LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rety jakoś tak mi się wydaje że już tyle w tej ciązy jestem a tu dopiero taki początek ale to dobrze, to najprawdopodobniej moja ostatnia ciąża a tak lubię ten stan że cieszę się każdym dniem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySanka wrote:U mnie chyba bedzie jeszcze za wczesnie na serduszko, bo wg moich wyliczeń jutro będzie 5t6d lub 5t3d no ale trudno, nawet piękny pęcherzyk mnie usatysfakcjonuje
Sanka lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa to super....kurczę nie wiem i tu sie zgodzę że zostanie to odciągniete w czasie. Mi się właśnie wydaje że trzeba działać już niż czekać. Czeka nas poważna rozmowa.
Pod koniec 5tygodnia powinno juz być widoczne serduszko:) Agniechaaa jak ja współczuje takich doznań z synem wymiotowałam. Nic fajnego. Uważaj by się nieodwodnić.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagic wrote:anecz_kaa to super....kurczę nie wiem i tu sie zgodzę że zostanie to odciągniete w czasie. Mi się właśnie wydaje że trzeba działać już niż czekać. Czeka nas poważna rozmowa.
Pod koniec 5tygodnia powinno juz być widoczne serduszko:) Agniechaaa jak ja współczuje takich doznań z synem wymiotowałam. Nic fajnego. Uważaj by się nieodwodnić.Magic lubi tę wiadomość
-
Byłam odebrać wyniki, beta z 843 urosła to 4080. Czy ten przyrost nie jest za duży? Pierwsza betę robiłam w piątek, druga dzisiaj.
Mam o 15:30 wizytę u ginekologa. Myślicie ze z taka beta będzie coś widać? -
nick nieaktualnyCynamonkowaaa wrote:Byłam odebrać wyniki, beta z 843 urosła to 4080. Czy ten przyrost nie jest za duży? Pierwsza betę robiłam w piątek, druga dzisiaj.
Mam o 15:30 wizytę u ginekologa. Myślicie ze z taka beta będzie coś widać? -
Cynamonkowaaa wrote:Byłam odebrać wyniki, beta z 843 urosła to 4080. Czy ten przyrost nie jest za duży? Pierwsza betę robiłam w piątek, druga dzisiaj.
Mam o 15:30 wizytę u ginekologa. Myślicie ze z taka beta będzie coś widać?
beta podwaja się średnio co 48h. Twój przyrost jest faktycznie wysoki często tak się dzieje przy ciąży bliźniaczej
-
Agniechaaaa wrote:I kolejny dzien nad porcelaną ktoś kto nazwał to porannymi Mdłościami musiał być facetem u mnie są one cały dzien :p
Zgadzam sie! Mnie tez meczy caly dzien. Nie wymiotuje choc chyba bym wolala bo po moze zrobilo by sie lepiej a tak to mam juz powoli dosyc -
Cynamonkowaaa wrote:Byłam odebrać wyniki, beta z 843 urosła to 4080. Czy ten przyrost nie jest za duży? Pierwsza betę robiłam w piątek, druga dzisiaj.
Mam o 15:30 wizytę u ginekologa. Myślicie ze z taka beta będzie coś widać?
A moze nie jedna a dwie fasolki tam sobie rosna? Gratulacje! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa123 wrote:A no wlasnie. Mnie od soboty tak meczy ze nie wiem. Nie wazne czy glodna czy cos zjem caly czas nudli fffuuuuu... Mentosy na chwilke pomagaja ale to aby chwile