X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
Odpowiedz

🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼

Oceń ten wątek:
  • GosAga123 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Precelek 🥨 wrote:
    Ja tym razem też mam krew na pappe pobieraną w tym samym dniu co usg. W poprzedniej ciąży, w innej przychodni krew pobierali wcześniej i pełny wynik byl w dniu usg.

W ostatnich dniach mam jakiś totalny zjazd. Mdłości, ogromne zmęczenie, ból glowy, senność. Dziś mam 8+5. Mialam nadzieję, że ten pierwszy trymestr będzie praktycznie bezobjawowy. Dlatego przytulam te z Was, ktore mają tak ciężki początek
    Jeju u mnie to samo, jestem 7+2 , energii życiowej zero, jestem niby głodna cały czas ale mdli mnie czy jem czy nie jem, czekam aż to się trochę uspokoi. W ostatniej ciąży przeszło mi w 12 tyg, mam nadzieje że tym razem też tak będzie 🤞

Ona 35 - badanie drożności i hormony w normie
    On 34 - ruchliwość i liczebność super, morfologia 2% (wzrost z 0% po suplach)

05.2021 👶w 1cs

Ponowne starania od 01.2024
    08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureoplasma i mycoplasma - wyleczone

05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina

Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle)
  • kikix0o Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie czuję się zbyt dobrze, ale mimo wszystko wolę czuć objawy niż się przejmować, że nic nie czuję
    Jestem bardzo senna w ciągu dnia ale tylko czasami uda mi się rzeczywiście zasnąć na drzemkę, ciągle jestem głodna ale też mnie trochę mdli. Non stop bym piła i sikała 😅 Podbrzusze ciągnie, piersi wrażliwe.
    I doceniam że mogę czuć te objawy 🥺

K. 28 👩🏼‍❤️‍👨🏼 A. 29 + 🐶

🍼 14.11.2025 ⏸️🌈
    beta: 15 ➡️ 79 ➡️ 258 ➡️ 1200 ➡️ 6199 💗
    I wizyta: 04.12 ☃️

· · · · · · · ·

🏩 acard • clexane • encorton • euthyrox • suple

· · · · · · · ·
    • 08.25 - cb 💔
    • 06.25 - cb 💔
    • 05.25 - 7tc – 💔🪽

· · · · · · · ·

• hashimoto & niedoczynność
    • dodatnie ANA1 i ANA3 (podejrzenie tocznia)
    • PAI-1 4G/4G
    • POTS
    _____

preg.png
  • wandapanda Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fantaghiro wrote:
    Ja jestem z Trójmiasta. W poprzedniej ciąży robiłam w Invicta i bylam zadowolona, tylko wtedy jeszcze w ogóle nie było mozna na NFZ. Teraz mam ten Medicover na razie umówiony, ale i lekarz ma slabe opinie i czas oczekiwania długi, wiec może to jesczze zmienię.

Czyżby pan K.P? ☠️

‹‹ 58 59 60 61 62
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ