🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
wandapanda wrote:Wiesz co, ja kiedyś interesowałam się tematem i na różnych grupach temu poświęconych widziałam wypowiedzi kobiet, że akurat nifty dało im fałszywe wyniki + potem robili problemy z wypłatą odszkodowań. Taki najgłośniejszy przypadek to chyba profil wyjątkowa Hania na ig, tam nifty nie wykryło wady. Na temat sanco nic nie widziałam. A jakie badania Ci polecila?
Serio oni robili Nifty i nie wykryło? 🫣
No to jest argument w takim razie 😭
Polecała panoramę albo harmony👦 azoospermia ✅ hormony w normie ✅ Kariotyp ok ✅ Mutacja CFTR 😢 mTese ✅
👧 PCOS ✅
6 ❄️
I FET
7dpt: 78
9dpt: 254,3
11dpt: 675
II FET
7dpt < 0,1 😢 próg 11
Histeroskopia ? -
Johana wrote:Serio oni robili Nifty i nie wykryło? 🫣
No to jest argument w takim razie 😭
Polecała panoramę albo harmony
Serio. Tam w ogóle było tak, że w pappa wyszło wysokie ryzyko ZD, a nie ZE. Potem w Nifty nie wyszła żadna wada. Mama Hani o tym mówiła, ale nie chciała się rozpisywać, bo tam z tego co pamiętam była sprawa sądowa, bo Nifty wtedy deklarowało, że wypłacają odszkodowania za błędny wynik i oni chyba robili z tym problem. Pamiętam też, że sprawy nie ułatwiał fakt, ze wtedy te badania były robione w Chinach, a teraz chyba już w Chorwacji. Mam nadzieję, że nic nie namieszałam, bo to było parę lat temu…
W każdym razie jestem w grupie na fb o badaniach prenatalnych no i tam też widziałam krytyczne opinie. -
Właśnie dzisiaj obudziłam się z takimi myślami, bo mam wrażenie że piersi bolą mnie mniej i nie czuję za bardzo podbrzusza. No i już się martwię 😅wandapanda wrote:Czy Wy też macie tak, że objawy są czasami słabsze? Obudziłam się dzisiaj i dużo lepiej mi na żołądku, piersi jakby mniej bolesne. Trochę mnie to zmartwiło. Jeszcze miałam jakieś porąbane sny, że prenatalne wyszły nie tak.K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 14.11.2025 ⏸️🌈
beta: 15 ➡️ 79 ➡️ 258 ➡️ 1200 ➡️ 6199 💗
I wizyta: 04.12 ☃️
· · · · · · · ·
🏩 acard • clexane • encorton • euthyrox • suple
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 7tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
• hashimoto & niedoczynność
• dodatnie ANA1 i ANA3 (podejrzenie tocznia)
• PAI-1 4G/4G
• POTS
_____

-
Dziewczyny jeśli chodzi o test panorama to w Alab laboratoria jest teraz promocja black week i wychodzi niecałe 1,5 tys za badanie 😊
Co do objawów ja niestety mam cały czas mocne młodości mam wrażenie że coraz to mocniejsze 🙈
wandapanda lubi tę wiadomość
👱🏼♀️27 👱🏼♂️34
🧍🏼♂️Obniżone parametry nasienia : prawidłowa budowa 1% , plemniki żywe 48% , ruch całkowity 37% , fragmentacja 35%
🧍🏼♀️PCO , reszta wyników dobra , jajowody drożne
29.04 1 IUI ❌
24.05 2 IUI ❌
18.06 3 IUI ❌
In vitro :
30.08 start stymulacji
12.09 punkcja ❄️❄️❄️❄️❄️❄️ - 3x 4AA , 3x 4AB
25.10 transfer
• beta 6 dpt - 18,3 , 10 dpt - 229 , 12 dpt - 505 , 14 dpt - 1258 , 16 dpt - 2459 , 18 dpt - 4483
21.11 - CRL 8,1mm + serduszko ❤️

-