas dobrej myśli.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    Ja do lidla ide. Chociaż kupie jakis drobiazg:) tylko wskazowka - brac najmniejsze bo rozmiarowka podobno zawyżona! :)
    Zawyzona o jeden rozmiar :)

Loczek2018 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    Mnie przeraża rozmiar mojego brzucha a jeszcze połowy nie ma. A tak serio moja ciąże w stu procentach idzie do przodu nic na boki.
    Co do ruchów to cóż nie mam pewności ale czasem jak leżę dłużej to czuje takie jakby stukniecia od środka i zastanawiam się czy to to.

Biedronka - moj brzuch torpeda mimo ze dopiero 18t:) i nic na boki tylko naprzód wali.
    I tak tak to ruchy!:) ja takie "trzepanie sie rybki" i "stukanie" czuje 3-4x dziennie:) szczególnie jak nie jestem w ruchu, jak zjem słodkie, albo - tutaj zagwozdka - jak zmywam naczynia:D - zaczyna woda lecieć to młody zaczyna fikać :).

qb3cp07w5ku95ses.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam już tyle ciuszków, że będę mogła sklep niedługo otworzyć :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Anutka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    ja mam już tyle ciuszków, że będę mogła sklep niedługo otworzyć :)
    Ja mam dużo po córce, te pierwsze białe mogę jeszcze wykorzystać jak potwierdzi się chłopiec :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakoś instynktownie od samego początku wybierałam ubranka raczej chłopięce - nawet nie znając jeszcze płci.
    świetnie że nie będę musiała ich rozdawać :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam też wielki brzuszek :-) ale nie martwię się, ważne, że wszystko dobrze :-) kto odważny wrzuci jakąś fotę ;-)? Ja kupuje ubranka w euforii po każdej wizycie u gin :-D

l22n6iyek016fbg8.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Ja mam też wielki brzuszek :-) ale nie martwię się, ważne, że wszystko dobrze :-) kto odważny wrzuci jakąś fotę ;-)? Ja kupuje ubranka w euforii po każdej wizycie u gin :-D

melbusia - o właśnie - ja właśnie zrobiłam kolejne zamówienie na nową partię ciuszków - zdecydowanie musze mieć więcej dzieci :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• magdis Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Melbusia,super ze u Ciebie wszystko ok :) ja tez mam juz brzuch gigant,wydaje mi sie ze duzo szybciej rosnie niz w 1wszej ciazy. Planuje robic zdj brzucha co tydzien zeby pozniej moc obejrzec jak rosl ale nie moge sie zebrac zeby zaczac :p na dniach zrobie to wrzuce

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
  • Ania 1234 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się wrzuca zdjęcie ?

[link=https://www.suwaczki.com/]3jgxebkmoepqd2et.png[/link]
  • Vanilka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejt0192 wrote:

Pozdrawiam! <3

Ja zaczelam cos kupowac w sumie od mometu okreslenia wstepnie płci. A wczoraj jak wpadlam do Pepco to wyszlam z cala torbą bo ceny fajne i ciuszki jakosciowo tez. Nie wydalam nawet 50zl a kupilam dosc sporo.

shadee gratulacjee! super ze na wizycie wszytsko dobrze :D

zem3cwa18ndfk4ne.png

f2w33e3kg6mtqiad.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdis wrote:
    Melbusia,super ze u Ciebie wszystko ok :) ja tez mam juz brzuch gigant,wydaje mi sie ze duzo szybciej rosnie niz w 1wszej ciazy. Planuje robic zdj brzucha co tydzien zeby pozniej moc obejrzec jak rosl ale nie moge sie zebrac zeby zaczac :p na dniach zrobie to wrzuce
    Ja robię co miesiąc tego samego dnia tj. 29 :) nie wiem dlaczego akurat taki dzień ale co miesiąc :)

magdis lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 761 762 763 764 765 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ