Lipiec 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam właśnie strasznego doła po tej piątkowej becie, wizyta w środę i szykuję sie na najgorsze 😪Starania od października 2020
Maj 2021: Puste jajo 💔
IVF 2023: Brak zarodków 😭
21.10.2023⏸ Naturalna niespodzianka 😮
Beta 289/761/ 1611, wizyta ➡️ widać pęcherzyk 😊
7.11 Mamy 4mm dzidzi z bijącym serduszkiem ❤😍
29.11 9t2d ➡️Serduszko przestało bić w 6tyg 😭💔
👼 Chłopczyk, trisomia 13 😪 -
Lukrecja1208 wrote:Ja mam właśnie strasznego doła po tej piątkowej becie, wizyta w środę i szykuję sie na najgorsze 😪
Bądź dobrej myśli ! ❤️
Moja beta też nie wygląda najlepiej... Jestem 5+4 a beta wczoraj tylko 3786.. jeżeli uda mi się wyrwać z pracy to jutro powtórzę żeby zobaczyć jak wygląda po 48h choć poprzednie przyrosty nie są najlepsze 😔
-
przypadekbeznadziejny wrote:Zwariować można, tylko człowiek czyta o pustych jajach i różnych strasznych komplikacjach..
Przez takie czytanie człowiek jeszcze bardziej się stresuje i dołuje.. wiem to po sobie 😔
Nie czytaj takich rzeczy ! Będzie dobrze ! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2023, 21:00
-
Vivi00 wrote:A ja właśnie zauważyłam u siebie lekkie plamienie i zaczynam się stresować. Dziś teoretycznie 5t2d a wizyta dopiero 17.11
-
Dlatego ja na betę nie poszłam robi testy co dwa dni. Kreski ciemniały i czekam cierpliwie na wizytę. Wiem, że denerwowałabym się czekając na wynik bety a stres nie jest mi potrzebny 😀
-
Natka9106 wrote:Masz na myśli takie brązowe plamienie czy bardziej już taka krew? Ja miałam brązowy śluz 2 dni temu ale tylko wieczorem, też się stresowałam ale rano wszystko już było ok. Ja mam pytanie do dziewczyn, które przeżyły puste jajo płodowe, czy przez cały czas do diagnozy miałyście normalnie objawy ciąży? Czy objawy ustały?
Raczej do diagnozy miałam objawy z tego co pamiętam. Różnica była taka że nie miałam mdłości kompletnie żadnych, miałam więcej energii bo pamiętam że mnie na spacery nosiło i zakupy, a teraz leżałabym caly dzien najchętniej🙈Beta wtedy przyrastała dobrze, ale była niska jak na dany dzień po owulacji.
Ale wrażliwe piersi, częste chodzenie na siku było do końca. Czy czeka mnie powtórka z rozrywki okaże się już pojutrze...Starania od października 2020
Dziewczyny, przesunęli mi wizytę z środy na dziś i to już na 12.30 😱 Pół nocy nie spałam...
Emimo, Cynamonkaa lubią tę wiadomość
Starania od października 2020
@Minia95 Hej
@Lukrecja1208 Powodzenia!
@Angel989 Ja mam apke ale jest okropna chyba lepiej w przegladarce
Dziewczyny macie już jakieś większe objawy? Mi wczoraj przeszło to plamienie z niedzieli poza tym cisza żadnych mdłości nawet ból w podbrzuszu zniknął.
Do tego staram się czytać co powinnam jeść a czego nie powinnam i powoli dochodzę wniosku że wodę i powietrze 🫣 niektóre artykuły się wzajemnie wykluczają, w jednym wyczytałam żeby unikać bananów bo mają dużo cukru a jem ich dużo bo to moje ulubione owoce. -
Lukrecja1208 wrote:Dziewczyny, przesunęli mi wizytę z środy na dziś i to już na 12.30 😱 Pół nocy nie spałam...
Koniecznie daj znać po wizycie, trzymam kciuki ✊❤️