🍼🌺 Lipiec 2026 🌺🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju u mnie to samo, jestem 7+2 , energii życiowej zero, jestem niby głodna cały czas ale mdli mnie czy jem czy nie jem, czekam aż to się trochę uspokoi. W ostatniej ciąży przeszło mi w 12 tyg, mam nadzieje że tym razem też tak będzie 🤞Precelek 🥨 wrote:Ja tym razem też mam krew na pappe pobieraną w tym samym dniu co usg. W poprzedniej ciąży, w innej przychodni krew pobierali wcześniej i pełny wynik byl w dniu usg.
W ostatnich dniach mam jakiś totalny zjazd. Mdłości, ogromne zmęczenie, ból glowy, senność. Dziś mam 8+5. Mialam nadzieję, że ten pierwszy trymestr będzie praktycznie bezobjawowy. Dlatego przytulam te z Was, ktore mają tak ciężki początekOna 35 - badanie drożności i hormony w normie
On 34 - ruchliwość i liczebność super, morfologia 2% (wzrost z 0% po suplach)
05.2021 👶w 1cs
Ponowne starania od 01.2024
08.2024 - ciąża pozamaciczna i usunięty jajowód - ureoplasma i mycoplasma - wyleczone
05.2025 usunięcie niszy w bliźnie u prof Ludwina
Walczymy od nowa od 09.2025 (+Ovitrelle) -
Ja też nie czuję się zbyt dobrze, ale mimo wszystko wolę czuć objawy niż się przejmować, że nic nie czuję
Jestem bardzo senna w ciągu dnia ale tylko czasami uda mi się rzeczywiście zasnąć na drzemkę, ciągle jestem głodna ale też mnie trochę mdli. Non stop bym piła i sikała 😅 Podbrzusze ciągnie, piersi wrażliwe.
I doceniam że mogę czuć te objawy 🥺K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 14.11.2025 ⏸️🌈
beta: 15 ➡️ 79 ➡️ 258 ➡️ 1200 ➡️ 6199 💗
I wizyta: 04.12 ☃️
· · · · · · · ·
🏩 acard • clexane • encorton • euthyrox • suple
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 7tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
• hashimoto & niedoczynność
• dodatnie ANA1 i ANA3 (podejrzenie tocznia)
• PAI-1 4G/4G
• POTS
_____

-
fantaghiro wrote:Ja jestem z Trójmiasta. W poprzedniej ciąży robiłam w Invicta i bylam zadowolona, tylko wtedy jeszcze w ogóle nie było mozna na NFZ. Teraz mam ten Medicover na razie umówiony, ale i lekarz ma slabe opinie i czas oczekiwania długi, wiec może to jesczze zmienię.
Czyżby pan K.P? ☠️ -