X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
Odpowiedz

🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼

Oceń ten wątek:
  • Johana Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wandapanda wrote:
    Wiesz co, ja kiedyś interesowałam się tematem i na różnych grupach temu poświęconych widziałam wypowiedzi kobiet, że akurat nifty dało im fałszywe wyniki + potem robili problemy z wypłatą odszkodowań. Taki najgłośniejszy przypadek to chyba profil wyjątkowa Hania na ig, tam nifty nie wykryło wady. Na temat sanco nic nie widziałam. A jakie badania Ci polecila?

Serio oni robili Nifty i nie wykryło? 🫣
    No to jest argument w takim razie 😭

Polecała panoramę albo harmony

👦 azoospermia ✅ hormony w normie ✅ Kariotyp ok ✅ Mutacja CFTR 😢 mTese ✅
    👧 PCOS ✅

6 ❄️

I FET
    7dpt: 78
    9dpt: 254,3
    11dpt: 675

II FET
    7dpt < 0,1 😢 próg 11

Histeroskopia ?
  • Johana Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dodatnie CMV i każą mi powtarzać ciągle

👦 azoospermia ✅ hormony w normie ✅ Kariotyp ok ✅ Mutacja CFTR 😢 mTese ✅
    👧 PCOS ✅

6 ❄️

I FET
    7dpt: 78
    9dpt: 254,3
    11dpt: 675

II FET
    7dpt < 0,1 😢 próg 11

Histeroskopia ?
  • wandapanda Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johana wrote:
    Serio oni robili Nifty i nie wykryło? 🫣
    No to jest argument w takim razie 😭

Polecała panoramę albo harmony

Serio. Tam w ogóle było tak, że w pappa wyszło wysokie ryzyko ZD, a nie ZE. Potem w Nifty nie wyszła żadna wada. Mama Hani o tym mówiła, ale nie chciała się rozpisywać, bo tam z tego co pamiętam była sprawa sądowa, bo Nifty wtedy deklarowało, że wypłacają odszkodowania za błędny wynik i oni chyba robili z tym problem. Pamiętam też, że sprawy nie ułatwiał fakt, ze wtedy te badania były robione w Chinach, a teraz chyba już w Chorwacji. Mam nadzieję, że nic nie namieszałam, bo to było parę lat temu…
    W każdym razie jestem w grupie na fb o badaniach prenatalnych no i tam też widziałam krytyczne opinie.

• kikix0o Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wandapanda wrote:
    Czy Wy też macie tak, że objawy są czasami słabsze? Obudziłam się dzisiaj i dużo lepiej mi na żołądku, piersi jakby mniej bolesne. Trochę mnie to zmartwiło. Jeszcze miałam jakieś porąbane sny, że prenatalne wyszły nie tak.
    Właśnie dzisiaj obudziłam się z takimi myślami, bo mam wrażenie że piersi bolą mnie mniej i nie czuję za bardzo podbrzusza. No i już się martwię 😅

K. 28 👩🏼‍❤️‍👨🏼 A. 29 + 🐶

🍼 14.11.2025 ⏸️🌈
    beta: 15 ➡️ 79 ➡️ 258 ➡️ 1200 ➡️ 6199 💗
    I wizyta: 04.12 ☃️

· · · · · · · ·

🏩 acard • clexane • encorton • euthyrox • suple

· · · · · · · ·
    • 08.25 - cb 💔
    • 06.25 - cb 💔
    • 05.25 - 7tc – 💔🪽

· · · · · · · ·

• hashimoto & niedoczynność
    • dodatnie ANA1 i ANA3 (podejrzenie tocznia)
    • PAI-1 4G/4G
    • POTS
    _____

preg.png
  • aannddzzia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli chodzi o test panorama to w Alab laboratoria jest teraz promocja black week i wychodzi niecałe 1,5 tys za badanie 😊
    Co do objawów ja niestety mam cały czas mocne młodości mam wrażenie że coraz to mocniejsze 🙈

wandapanda lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️27 👱🏼‍♂️34

🧍🏼‍♂️Obniżone parametry nasienia : prawidłowa budowa 1% , plemniki żywe 48% , ruch całkowity 37% , fragmentacja 35%
    🧍🏼‍♀️PCO , reszta wyników dobra , jajowody drożne

29.04 1 IUI ❌
    24.05 2 IUI ❌
    18.06 3 IUI ❌
    In vitro :
    30.08 start stymulacji
    12.09 punkcja ❄️❄️❄️❄️❄️❄️ - 3x 4AA , 3x 4AB
    25.10 transfer
    • beta 6 dpt - 18,3 , 10 dpt - 229 , 12 dpt - 505 , 14 dpt - 1258 , 16 dpt - 2459 , 18 dpt - 4483
    21.11 - CRL 8,1mm + serduszko ❤️

preg.png
‹‹ 60 61 62 63 64
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ