Lipiec 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
AEGO wrote:Cybexa zamówiłaś? Wiem, że oni z beżem mają taki odbiór a ja się dopytuję, bo mam problem z wózkiem - z wyborem
Hej, podczytalam Was i muszę zapytać, czy ten czas oczekiwania dotyczy tylko beżu? Planowałam Cybexa na czerwiec, ale jeśli tyle się czeka, to chyba muszę przyspieszyć 🙈🙂 -
Sajgonka wrote:Znam przypadek dzieci, które jeżdżą wyłącznie pod namiot z rodzicami, ale to nie moja bajka🙈
Przyznam, że parę razy wyjeżdżałam z biurem podróży że względu na wygodę w ciąży czy z dzieckiem, ale najbardziej lubię wyjazdy na własną rękę, przy czym noclegi jednak w warunkach zbliżonych do domowych 🙂
Niestety lato pod tym kątem faktycznie będzie w tym roku kiepskie, więc chciałam złapać trochę słońca w kwietniu, jeszcze brzuch nie powinien aż tak ciążyć 😋
Potem na Boże Ciało wstępnie jedziemy do Świnoujścia (z Wrocławia 🙈) i to by było na tyle w tym roku.
Mi też się marzy nad morze gdzieś kwiecień/maj,ale jakoś się dygam po tym krwiaku dłuższej podróży autem 😞 zobaczymy, podpytam doktorka bo muszę gdzieś upchnąć jakiś wypad nawet kilka dni dla oddechu! -
Z zakupów, ostatnio kupilam dla odmiany pakę ubranek na olx za jakieś 50zl bo spodobały mi się spodenki i kombinezon, wczoraj przyszła i jestem w szoku... ogromny karton rzeczy z każdej kategorii w b.dobrym stanie 🙈 tylko gdzie ja to poupycham.... I jeszcze upolowałam na vinted kokon i rożek z jukki, nie wiem czy się przyda,ale komplet mi się mega spodobał.
-
Emiliia wrote:Hej, podczytalam Was i muszę zapytać, czy ten czas oczekiwania dotyczy tylko beżu? Planowałam Cybexa na czerwiec, ale jeśli tyle się czeka, to chyba muszę przyspieszyć 🙈🙂
Ogólnie długo się czeka ale fakt na ten kolor najdłużej,l ponoć bo to jakaś nowosc ponoć. Czarny czy jakiś inny to podejrzewam ze do 2 miesięcy max 😊😊Ona: 30
ANA 1:320
MTHFR
PAI -1
On: 35
Morfologia: 2%
4.11 Beta 15
6.11 Beta 68
8.11 Beta 139 -
Lagolayet wrote:Ogólnie długo się czeka ale fakt na ten kolor najdłużej,l ponoć bo to jakaś nowosc ponoć. Czarny czy jakiś inny to podejrzewam ze do 2 miesięcy max 😊😊
-
Tak, bo to nowy kolor. Ale lepiej dopytaj w sklepie o kolor, który Cię interesuje.
Emiliia wrote:Hej, podczytalam Was i muszę zapytać, czy ten czas oczekiwania dotyczy tylko beżu? Planowałam Cybexa na czerwiec, ale jeśli tyle się czeka, to chyba muszę przyspieszyć 🙈🙂 -
Czarny jest od ręki i można kupić taniej, bo są np kartony lekko uszkodzone.Lagolayet wrote:Ogólnie długo się czeka ale fakt na ten kolor najdłużej,l ponoć bo to jakaś nowosc ponoć. Czarny czy jakiś inny to podejrzewam ze do 2 miesięcy max 😊😊
-
AEGO wrote:Ja właśnie zamawiałam i niestety w Miosie nie będzie w czerwcu jeszcze beżu 😅 więc musiałam wybrać inny kolor
Również biorę Miosa, najwyżej zmienię kolor na bardziej dostępny. Mam Priama po starszaku i szczerze polecam te wózki 🙂
Dziękuję za odpowiedzi 😊 -
AEGO wrote:Mnie powiedzieli, że Miosa beżowego raczej nie będzie w czerwcu, więc wzięłam zielony.
Też chyba chce zielony z ramą Rose Gold, ale zerknę jeszcze na żywo. Kuszą mnie te typowo kwiatowe, dziewczęce, ale chyba zostanę przy klasyku.
Jeszcze raz dziękuje -
Emiliia wrote:Też chyba chce zielony z ramą Rose Gold, ale zerknę jeszcze na żywo. Kuszą mnie te typowo kwiatowe, dziewczęce, ale chyba zostanę przy klasyku.
Jeszcze raz dziękujeEmiliia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy na wszystkie wozki Cybex czeka sie min 2 miesiace?
Mi sie podoba Cybex priam 4.0 (3w1) w cenie ok 8000 za calosc.
Widzialam online czarne lub zielone - czas dostawy 7 dni. No chyba, ze tak pisza na stronie, a potem sie okazuje cos innego.
Zaplanowalam zakup na kwiecien, ale jak czeka dluzej niz 2 miesiace to chyba musze sie pospieszyc 🤭 -
Ania1985 wrote:Dziewczyny, czy na wszystkie wozki Cybex czeka sie min 2 miesiace?
Widzialam online czarne lub zielone - czas dostawy 7 dni. No chyba, ze tak pisza na stronie, a potem sie okazuje cos innego.
Zaplanowalam zakup na kwiecien, ale jak czeka dluzej niz 2 miesiace to chyba musze sie pospieszyc 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 14:59
-
Doris8 wrote:Mi też się marzy nad morze gdzieś kwiecień/maj,ale jakoś się dygam po tym krwiaku dłuższej podróży autem 😞 zobaczymy, podpytam doktorka bo muszę gdzieś upchnąć jakiś wypad nawet kilka dni dla oddechu!
Jak już tu do Was zajrzałam… 🙂
Też miałam krwiaka, przez 7 tygodni. Teraz powoli wracam do ruchu. Ale zapytam, czy robisz już wszystko? Czy nadal oszczędnie? Mam blokadę i choć gin mówi, że wszystko dobrze, to się cykam 🙈 -
Emiliia wrote:Jak już tu do Was zajrzałam… 🙂
Też miałam krwiaka, przez 7 tygodni. Teraz powoli wracam do ruchu. Ale zapytam, czy robisz już wszystko? Czy nadal oszczędnie? Mam blokadę i choć gin mówi, że wszystko dobrze, to się cykam 🙈 -
Doris8 wrote:Ogólnie wszystko, ale jestem na zwolnieniu więc nie pracuje i robię sobie przerwy jak mamwiecej do zrobienia w ciągu dnia. Ja się dygam bo słyszałam historie w których krwiak się uaktywnil lub pojawił ze względu na drgania w podróży, ale zobaczę co powie lekarz na połówkowych i będę kontaktować się w tym temacie z doktorkiem już bliżej terminu jakiegoś wyjazdu ewentualnie.
Mam tego samego stracha, że to wróci jak zaszaleje z aktywnością 😬 ale dajesz mi nadzieje, że może jednak nie 🙂 -
Jak sobie radzicie z bólem kości ogonowej? Od paru dni czuje dyskomfort ale dziś to parę razy zakwiczalam z bólu 🤣 odczuwam to tak, jakbym porządnie spadła na lewy pośladek i obija sobie kośc
Myślałam że jeszcze mam czas na takie dolegliwości👱🏻♀30👱🏻♂32
24.03.23r. poronienie zatrzymane 7/8 tydz. 💔
31.10 ⏸️
02.11 bhcg 2047 mIU/ml; prog 27 ng/ml
04.11 bhcg 5315
07.11 wizyta - pechęrzyk ciążowy z ciałkiem żółtym
19.11 szpital - krwawienie🥺
30.11 8+4 i 2.05 cm
21.12 4.9 cm
28.12 prenatalne 13+1 i prawie 7 cm
01.02.24 240 g cudu ❣️
15.02 połówkowe 20+1 i 380 g dziewczynki 🌸
14.03 716 g
04.04 1100 g 💟
25.04 1450 g 💟
21.05 2300; 33+6
04.06 2700: 35+6 🌸.
-
Ania1985 wrote:Dziewczyny, czy na wszystkie wozki Cybex czeka sie min 2 miesiace?
Zaplanowalam zakup na kwiecien, ale jak czeka dluzej niz 2 miesiace to chyba musze sie pospieszyc 🤭
Przez strone mój zestaw wychodził 9500,00 zł w bobo wózki dostałam rabat do 8500,00 zł wiec polecam zadzwonić i podpytać czy jest możliwość rabatu, zawsze to pare złotych do przodu 😁😁Ona: 30
ANA 1:320
MTHFR
PAI -1
On: 35
Morfologia: 2%
4.11 Beta 15
6.11 Beta 68
8.11 Beta 139