🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w pierwszej ciazy nie mialam absolutnie zadnego ciagniecia, teraz ciagnelo mnie w miejscu gdzie mam blizne po CC. Ale nagle przestalo i juz nic nie czuje.Motylek93 wrote:Hej kciuki za wszystkie prenatalne🤞🤞🤞 oby wyszły dobrze 🙂
@cesi udało mi się złapać malucha ok 12 tygodnia i codziennie robie nasłuch 🫣 krótki tylko czy bije, a jak jest mąż to próbujemy wyłapać tętno. Jeszcze jest ciężko, bo maluch ma dużo miejsca i lubi uciekać 😂 w ciągu tych tygodni już słyszę że serduszko troszkę zwolniło 😉
Kurczę nie wiem czy mam się martwić, bo nie czuję stricte rozciągania brzucha, a bardziej jako wzdęcie i to też czasami. Zdażają się kłucia w kroczu, ale jak ukłucie szpili i zaraz przechodzi. Pewnie pisałam że jestem przy tuszy i nie wiem czy ma to wpływ.
I zazdroszcze brzuszków pięknie wyglącie 🙂 ja nadal nie wiem czy już mam trochę brzuszka czy tłuszczyk 🫣 -
Generalnie co raz lepiej, humorki co raz mniejsze chociaż dalej strasznie szybko się wkurzam :p poza tym brzucho sobie rośnie i idę dziś kupować nowe spodnie haha. Na szczęście nie mam żadnych objawow tej bakterii i brzuch całkiem nieźle znosi antybiotykiPani Bocianowa wrote:Ooo Aga myślałam ostatnio o Tobie ☺️ trzymam kciuki mocno! A jak się czujesz oprócz tego ciągnięcia i tej nieszczęsnej bakterii?
Pani Bocianowa lubi tę wiadomość
Ona 35 - badanie drożności i hormony w normie
On 34 - ruchliwość i liczebność super, morfologia 2% (wzrost z 0% po suplach)
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureoplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle) -
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ❤️
Ja swoją mam na 15:45 i nie sądziłam że stres aż tak mnie dopadnie, ale aż mnie lekko trzęsie momentami, muszę się ogarnąć 🫣 Po poprzednich przejściach ciągle nie dowierzam że to wszystko trwa. Oby było dobrze 🥺💞 K. 28 | A. 29 + 🐶
🌈 14.11.2025
beta: 15 —> 79 —> 258 —> 1200 —> 6199
🩷 04.12 – 6+3 jest serduszko 🥹 CRL 4,2 mm
🩷 29.12 - 10+0 mamy 2.80cm bobasa 🥹 FHR 180
💊 acard • clexane • encorton • euthyrox • suple
🕊️ 05.25 – 7tc
🕊️ 06.25 – cb
🕊️ 08.25 – cb
🌿 hashimoto & niedoczynność
🌸 ANA1/ANA3 (+) – podejrzenie tocznia
🧬 PAI-1 4G/4G
💓 POTS
_____

-
Kiki jestem pewna że wszystko będzie super! 🥰
Miłego spotkania z dzidziusiem🤗
kikix0o lubi tę wiadomość
-
kikix0o wrote:Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ❤️
Ja swoją mam na 15:45 i nie sądziłam że stres aż tak mnie dopadnie, ale aż mnie lekko trzęsie momentami, muszę się ogarnąć 🫣 Po poprzednich przejściach ciągle nie dowierzam że to wszystko trwa. Oby było dobrze 🥺
🤞🤞🤞 dawaj znać po 🥰
kikix0o lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś 💪🏻
Pamiętam, że któraś z Was miała wczoraj prenetalne ale nie dała znać, odezwij się! 🥰
A Wy trzymajcie proszę kciuki żebym dostała dziś wyniki wczorajszych badań (morfologia i mocz)... Takie podstawowe badania, a wyników nadal nie mam 😔 a jutro wizyta 😶 eh, Luxmed 😡 -
Kofii wrote:Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś 💪🏻
Pamiętam, że któraś z Was miała wczoraj prenetalne ale nie dała znać, odezwij się! 🥰
A Wy trzymajcie proszę kciuki żebym dostała dziś wyniki wczorajszych badań (morfologia i mocz)... Takie podstawowe badania, a wyników nadal nie mam 😔 a jutro wizyta 😶 eh, Luxmed 😡
Owieczka miała wczoraj prenatalne
-
Dzięki za pamięć. U nas wszystko dobrze na USG, już na wizycie w zeszłym tygodniu dr mówił, że anatomicznie wszystko może sprawdzić i jest ok, więc wczorajsze prenatalne to w zasadzie była formalność.Kofii wrote:Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś 💪🏻
A Wy trzymajcie proszę kciuki żebym dostała dziś wyniki wczorajszych badań (morfologia i mocz)... Takie podstawowe badania, a wyników nadal nie mam 😔 a jutro wizyta 😶 eh, Luxmed 😡
Ale przez te kilka dni od ostatniej wizyty Pani Bąblowa urosła no i raczyła się pokazać, ma 7,5 cm i widać już wszystkie malutkie paluszki 😍
Powodzenia dzisiaj dziewczyny
MayMasza lubi tę wiadomość
🧑87 🧔85
AMH 0,13, Hashimoto, IO, Adenomioza, PAI-1, brakujące KIRy implantacyjne, ❌Cross-match 32%, ❌ANA dodatnie
✅ przywrócone naturalne owulacje
Morfologia 4%
12.2024 1 IVF -> 4 🥚->1 MII -> 1 blastka -> ET beta 0 ❌
02.2025 2 IVF-> 3 🥚-> 2 MII -> 1 blastka -> ET beta 0 ❌
03.2025 cykl naturalny + ovitrelle ⏸️
6+0 (29 dpo) 3,6 mm człowieczka z bijącym serduszkiem ❤️
7+4 💔 👼 Joanka
C.d. Histeroskopia - zrobiony porządek ✅ wyleczony stan zapalny ✅Mezoterapia jajników ✅ Immunosupresja ✅
08.2025 3 IVF-> 6 🥚-> brak MII ❌
10.2025 naturals 🌈 🌱
💊accofil, encorton, prograf, clexane, accad
Beta 9dpo 23, 11dpo 63, 13dpo 131, 15dpo 310, 18dpo 1179, 27dpo 21440🤞🏼
6+6 9mm szczęścia i serdeuszko ❤️
9+2 2,5 cm małego Bąbla
12+1 Felia test - niskie ryzyka, dziewczynka 💕
13+4 prenatalne - wszystko ok

-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH