🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech no i pochwaliłam się Wam, że ja już zdrowa, że przeprowadzka... I bum, telefon ze żłobka, że synek ma gorączkę 😵💫 ale nie wiem jak mu to mierzyły, bo w domu miał tylko 37, wieczorem też 😜 no ale narzeka na ból gardła, mnie też zaczęło znów boleć 😭 my się chyba nigdy nie przeprowadzimy 😭 może w piątek się uda 🙈 obyyyy bo wszystko już w 95% jest tam gotowe i trzymają nas tylko choroby...
Co do ubrań ciążowych to też zaczynam się rozglądać, głównie legginsy i dresy póki co, może jakieś luźne jeansy, które zaraz nie będą luźne, bo znam już moje tempo tycia w ciąży i zaraz się zacznie 😵💫 (1kg na tydzień 😜😅) w tamtej ciąży kupowałam legginsy z tomi leggings ale teraz chyba poszukam czegoś innego 😄
A i zamówiłam sobie poduszkę ciążową z motherhood, miałam ją w poprzedniej ciąży ale musiałam się jej pozbyć 😐 i kupiłam taką samą, bo była super wygodna i cena w Smyku też fajna, bo 150 zł 😄 -
Mi lekarz mówił że po prenatalnych patrzy się na USG jak jest duża rozbieżność i tak też zmienił mi datę porodu w książeczceOlaNowa wrote:Hej Dziewczyny!!
Ja się tu długo nie odzywałam ale w sumie u mnie nic takiego się nie dzieje 🙊 płci dalej nie znamy 🥲 myślałam, że się uda na poprzedniej wizycie ale Dzidzia mimo, że bardzo ruchliwa to pokazać się nie chciała 😓
Kolejna wizyta na 17.02
A połówkowe 26.02
Aktualnie jestem wg ostatniego USG 18+1 a wg miesiączki 17+2 i sama nie wiem który tydzień uważać za aktualny?
Wciąż czuję się zielona we wszystkim!
PaniBocianowa wysłałam zaproszenie będę wdzięczna za hasło bo ja jeszcze nic nie kupowałam i wciąż nic nie wymarzyłam 🙊👱🏼♀️27 👱🏼♂️34
🧍🏼♂️Obniżone parametry nasienia : prawidłowa budowa 1% , plemniki żywe 48% , ruch całkowity 37% , fragmentacja 35%
🧍🏼♀️PCO , reszta wyników dobra , jajowody drożne
29.04 1 IUI ❌
24.05 2 IUI ❌
18.06 3 IUI ❌
In vitro :
30.08 start stymulacji
12.09 punkcja ❄️❄️❄️❄️❄️❄️ - 3x 4AA , 3x 4AB
25.10 transfer
• beta 6 dpt - 18,3 , 10 dpt - 229 , 12 dpt - 505 , 14 dpt - 1258 , 16 dpt - 2459 , 18 dpt - 4483
21.11 - CRL 8,1mm + serduszko ❤️
23.12 - prenatalne niskie ryzyka , chłopczyk 🩵

-