Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
Odpowiedz

🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼

Oceń ten wątek:
  • Agaa049 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emciak wrote:
    Ja też czuję oddech porodówki na plecach 😂
    Wózek już dzisiaj zdobyłam 💪

I jaki? Ja już dostaje pierdolca xd
    Dzisiaj byliśmy w sklepie i spodobał się nam muuvo five

• Dwa poronienia: 2023 r. 2024 r.
    • Problemy immunologiczne: KIR AA, allo MlR 0%
    • Ponowne starania 01.2025 r.
    • 06.2025 r. Histeroskopia -> stan zapalny: antybiotyk metronidazol i tarivid
    • 10-11.2025 podczas starań Encorton, accofil

11.2025 ⏸️
    Leki: Encorton, accofil do 12 tygodnia, acard, po 23 tygodniu ciąży heparyna Fraxiparine

Czekamy na lipcowego synka 🤭❤️
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy myślałyście już jakie kupujecie butelki i smoczek ?

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • Kofii Autorytet

Wysłany: 24 marca, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kupiłam dziś wózek, używany Roan Bass Soft, był w super stanie, amortyzacja świetna, nic nie skrzypi 😄 po 1 dziecku i zapłaciłam 550 zł 😄 oglądaliśmy też dziś jakiś Bebetto w tej samej cenie ale jakiś taki kurczę brudny, zaniedbany, no i amortyzacja gorsza 🤷🏻‍♀️
    A dodatkowo wzięliśmy od gościa taką matę z pałąkiem z zawieszonymi zabawkami, mówił, że nowa, bo za późno dostali, rzeczywiście bielutka była i wyglądała ładnie, za 50 zł, a nową widziałam za 150 zł 😅
    Ja po porodzie miałam rozległe nacięcie i pęknięcie i chodziłam jak najczęściej bez majtek (i tak większość czasu leżałam, bardzo źle się czułam), a jak szłam do toalety to brałam tą wkładkę poporodową i przytrzymywałam ręką tak tylko, żeby nie zakrwawić niczego, także jestem team koszule nocne 😄 na co dzień też tylko w koszulach śpię. Ja już Wam wspominałam, że rodziłam 3 lata temu i od tego czasu śpię cały czas w tych koszulach do karmienia, mimo że już się potem nieźle luźne na mnie zrobiły 😂 są ładne i wygodne 🙈 ale jedna już jest sprana i kiepsko wygląda, kupię sobie nową z Dolce Sonno, bo byłam zadowolona i ja akurat lubię falbanki, więc idealnie bo tam takie są 😄

🙋🏻‍♀️29🙋🏻33

2023 💙👶🏻

23.11 ⏸️ 💖
    24.11 beta 2148
    26.11 beta 5693
    preg.png
  • Kofii Autorytet

Wysłany: 24 marca, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi93 wrote:
    Ja kupię butelkę z Lovi, bo taka nam się ostatnio sprawdziła, ale z butelkami to w sumie tak jest, że nie wiadomo co dziecku podpasuje, ja przy pierwszym dziecku najpierw kupiłam jakąś droższą szklaną i dzieć płakał po jedzeniu z niej, a po Lovi było ok, także trzeba testować.
    O smoczkach jeszcze nie czytałam, te 3 lata temu miałam Suavinex, bo był wtedy najbardziej polecany przez neurologopedów (był płaski), jak nic lepszego od tamtego czasu nie wyszło, to znów kupię ten sam. Byle nie Bibs 😵‍💫

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca, 19:39

🙋🏻‍♀️29🙋🏻33

2023 💙👶🏻

23.11 ⏸️ 💖
    24.11 beta 2148
    26.11 beta 5693
    preg.png
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofii wrote:
    Ja kupię butelkę z Lovi, bo taka nam się ostatnio sprawdziła, ale z butelkami to w sumie tak jest, że nie wiadomo co dziecku podpasuje, ja przy pierwszym dziecku najpierw kupiłam jakąś droższą szklaną i dzieć płakał po jedzeniu z niej, a po Lovi było ok, także trzeba testować.
    O smoczkach jeszcze nie czytałam, te 3 lata temu miałam Suavinex, bo był wtedy najbardziej polecany przez neurologopedów (był płaski), jak nic lepszego od tamtego czasu nie wyszło, to znów kupię ten sam. Byle nie Bibs 😵‍💫

Tak ,smoczki z tego co wyczytałam to dalej te są polecane
    ;)
    Co do butelki
    Syn dostał w szpitalu Nuka
    A to że leżeliśmy długo bo ok tydzień to był dokarmiany ciągle tą jednorazową z Nuka i się przyzwyczaił i nie było opcji na inną a w domu miałam Philips więc cały nowy zestaw sprzedałam .
    Teraz chce wziąć swoją butelkę i od razu dokarmiać tą naszą i wiele fajnego słyszałam o lanolish ?
    Nie wiem czy nazwy nie pokręciłam 🫣

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • GosAga123 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofii wrote:
    Ja ze smoczków na pewno biorę Luu bo nie dość że piękne to zrobione przez polskich ortodontów.

A co do butelek to też chyba Lovi wezmę.

A myślałyście już o laktatorach? Ja chyba kupię taki bezprzewodowy z muszlami tylko nie wiem jeszcze która firma najlepsza

Ona 35
    On 34

05.2021 👶w 1cs

Ponowne starania od 01.2024
    08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureaplasma i mycoplasma - wyleczone

05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina

Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)

10.2025 - Udalo sie w 2 cs <3

11.2025 - Ponowna walka z Ureaplasma.. - wyleczona

preg.png
  • Kofii Autorytet

Wysłany: 24 marca, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mój stary pojedynczy laktator Neno Primo, dawał radę na rozkręcenie laktacji na początku i na okazjonalne odciąganie potem, ja ogólnie miałam problem cokolwiek odciągnąć + nienawidziłam laktatora całym sercem, to uczucie przy pompowaniu to masakra 🙈 podziwiam mamy KPI, bo ja bym pewnie nie dała rady.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca, 20:00

🙋🏻‍♀️29🙋🏻33

2023 💙👶🏻

23.11 ⏸️ 💖
    24.11 beta 2148
    26.11 beta 5693
    preg.png
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofii wrote:
    Ja mam mój stary pojedynczy laktator Neno Primo, dawał radę na rozkręcenie laktacji na początku i na okazjonalne odciąganie potem, ja ogólnie miałam problem cokolwiek odciągnąć + nienawidziłam laktatora całym sercem, to uczucie przy pompowaniu to masakra 🙈 podziwiam mamy KPI, bo ja bym pewnie nie dała rady.

Można się przyzwyczaić 😅🤭

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio miałam laktator neno uno
    Dawal radę ;)
    I chyba zamówię sobie ten i jesli uda mi się rozkręcić laktacje i będę ściągała to zamowie dopiero muszlowy …
    Bo boję się że jak go kupię to nie będzie za bardzo ściągał 😬
    Poza tym ja ciągle bije się z myślami czy wogole karmić ( u mnie tylko kpi )
    Czy wziąć od razu tabletkę na zatrzymanie laktacji w szpitalu …

Bo u mnie karmienie każdego syna była mordęga …
    Walka o ml i i tak po miesiącu guzik z tego wyszedł

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • adukow Autorytet

Wysłany: 24 marca, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My akurat bez smoczka. A butelkę na start mieliśmy z Suavinex

https://gemini.pl/zestaw-suavinex-zero-zero-butelka-antykolkowa-z-silikonowym-smoczkiem-o-regulowanym-przeplywie-180-ml-smoczek-uspokajajacy-dla-wczesniakow-i-niemowlat-do-2-miesiaca-1-sztuka-0103099

1,5 roku karmiłam piersią i z laktatorem też miłości nie było 😅 dostałam na baby shower podwójny z Neno. Ale teraz też bym szła w taki hands free

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca, 20:11

age.png
  • WiolaP Autorytet

Wysłany: 24 marca, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam butelki philips Avent i smoczki canpol dynamiczne.Na smoczki az tak sie nie nakręcam bo np moja najstarsza córka wogole nie chciala smoka 🤷 Co do laktatora to kupilam taki zwykly ręczny z akuku zeby tylko wspomóc laktacje.Mam nadzieje ze uda mi sie karmić piersią ale jesli nie to tez nie bede jakos bardzo ubolewac,zycie.

preg.png

3 na pokładzie 🩷🩷🩵
    Czekamy na dziewczynke 🩷🌷
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adukow wrote:
    My akurat bez smoczka. A butelkę na start mieliśmy z Suavinex

https://gemini.pl/zestaw-suavinex-zero-zero-butelka-antykolkowa-z-silikonowym-smoczkiem-o-regulowanym-przeplywie-180-ml-smoczek-uspokajajacy-dla-wczesniakow-i-niemowlat-do-2-miesiaca-1-sztuka-0103099

1,5 roku karmiłam piersią i z laktatorem też miłości nie było 😅 dostałam na baby shower podwójny z Neno. Ale teraz też bym szła w taki hands free

Oglądałam te zestawy
    Tylko czy one nie są różowe ?
    Nigdzie nie znalazłam koloru 😅

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • adukow Autorytet

Wysłany: 24 marca, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi93 wrote:
    Oglądałam te zestawy
    Tylko czy one nie są różowe ?
    Nigdzie nie znalazłam koloru 😅

Nie nie :) bardziej taki łosoś/morela

age.png
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakieś zestawy do gondoli ?
    Kupuje kocyk z wełny merino
    I myślę że chyba już nie będę nic więcej brała a na jesień dokupię ?
    Oglądałam jeszcze piękne wkłady z infanlito oczywiście muślinowe 🤭

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adukow wrote:
    Nie nie :) bardziej taki łosoś/morela

To dla chłopaka będzie ok 🤭
    To może wezmę ten zestaw i będzie z głowy ;)

adukow lubi tę wiadomość

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://infantilo.pl/pl/products/komplet-letni-poduszka-mis-i-otulacz-bambus-2104.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=BS+Katalog+Zakup+-+szeroko+B2B&utm_content=Sklep+dla+dzieci&utm_id=23850467434020032&utm_term=120208771719670033&fbclid=IwVERDUAQvxi5leHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqy7tNi_P4XNydGMGYXBwX2lkCjY2Mjg1NjgzNzkAAR63BL4Dbe5C2jdM1YIWdig8Mr877drUVVBj6NKHzCujCvSM42XoYDjVAhSlYQ_aem_-O-7SBKvF90BgOls4qZBaQ

Myślałam o czymś takim

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaa049 wrote:
    I jaki? Ja już dostaje pierdolca xd
    Dzisiaj byliśmy w sklepie i spodobał się nam muuvo five

Ja Ci naprawdę współczuję tego wyboru wózka
    A co było z nim nie tak że jednak nie ten ? 🤭😅😂😂

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
  • fantaghiro Autorytet

Wysłany: 24 marca, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja smoczek pewnie kupię Lovi, takie miałam ostatnio i się sprawdzałam. Te Suavinex mi się strasznie nie podobają, jakoś dziwnie ta dziura na dzieciach wygląda. Ale jak się będzie dało to spróbuję nie dawać smoczka w ogóle, bo bardzo źle wspominam odstawianie.

Butelkę kupię Avent.
    Laktator mam jakiś Neno, chyba Uno - mało używałam i raczej teraz też się nie nastawiam na jakieś większe używanie, tylko doraźnie- na pewno nie będę kpi, jak będę mieć jakieś większe problemy z laktacją to po prostu zrezygnuję, nie mam zamiaru się męczyć.

07.2022 👶 synek

03.2025 -rozpoczęcie starań

25.06 ⏸️
    11.07 indukcja poronienia w 9 tc (puste jajo płodowe)

05.11 ⏸️
  • kikix0o Autorytet

Wysłany: 24 marca, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi93 wrote:

Z polecenia mojej siostry która jest położną i pracuje w szpitalu kupiłam butelki Lansinoh, podobno najlepsze według niej i doradcy laktacyjnego który tam pracuje, więc zobaczymy jak się sprawdzą :)
    Smoczki kupiłam z Lovi i i Luu

💞 K. 29 | A. 29 + 🐶

🌈 14.11.2025 ⏸️
    beta: 15 —> 79 —> 258 —> 1200 —> 6199
    🩷 04.12 – 6+3 jest serduszko 🥹 CRL 4,2 mm
    🩷 29.12 - 10+0 mamy 2.80cm bobasa 🥹 FHR 180
    🩷 14.01 - prenatalne, 5.70cm zdrowego bobasa
    🩷 26.01 - 8cm zdrowego chłopczyka
    🩷 20.02 - 227g szczęścia
    🩷 19.03 - połówkowe, 424g zdrowego bąbelka
    🩷 23.04 - 977g bobasa

💊 acard • clexane • encorton • euthyrox • suple

🕊️ 05.25 – 7tc 🕊️ 06.25 – cb 🕊️ 08.25 – cb

🌿 hashimoto & niedoczynność
    🌸 ANA1/ANA3 (+) – podejrzenie tocznia
    🧬 PAI-1 4G/4G
    💓 POTS
    _____

preg.png
  • Domi93 Autorytet

Wysłany: 24 marca, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fantaghiro wrote:
    Ja smoczek pewnie kupię Lovi, takie miałam ostatnio i się sprawdzałam. Te Suavinex mi się strasznie nie podobają, jakoś dziwnie ta dziura na dzieciach wygląda. Ale jak się będzie dało to spróbuję nie dawać smoczka w ogóle, bo bardzo źle wspominam odstawianie.

Butelkę kupię Avent.
    Laktator mam jakiś Neno, chyba Uno - mało używałam i raczej teraz też się nie nastawiam na jakieś większe używanie, tylko doraźnie- na pewno nie będę kpi, jak będę mieć jakieś większe problemy z laktacją to po prostu zrezygnuję, nie mam zamiaru się męczyć.

U mnie naszczescie z dnia na dzień u każdego
    Na ok 1,5 roczku
    Ale ja to mam sposób że jechałam do dentysty i Pn mówił że zęby się będą psuły
    A to że jest znajomy to tłumaczył tak jak swoim
    I jakoś się udało
    Zobaczymy jak będzie teraz ale plan będzie taki sam 😅

Synek 2014 ❤️❤️
    Sierpień 2020 💔
    Synek 2022 ❤️❤️
‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ