Lipiec 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Do mnie cały czas nie może to dotrzeć 😂
Ustały mi mdłości, jestem niepocieszona bo jakkolwiek to brzmi to bardzo je lubię 🙈😅Granita lubi tę wiadomość
Starania od października 2020
Maj 2021: Puste jajo 💔
IVF 2023: Brak zarodków 😭
21.10.2023⏸ Naturalna niespodzianka 😮
Beta 289/761/ 1611, wizyta ➡️ widać pęcherzyk 😊
7.11 Mamy 4mm dzidzi z bijącym serduszkiem ❤😍
29.11 9t2d ➡️Serduszko przestało bić w 6tyg 😭💔
👼 Chłopczyk, trisomia 13 😪 -
Lukrecja1208 wrote:Do mnie cały czas nie może to dotrzeć 😂
Ustały mi mdłości, jestem niepocieszona bo jakkolwiek to brzmi to bardzo je lubię 🙈😅
Ja myślę, że po pierwszej wizycie choć trochę wyluzuje 🙊 Bo na razie ciągle napływają mnie myśli, że będzie powtórka z rozrywki 😥 -
Dzień dobry w czwartek 🙂
Dziś mam pierwsza wizytę 🫣 jeśli mogę Was prosić chociaż o pół kciuka o 17.40 to będę wdzięczna ❤️
Boje się i czuje niepokój od rana 😔 dodatkowo nie pomaga brak jakichkolwiek objawów, nie mam wymiotów, mdłości, zgagi, nawet piersi nie bolą..
Dobrego i spokojnego dnia dla Was ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2023, 06:46
Granita, Lukrecja1208, Bluesky, Cherry92 lubią tę wiadomość
-
Zojkaa wrote:Dzień dobry w czwartek 🙂
Dziś mam pierwsza wizytę 🫣 jeśli mogę Was prosić chociaż o pół kciuka o 17.40 to będę wdzięczna ❤️
Boje się i czuje niepokój od rana 😔 dodatkowo nie pomaga brak jakichkolwiek objawów, nie mam wymiotów, mdłości, zgagi, nawet piersi nie bolą..
Dobrego i spokojnego dnia dla Was ❤️
Trzymam 🤞i nawzajem oby to był jak najlepszy dzień 🙂Zojkaa lubi tę wiadomość
-
Zojka, trzymam z całych sił swoje 2 ✊✊ Wiem jaki to stres, życzę Ci żeby jak najszybciej zleciał Ci czas do wizyty, no i żeby nie było opóźnienia bo to czekanie w poczekalni potęguje emocje...
Powodzenia!!!
Co do objawów to musimy faktycznie wierzyć, że one raz są, raz ich nie ma...Zojkaa lubi tę wiadomość
Cześć Dziewczyny,
Teraz mogę już oficjalnie przywitać się z Wami,bo jestem po pierwszej wizycie 😊
Po ponad dwóch latach starań, w końcu udało się ☘️
Widać ♥️ wg USG ciąża 6W0D
CLR 3.0 mm co odpowiada 5W6D.
Delikatnie mniejszy zarodek niż wg OM, ale mam się nie przejmować 😊
Obstawiam,że owulacja mogła się przesunąć.Granita, Vivi00, Zojkaa, Emimo lubią tę wiadomość
-
Cherry92 wrote:Cześć Dziewczyny,
Teraz mogę już oficjalnie przywitać się z Wami,bo jestem po pierwszej wizycie 😊
Po ponad dwóch latach starań, w końcu udało się ☘️
Widać ♥️ wg USG ciąża 6W0D
CLR 3.0 mm co odpowiada 5W6D.
Delikatnie mniejszy zarodek niż wg OM, ale mam się nie przejmować 😊
Obstawiam,że owulacja mogła się przesunąć.
Witamy, rozgośćcie się ❤️Cherry92 lubi tę wiadomość
-
Cześć Cherry😊
Granita, to oczekiwanie na wizytę jest mega męczące, na początku chyba zwłaszcza, kiedy wszystko jest tak bardzo niepewne...
Zojka, i jak? Czekam z niecierpliwością na info 😊Granita, Cherry92, Mrs.Mia lubią tę wiadomość
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie kciuki 😍
Jest pęcherzyk ciążowy w macicy 🙏 jest i malutki zarodek 2,9mm ❤️
Z OM jest to 6+2 z USG 5+6. Na chwilę obecną wszystko wygląda dobrze, dostałam Duphaston i Cyclogest żeby wszystko podkręcić. Kolejna wizyta za 2tyg i wtedy już musi być serduszko ❤️
Tak się cieszę, że to nie jest ciąża pozamaciczna ani kolejny raz puste jajo, którego tak bardzo się obawiałam 🙏Granita, Lukrecja1208, Vivi00, Emimo, Cherry92 lubią tę wiadomość
-
Zojka, bardzo się cieszę że widać już Maleństwo u Ciebie 😍😊 Teraz musimy uzbroić się w cierpliwość i jakoś wytrwać. Moja kolejna wizyta za 3 tygodnie ☺
Zojkaa lubi tę wiadomość
Oj z tą cierpliwością właśnie ciężko 🙈😅
Życzę Nam duuużo cierpliwości i oby zleciało nam szybko do kolejnej wizyty 😀Granita, Lukrecja1208 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny ! 🤩
Ja też z dobra wiadomością , a bynajmniej nie tak zła jak sądziłam .
Moje krwawienia to krwiak , niestety całkiem spory , ale jest szansa że się wchłonie .
Narazie wszystko dobrze u NAS ❤️
Macie jakieś info jak z tymi krwiakami w ciąży ? Muszę poczytać ..Granita, Zojkaa lubią tę wiadomość
-
To trzymam mocno kciuki, żeby jak najszybciej się wchłonął! 🥰
Ja nie mam doświadczenia ale przy mojej cp leżałam na sali z dziewczyną, która właśnie znalazła się tam z powodu ogromnych krwawień, to był chyba 12tc. Też okazało się, że to kwestia jakiegoś krwiaka, dostała tylko jakieś lekarstwa (nie pamiętam jakie), krwawienia się zmniejszyły, więc po 2 czy 3 dniach miała wychodzić do domu.