LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
tak, jest taka opcja że to wzdęcia - bo waga stoi w miejscu, tylko ten brzuch wywalony
o mojej ciąży nikt prawie jeszcze nie wie a trudno taki bandzioch ukryć, w połączeniu w mdłościami i sennością oraz ilością syfów jakie mnie obsypały, nie trudno sobie poskładać to wszystko do kupy ....
-
Osnowa wrote:shadee,
Panika i stres dlatego, ze to nie jest planowane. Znaczy wiedziałam, ze jak seks do końca to ryzyko ciąży jest i nawet chciałam mieć dzidzie. Ale teraz zaczynam się zastanawiać... co ze studiami? Praktyki? Nie wiem nic... ogólnie jeszcze nie dociera to do mnie. Jakoś w to nie wierzę.
wiesz co, powiem Ci tak my wpadliśmy na 4 roku studiów i wszystko można ogarnąć, a skoro nie zabezpieczałaś się to wiesz jakie są konsekwencje. My mieszkaliśmy w akademiku z córką, nianie mieliśmy wg grafiku praktycznie codziennie ktoś inny, kto akurat miał czas, wtedy nie mieliśmy kasy bo rodzice Nam dawali po 1000zł i tyle, sami musieliśmy ogarnąć wszytsko. Ty teraz dostaniesz kosiniakowe, 500 +, ja nie miałam nic. Więc myśle, że dasz radę i będzie dobrze na egzaminy umów się wcześniej i tyle, żebyś spokój miała. A teraz ja mam dobrą pracę, mój mąż też mamy 2 dzieci, i zaczynamy budowę domu więc głowa do góry!!! A i też miałam chwile zwątpienia jak my damy rade, ska wziąść kase (1100zł kosztowął Nas akademik) etc ale jakoś daliśmy radę i jest super
-
shadee wrote:mnie czeka w środę służbowa podróż do Wrocławia a w piątek do Warszawy
nie wiem jak to zniosę bo mdli mnie cały czas - chociaż nie wymiotuję
dodatkowo tak makabrycznie wydęło mi od soboty brzuch, że wyglądam jakbym była w 5 mc ....
wydaje mi się, ze wymioty lepsze o ile kończą sie mdłości... ja po Wrocławiu wczoraj umierałam... dziś też jadę ale ja kieruję!!!
-
anecz_kaa wrote:My już po pasowaniu
Ja włosów nie farbuję, więc ja nie w temacie
witam nowe mamusie
kto ma jeszcze wizyty w przyszłym tyg?
Magic ja miałam zamiar iść na 1 wizytę dopiero 20, ale potrzebowałam l4 i poszłam wcześniej dlatego a jak pojdziesz w 8tc to już będzie i dzidziuś i serduszko
Ale naskrobałyscie ! Nigdy tego nie nadrobięLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
shadee wrote:mnie czeka w środę służbowa podróż do Wrocławia a w piątek do Warszawy
nie wiem jak to zniosę bo mdli mnie cały czas - chociaż nie wymiotuję
dodatkowo tak makabrycznie wydęło mi od soboty brzuch, że wyglądam jakbym była w 5 mc ....Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Anecz_kaa ja mam to samo! Mdli mnie okrutnie!ale nie wymiotuję! Zupełnie jak z córką bo z synem to wymiksowałam od 6 tc do 8....
Ja liczę po cichu na synka mam już 2 córy a u Nas wie tylko moja mama, teściowa i kilka zajomych bo nie da się ukryć, że się nie pije
-
A macie już jakieś zachcianki? Wierzycie w te przesądy, że jak się ma ochotę na słodkie to będzie dziewczynka a jak na ostre/kwaśne to chłopiec?
Ja zawsze uwielbiałam słodycze, czekoladę, ciastka.. Nie było obiadu bez deseru. A teraz tak mnie odrzuca od słodkiego, że zapas czekolady leży nietknięty, ciasta nie, wafelka nie.. Najlepiej wchodzą tosty z szynką i jajkiem. Mąż zaciera ręce bo marzy o synu:)anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:A macie już jakieś zachcianki? Wierzycie w te przesądy, że jak się ma ochotę na słodkie to będzie dziewczynka a jak na ostre/kwaśne to chłopiec?
Ja zawsze uwielbiałam słodycze, czekoladę, ciastka.. Nie było obiadu bez deseru. A teraz tak mnie odrzuca od słodkiego, że zapas czekolady leży nietknięty, ciasta nie, wafelka nie.. Najlepiej wchodzą tosty z szynką i jajkiem. Mąż zaciera ręce bo marzy o synu:)Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dzien dobry dziewczyny Ja mam wizytę w środę nie mogę się doczekać.Co do mdłości przestałam przytulać porcelanę cała noc teraz mdli mnie rano i w nocy.W nocy mam szklankę wody z cytryna jak zaczyna mdlic to szybko pije i przechodzi a rano zanim wstanę jem w łóżku jogurt na leżąco potem mogę wstać Ogólnie nie wchodzi mi słodkie za to kwaśne tak ogórki, kapusta, kwaśne jabłka to jest coś czym się kilka dni teraz żywiłam.Dopadla mnie zgaga jakiś cza temu pomagało zimne mleko z lodówki a jak nie mogłam zasnąć tez tak jest często to mleko z miodem:) Nie ciągnie mnie jakieś do niezdrowych rzeczy czasami sobie pomyśle o kubełkku z Kfc, ale za chwile mam ochotę na coś innego np ciepłe tosty z serem mniam mniam.Do tej pory dużo piłam wody 3 litry minimum nieśność zawsze na czczo woda z octem jabłkowym teraz octu nie mogę a sama woda mnie odrzuca wiec wciskam cytrynę Bóle brzucha minęły póki co wiec mogę spac bez wstawania w nocy. Co do spodni koleżanka sprzedała mi dobry patent jak zakładacie jakieś długie swetry albo tuniki i nie widać góry spodni można sobie przez dziurkę od spodni przeplesc gumkę i zachaczyc o guzik wtedy będzie trochę zapasu z przodu bo spodnie nie są zapięte a nie spadną bo jest gumka Zaraz jem drugie śniadanie i idziemy na spacer Milego dnia
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Magic wrote:anecz_kaa widzę że mamy coraz więcej wspólnego. My mieliśmy brać kredyt na dom ale teraz mamy wątpliwości czy brać... z mężem mamy oboje wg i tak jest ciężko z tym kredytem....
wiec my bierzemy kredyt... bo inaczej nie sie nie wybudujemy przez 8-10 lat... tylko teraz kwestia czy na 30 czy na 15 ( poczatkowo chcielismy na 15) ale chyba wezmiemy dłuższy okres spłaty i bedziemy nadpłacać tyle ile sie da
boze zaraz umre...mdli mnie strasznie, a musze jechac do Wro
-
anecz_kaa wrote:wiec my bierzemy kredyt... bo inaczej nie sie nie wybudujemy przez 8-10 lat... tylko teraz kwestia czy na 30 czy na 15 ( poczatkowo chcielismy na 15) ale chyba wezmiemy dłuższy okres spłaty i bedziemy nadpłacać tyle ile sie da
boze zaraz umre...mdli mnie strasznie, a musze jechac do Wro
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
anecz_kaa wrote:Agniecha grzecznie proszę mi wpisać miejscowość Wrocław jak sie czujecie??
uciekam na wizytę się szykować!!! Stres mnie zaczyna ogarniac
nick nieaktualnyCześć kobitki wczoraj kiepsko wie czułam wiec nie wchodziłam na forum ale juz wszystko nadrobione nowe dziewczyny sa juz na liście
Aneczka miejscowość wpisana
zielona spóźnione życzenia ale życzę zdrowia spokoju i przedewszystkim idealnej ciazy !!
Co do znaku zodiaku to mój brat to raczek ale, ze podejrzewam bardziej czerwiec wiec bedą bliźniaki jak moja mama co oznacza, przemeblowanie co tydzień bo bliźnięta mają to w naturze
Co do przepowiedni do płci to ja mam ochote i na słodkie i na kwaśne aktualnie (na samym początku jadłam tylko ostre) wiec trudno mi określić czy faktycznie da sie tak cos odgadnąć ale zawszeni można sie z tego pośmiać i miec to jako zabawę przed pozwaniem prawdy
Trzymam kciuki za wizyty i czekam na zdj
Zielona1911 lubi tę wiadomość