Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
Odpowiedz

🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼

Oceń ten wątek:
  • wandapanda Autorytet

Wysłany: 24 marca, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MayMasza wrote:
    O nie,to chyba jednak kłamią z długością nogawek 🤣

Kurcze, na 191 to mogą nie być takie długie 😆

preg.png
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wandapanda wrote:
    Kurcze, na 191 to mogą nie być takie długie 😆

Naprawdę jesteś wysoka 😍
    Będziesz miała 7/8 🤭

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca, 11:58

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.bonprix.pl/krotka-koszula-nocna-z-czystej-bawelny-organicznej/p-3422645014/924544/?fb_pid=92454495&landmark=Entry&typ=SMA&anbieter=bofu_asc_nk&aktion=daba_advantageplus&version=vkb&promo=Facebook_Mobile_Feed&matchkey=6870456618743&fbclid=IwdGRjcAQvTnhleHRuA2FlbQEwAGFkaWQAAAZTl0gvT3NydGMGYXBwX2lkCjY2Mjg1NjgzNzkAAR5YbyU-E2zOuZ8mlwNjf4XLq-uOLF0XTHKw-ynd7Ig9ndJj6brIfDhBWGx09A_aem_3rkBicf-UaOZqhjzdYileg

Zobaczcie co mi teraz na fb wpadło
    Też wydają się fajne ;)

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • MayMasza Autorytet

Wysłany: 24 marca, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi93 wrote:
    Naprawdę jesteś wysoka 😍
    Będziesz miała 7/8 🤭
    7/8 to ja mam na zawołanie 🤣

8USFp2.png
    Witamina D -> 78
    HSG 2019 -> drożne
    AMH 1,91

badanie nasienia 2019 vs 2021
    morfologia 4% -> 3% ❌
    Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
    Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
    Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
    Ruchome 58,14 %(2021) ✅
  • Natalie2026 Ekspertka

Wysłany: 24 marca, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🥰
    Z Waszego polecenia zamówiłam dzisiaj trzy koszule - z Dolce Sonno, z Milk&Love i Infantilo (u nich też kupiłam pieluszki muślinowe i otulacz muślinowy do fotelika, bo mają super opinie). W ogóle większość rzeczy też mam muślinowe, kocham ten materiał 😂
    Na każdej z tych stron są też takie bardziej basic, bez falbanek i bufiastych rękawów.

I dzisiaj -20% w H&M, więc kupiłam ten zestaw na wyjście ze szpitala rosnący z dzieckiem (też z Waszego polecenia), biustonosze bezszwowe (wychodzi 90 zł za dwa, a są rewelacyjne bez fiszbin, ale ładnie modelują biust) i takie dzwony prążkowane z regulowaną talią - wyglądają obiecująco.

I kokon na pewno będę kupować, ale zamawiam stopniowo, codziennie coś 😂

Jesteście niezastąpione, cieszę się, że mam tu od Was gotowe polecajki 🥰

WiolaP lubi tę wiadomość

• fantaghiro Autorytet

Wysłany: 24 marca, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z HM kupiłam takie spodnie https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.1289273001.html i sa super wygodne, wyglądają świetnie, i do bardziej sportowej i do eleganckiej stylizacji mogą być. Myślę że spedze w nich całą wiosnę 😃

07.2022 👶 synek

03.2025 -rozpoczęcie starań

25.06 ⏸️
    11.07 indukcja poronienia w 9 tc (puste jajo płodowe)

05.11 ⏸️
  • Agaa049 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku chwilę mnie nie było, a tu już dwie strony do nadrobienia 🙈😀 ja w sumie ciągle chodzę w legginsach ciążowych na ten moment. Co do wagi to w tamtym tygodniu stanęłam i +5kg. Jedni mi mówią o jaki malutki brzuszek, a drudzy o jaki wielki brzuch 😂 także ciężko się połapać 😂
    My po fitness dzisiaj wróciliśmy do domu, dzisiaj był fitness imprezowy 😀 muzyczka imprezowa, bioderka, rączki, trochę seksi 😀 także mały trochę miał atrakcji w brzuchu 😀

Natalie2026 lubi tę wiadomość

• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
    • Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
    • Ponowne starania 01.2025 r.
    • 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
    • 10-11.2025 podczas starań Encorton, accofil

11.2025 ⏸️
    Leki: Encorton, accofil do 12 tygodnia, acard, po 23 tygodniu ciąży heparyna Fraxiparine

Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalie2026 wrote:
    Cześć dziewczyny 🥰
    Z Waszego polecenia zamówiłam dzisiaj trzy koszule - z Dolce Sonno, z Milk&Love i Infantilo (u nich też kupiłam pieluszki muślinowe i otulacz muślinowy do fotelika, bo mają super opinie). W ogóle większość rzeczy też mam muślinowe, kocham ten materiał 😂
    Na każdej z tych stron są też takie bardziej basic, bez falbanek i bufiastych rękawów.

I dzisiaj -20% w H&M, więc kupiłam ten zestaw na wyjście ze szpitala rosnący z dzieckiem (też z Waszego polecenia), biustonosze bezszwowe (wychodzi 90 zł za dwa, a są rewelacyjne bez fiszbin, ale ładnie modelują biust) i takie dzwony prążkowane z regulowaną talią - wyglądają obiecująco.

I kokon na pewno będę kupować, ale zamawiam stopniowo, codziennie coś 😂

Jesteście niezastąpione, cieszę się, że mam tu od Was gotowe polecajki 🥰

Ja też kocham muślin 🤭
    Pokażesz te biustonosze ?
    Mam jakieś z hm ale moje cycki żyją w nim swoim życie i ciągle je muszę przestawiać na miejsce 🫣🫣

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • wandapanda Autorytet

Wysłany: 24 marca, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z milk&love mi się ta bardzo podoba:

https://milkandlove.pl/Bambusowa-koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-Moon-jasny-szary-melanz

Tylko muszę sprawdzić czy będzie chociaż do kolan jak wezmę większy rozmiar.

adukow lubi tę wiadomość

preg.png
  • Pani Bocianowa Autorytet

Wysłany: 24 marca, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi93 wrote:
    Oooo ta co masz jest genialna 😃
    Tylko oczywiście jaki rozmiar
    Wezmę ją ;)
    Nawet po domu
    I myślę teraz znów czy L czy Xl ? Przy moim 173
    Masz luźną czy dopasana ?
    I który rozmiar 😉

Czarne wzięłam Lki (teraz przyłożyłam to sięgają mi za kolano, ale wiadomo im większy brzuch tym krótsza

Beżowa sięga mi do kolana, też Lka, a ta ma jeszcze w środku kieszonki na cycach na wkładki laktacyjne 😁

preg.png
  • fantaghiro Autorytet

Wysłany: 24 marca, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wandapanda wrote:
    Z milk&love mi się ta bardzo podoba:

https://milkandlove.pl/Bambusowa-koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-Moon-jasny-szary-melanz

Tylko muszę sprawdzić czy będzie chociaż do kolan jak wezmę większy rozmiar.

Długa jest jeszcze taka od mamy ginekolog https://rpstore.pl/products/koszula-do-porodu-kelly?variant=47009170882906&country=PL&currency=PLN&gad_source=1&gad_campaignid=23481957262&gbraid=0AAAAAphp5cDaHR-F2E08JgkDRuhnp5KOP&gclid=Cj0KCQjw7IjOBhDyARIsAFzrWQxk8M4lpNwXqCzBMWiqe4yzQFxqLkV5wjDN9-BoqNPyg9BvrzG0PtkaAujoEALw_wcB

07.2022 👶 synek

03.2025 -rozpoczęcie starań

25.06 ⏸️
    11.07 indukcja poronienia w 9 tc (puste jajo płodowe)

05.11 ⏸️
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie … powiem Wam tak .
    Wstawiajcie dalej te koszule a nabiorę tyle ze będę miała po dwie na dzień 😂
    Ale przypomniało mi się jak było gdy byłam w ciąży z Młodszym
    Wstawiałyśmy na zmianę nowości i tak po kolei je kupowałyśmy
    Portfele nie były zadowolone 🫣

Jadę właśnie do lekarza
    Zapomniałam o jedzeniu tak się wzięłam za sprzątanie
    Jadłam tylko śniadanie i jakoś tak mnie dziwnie ssie
    Może waga chociaż będzie niższa 🫣🫣🫣

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • adukow Autorytet

Wysłany: 24 marca, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie pan kurier przyniósł mi koszulę z tego francisandhenry :) przymierzyłam, jest delikatna jak mgiełka! Jednak ten materiał micromodal jest mięciutki. Ale mi wystarczy taka zwykła, prosta. Zadowolona z zakupu.
    Dorzuciłam jeszcze maskę w płachcie na brzuch: https://francisandhenry.pl/collections/skin-care/products/lucy-belly-sheet-mask?variant=56829401858393

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca, 13:28

age.png
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adukow wrote:
    Właśnie pan kurier przyniósł mi koszulę z tego francisandhenry :) przymierzyłam, jest delikatna jak mgiełka! Jednak ten materiał micromodal jest mięciutki. Ale mi wystarczy taka zwykła, prosta. Zadowolona z zakupu.
    Dorzuciłam jeszcze maskę w płachcie na brzuch: https://francisandhenry.pl/collections/skin-care/products/lucy-belly-sheet-mask?variant=56829401858393

Daj znać jak ta maska na brzuch
    Widziałam je i korci mnie aby kupić 🤭

adukow lubi tę wiadomość

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • wandapanda Autorytet

Wysłany: 24 marca, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adukow wrote:

Fajną mają tą koszulę, w sumie podobna do tej z milk&love. Też lubię takie proste kroje, mam uczulenie na falbanki, kokardki i bufki 😁

fantaghiro widziałam tą koszulę, ale chyba ręka by mi uschła jakbym zamówiła coś od mg 🤪

adukow lubi tę wiadomość

preg.png
  • adukow Autorytet

Wysłany: 24 marca, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceci wrote:
    Moja przyjaciółka również jest w ciazy i niedługo ma urodziny, chciałabym jej kupić jakiś prezent, ale dla niej a nie dla dziecka. Co byscie polecily?

poszłabym w takie umilacze :) dla przykładu:
    1) maska w płachcie na brzuch
    2) sole do kąpieli (jeżeli ma wannę), te od la bomby pachną sztos https://labomba.pl/collections/bath-salts
    mgiełka: https://labomba.pl/products/hydrating-mist
    naturalny olej do ciała: https://labomba.pl/products/natural-monoi-vitamine-e?_pos=1&_sid=9fdb62cb0&_ss=r
    itp.
    3) taką czarkę/kubek z napisem MOM
    https://www.westwing.pl/kubek-favourite-124503.html?simple=DEQ20DES81645-156776
    + dobrą herbatkę/matchę https://www.theselected.pl/products/cherry-blossom-matcha
    4) zestaw od manicurist, jeżeli nie jest hybrydowa https://www.manucurist.com/pl/products/ornement-gimme-glow

age.png
  • adukow Autorytet

Wysłany: 24 marca, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wandapanda wrote:
    Fajną mają tą koszulę, w sumie podobna do tej z milk&love. Też lubię takie proste kroje, mam uczulenie na falbanki, kokardki i bufki 😁

fantaghiro widziałam tą koszulę, ale chyba ręka by mi uschła jakbym zamówiła coś od mg 🤪

ale mnie rozśmieszyłaś ostatnim zdaniem haha, ale mam mega podobnie

wandapanda lubi tę wiadomość

age.png
  • Kirby Autorytet

Wysłany: 24 marca, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a po porodzie myślicie że tylko koszulę czy piżamy też będą ok? Ja jestem zdecydowanie team piżamy, nie lubię jak mi się coś podwija w nocy, w dodatku jak miałam okres to w nocy zakładałam swoje specjalne okresowe spodenki które przylegały do tyłka żeby nic się nie wylało 😀 nie wyobrażam sobie teraz być w koszuli która się podwija i jeszcze powódź między nogami. A z drugiej strony chyba to musi oddychać? Któraś celuje w piżamę zamiast koszuli?

Starania od 07.2024
    💁‍♂️✅

03.25 Hashimoto 👨‍⚕️
    04.25 ANA9 ➡️ PPJ (ANA23) ⚠️
    06.25 biopsja endometrium ⚠️ ➡️ antybiotyk
    08.25 ferrytyna ⬇️ suplementacja
    09.25 drożność z lipiodolem ✅
    24.10.25 ⏸️🥹
    25.10.25 β-hCG - 29,8 mlU/ml
    27.10.25 β-hCG - 98,0 mlU/ml
    30.10.25 β-hCG - 418,7 mlU/ml
    07.11.25 β-hCG - 11621,8 mlU/ml

💊 Pueria Uno, Letrox 25, Ultragestan

preg.png
  • wandapanda Autorytet

Wysłany: 24 marca, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirby wrote:
    Dziewczyny a po porodzie myślicie że tylko koszulę czy piżamy też będą ok? Ja jestem zdecydowanie team piżamy, nie lubię jak mi się coś podwija w nocy, w dodatku jak miałam okres to w nocy zakładałam swoje specjalne okresowe spodenki które przylegały do tyłka żeby nic się nie wylało 😀 nie wyobrażam sobie teraz być w koszuli która się podwija i jeszcze powódź między nogami. A z drugiej strony chyba to musi oddychać? Któraś celuje w piżamę zamiast koszuli?

Mi się wydaje, że mogą. Tylko wiesz, na obchodzie w szpitalu sprawdzają krocze 😁 może być ciężko pokazać jak masz spodnie i jesteś obolała po porodzie…

preg.png
  • WiolaP Autorytet

Wysłany: 24 marca, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirby wrote:
    Ja też zdecydowanie team piżama 💪 Do szpitala zabieram koszule ale i pizame tez, stwierdziłam ze tak będzie mi wygodniej i bede sie komfortowa czula.

preg.png

3 na pokładzie 🩷🩷🩵
    Czekamy na dziewczynke 🩷🌷
‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ