🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie bardziej martwi to, ze od poczatku ciazy mialam codziennie takie napiecie i ciagniecie i nagle w sekunde puscilo i juz tego nie ma i zyje normalnie

Od ktorego tc uzywalyscie detektora tetna? -
Mysle ze poprostu pewne objawy juz ustępują,chwila spokoju przed Toba nim na dobre sie rozkreci,skurcze,bol kręgosłupa 😅
Oj ja pozno uzywalam detektora,nawet moja dr teraz na wizycie mi powiedziała ze bedziemy sluchac dopiero od 20tyg.Ale wiem ze dziewczyny sluchaja szybciej,Motylek chyba juz podsluchiwala swojego maluszka🦋☺️ -
Również trzymam kciuki za wszystkie wizyty 🥰🥰
U mnie dalej mega zmęczenie i doszedł od kilku dni ból głowy i zatkany nos. Zamówiłam nawilżacz powietrza ale to chyba nie w powietrzu tkwi problem.
Niby mamy mieć dziewczynkę a cera idealna 😅 cóż nie ma chyba co wierzyć w takie rzeczy.
Detektora używamy od 10-11 tyg i jak wcześniej trzeba było się naszukać i nie za każdym razem wychodziło tak teraz to kwestia paru sekund i jest 🥰 -
Ja od wczoraj na szczęście już w domu. Dziękuję wszystkim tutaj za wsparcie 🙂
Dostałam Luteinę i Duphaston. Mam się oszczędzać, ale nie muszę leżeć cały czas. Mam nadzieję że kolejny pobyt w szpitalu czeka mnie dopiero w 40tygodniu.
W przyszłym tygodniu w poniedziałek wizyta na NFZ, a we środę prywatnie.
MayMasza, Rewelka, Pani Bocianowa lubią tę wiadomość
-
W pierwszej ciąży z córką mialam cerę praktycznie idealna 🤣 teraz mam kiepska, tzn na poczatku byla fatalna a teraz taka średnia.. Na pewno o wiele gorsza niż poprzednio (a na razie % większy na dziewczynke) :pRewelka wrote:Również trzymam kciuki za wszystkie wizyty 🥰🥰
U mnie dalej mega zmęczenie i doszedł od kilku dni ból głowy i zatkany nos. Zamówiłam nawilżacz powietrza ale to chyba nie w powietrzu tkwi problem.
Niby mamy mieć dziewczynkę a cera idealna 😅 cóż nie ma chyba co wierzyć w takie rzeczy.
Detektora używamy od 10-11 tyg i jak wcześniej trzeba było się naszukać i nie za każdym razem wychodziło tak teraz to kwestia paru sekund i jest 🥰
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
To coś jest z tym bólem głowy, bo mnie też tak muska w skroniach. Właśnie przyszedł kurier z poduszką. Wybrałam tak jak któraś z Was, poofi 😊 można mi wpisać na pierwszej stronie imię Feliks 🩵 jutro mam wyjazd integracyjny z pracy do Trójmiasta. Planuję powiedzieć o ciąży. Dobrego dnia dla Was!
MayMasza, Pani Bocianowa lubią tę wiadomość
-
adukow wrote:To coś jest z tym bólem głowy, bo mnie też tak muska w skroniach. Właśnie przyszedł kurier z poduszką. Wybrałam tak jak któraś z Was, poofi 😊 można mi wpisać na pierwszej stronie imię Feliks 🩵 jutro mam wyjazd integracyjny z pracy do Trójmiasta. Planuję powiedzieć o ciąży. Dobrego dnia dla Was!
O nie widziałam, że pisałaś o poduszce. Z tej poofi da się zdjąć pokrowiec? I czy sama poduszka w całości wejdzie do pralki? To może wtedy z vinted bym wzięła. -
Mnie ciągnie i pobolewa brzuch codziennie. Czasami kilka razy dziennie, czasami raz albo dwa. Ale uczucie rozciągania mam cały czas. A na wieczór najgorzej, bo aż ciężko mi się oddycha leżąc 😬 i od dwóch dni gorzej się czuję. Wczoraj nawet wróciły mi mdłości, mam nadzieję że to jednorazowa akcja 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:02
-
Hejka dziś !
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy tu wszystkie na wieści ✊🏻✊🏻✊🏻
@anilua - to o czym piszesz brzmi jak rwa kulszowa. Miałam ją w święta, myślałam że zwariuję z bólu, ciągnęłam nogę za soba bo nie mogłam jej podnieść i nic nie pomagało. Za każdym razem jak robiłam krok to zryw bólu nad pośladkiem. Dopiero przespana noc z poduszką między nogami dała radę.
@Jusi witamy na naszym pokładzie ! ☺️ powiedz coś o sobie, chętnie poznamy Cię bliżej 😄
@Ceci - używam detektora już od 11 tygodnia. Rewelka potwierdzi, że zabawa jest super 😄 u mnie słychać nawet jak się dziecko rusza - są wtedy takie głośne plumknięcia.
wandapanda wrote:O nie widziałam, że pisałaś o poduszce. Z tej poofi da się zdjąć pokrowiec? I czy sama poduszka w całości wejdzie do pralki? To może wtedy z vinted bym wzięła.
Ja pisałam wcześniej, ona się teraz nazywa puuki, ale jeszcze miesiąc temu była poofi więc na Vinted ta stara nazwa 😁
Ja ją polecam bardzo - mam tą w kształcie cyfry 9, najważniejsze dla mnie to jest to że się ściąga pokrowiec i można sobie ująć wypełnienia z różnych jej części według uznania. Ogólnie sama w sobie jest bardzo wypchana, więc dla mnie to też plus bo jak macałam jakieś inne w sklepach to takie flaki były 🤣
Mnie od wczoraj ciągnie brzuch, myślałam że to przez moje wczorajsze aktywności - dostałam nagle powera i sprzątam wszystko jak leci w chacie (wtf?) gdzie wczoraj jeszcze leżałam i odpoczywałam 😆 ale to ciągnięcie chyba od rosnącego brzucha w takim razie. -
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH